روانچی: بررسی اسناد و ضمائم به پایان رسید
عضو تیم مذاکرهکننده هستهای کشورمان گفت: بررسی اسناد و ضمائم در مذاکرات هستهای به پایان رسیده است و تنها چند نکته کلیدی باقی مانده که اگر روی این نکات نیز به تفاهم برسیم می توانیم تفاهمنامه پایانی را داشته باشیم.
به گزارش ایسنا، مجید تخت روانچی در حاشیه مراسم سومین روز درگذشت مادر همسرش در جمع خبرنگاران گفت: ما با منطق مذاکره میکنیم و بر اساس عزت ملی پیش میرویم و بر سر عزت و مصالح ملیمان معامله نمی کنیم و فکر می کنم در همین مسیر بتوانیم به توافق برسیم و توافق شاید شدنی است.
وی افزود: ما هیچ ضرب الاجلی را در مذاکرات نمی پذیریم بلکه آمریکاییها خود یک ضربالاجل داشتند که بر اساس آن میخواستند در آن چارچوب زمانی مذاکرات به اتمام برسد و ما هم مشکلی با آن نداشتیم. اما اگر بعد از آن ضرب الاجل نیز به تفاهم برسیم مشکلی نیست.
وی تصریح کرد: مذاکرات فراز و نشیب زیادی دارد و در شرایطی شما می بینید که به تفاهم رسیده و در بعضی مسائل طرف های مذاکره نیز هم نظر شده اند اما می بینیم که طرف مقابل خواستههایش را تغییر می دهد و زیاده خواهی میکند و البته ما نیز مقاومت می کنیم و امروز نیز مذاکرات در چارچوب خود در حال انجام است. امیدواریم اگر طرف مقابل حسن نیت لازم را داشته باشد و بتواند تصمیمات سیاسی مناسب بگیرد به تفاهم برسیم.
تخت روانچی تاکید کرد: در یک مذاکره سخت بر روی بعضی از مسائل تفاهم میشود اما به صورت مکتوب نیست و بر اساس تفاهم متقابل است اما به یک باره این تفاهم ها ممکن است تغییر کند و این مسیر عوض شود و در شرایط فعلی نیز اتفاق عجیبی نیفتاده و مذاکرات ادامه دارد و ما می خواهیم با حفظ اصول و خط قرمزها به نتیجه برسیم.
عضو تیم مذاکره کننده کشورمان در پایان خاطر نشان کرد: ضرب الاجل خاصی وجود ندارد و ما مذاکرات را تا حصول نتیجه ادامه میدهیم.
نظرات کاربران
ارسال نظر
نظرات بینندگان
اخبار روز
خبرنامه
این رفتار همانى است که دیگر به «دبه سیستماتیک امریکایی» تبدیل شده است. دبه در مسقط، ژنو، وین و ... نمونه این منش است.
رییس جمهور باراک اوباما زمانی بصورت کتبی به رییس جمهور برزیل و نخست وزیر ترکیه دست نوشته داد که اگر ایران بپذیرد در مورد سوخت 20 درصد، آماده تامین سوخت راکتور تحقیقاتی تهران است.
او گمان می کرد ایران نمی پذیرد اما وقتی تهران موافقت کرد، تعهد کتبی اش به دوسیلوا و اردوغان را در کمال ناباوری جامعه جهانی زیر پا گذاشت.
نامهای را در زمستان سال 91 از طریق سلطان قابوس پادشاه عمان به ایران فرستاد که در آن به صراحت گفته شد، حق غنی سازی ایران را به رسمیت می شناسد اما پس از عید نوروز ان را به فراموشی سپرد.
توافق بر سر موضوع هسته ای را پس از روزها نشست و برخاست در ژنو پذیرفت اما پس از ایجاد بارقه امید در دل بسیاری از دیپلمات ها و ناظران سیاسی بین المللی در کمال ناباوری، جان کری، این بار در مسقط پایتخت عمان باز هم چشم در چشم هیات ایرانی دوخت و چنان سخن گفت که مذاکرات به ما قبل ژنو برگردانده شد.
این رفتار سینوسی ظاهرا تمامی ندارد. 2 روز پیش هم که همه چشم ها به پایان ماراتن نفس گیر هسته ای در وین پایتخت اتریش دوخته شده بود، به یکباره با رسیدن فرمانی از کاخ سفید، صحنه به ماقبل لوزان بازگشت.
بی وفایی به تعهدات دیگر باید جزیی از DNA مذاکره کنندگان امریکایی دانست که ریشه در «دیپلماسی یک سویه امریکایی» دارد.
استفاده گسترده از قوه قهریه طى 70 سال گذشته، سبب ضعف مفرط قوه تعامل واشنگتن با دیگر بازیگران شده است
پرس تي وي: جان کري از حل و فصل برخي از مسائل با ايران خبر داد
.