چهارشنبههای داغ: دولت این صنعت را هم به ویرانی کشانده؛
بهتر است تجدید نظر کنید: "امسال هم به صنعت نیروگاهی امیدی نیست"
آنچه در صنعت نیروگاهی کشور به وضوح مشهود میباشد، سوءمدیریت، بی کفایتی، بی سوادی و عدم آیندهنگری مسئولین کشور در مواجهه با چالشهای این صنعت بوده است. در کشوری که بودجه وزارت نیرویش ۸۴.۰۰۰ میلیارد تومان باشد و ۸.۰۰۰ میلیارد تومان برای ساخت چند سریال مذهبی هزینه شود، نمیتوان انتظار ناترازی و قطع برق صنایع را نداشت …
حدودا ۱۵ سال پیش، در راستای تصمیمات اشتباه و همیشگی مدیران دولتی تصمیم به خروج دولت از سرمایهگذاری صنعت برق گرفته شد و اکنون پس از گذشت ۱۵ سال، میبینیم که چه بر سر این صنعت و صنایع مرتبط با آن آمده است.
همه چیز در این صنعت به دولت بر میگردد، همان دولتی که آه در بساط ندارد و حتی اگر بخواهد هم نمیتواند مطالبات نیروگاهها را به موقع پرداخت کند.
سوژه هفته: در نشئه توهمات فرو نروید و بر حقایق تمرکز کنید؛
اردیبهشت سال ۱۴۰۲ را به یاد آورید تا اردیبهشت امسالتان خراب نشود
شما باور میکنید ترامپی که جلوی بودجه ۲.۲ دلاری بزرگترین و مطرحترین دانشگاه فعال در جهان (هاروارد) را میگیرد و یا تصمیم به انحلال وزارت آموزش و پرورش آمریکا آن هم به دلیل مخارج اضافه میگیرد، به راحتی اجازه دستیابی ایران به صدها و هزاران میلیاردها دلار سرمایههای خارجی و یا درآمدهای ناشی از فروش نفت را صادر میکند؟
درست در سالهایی که خبری از افزایش سرسام آور دلار و خروج برندهایی نظیر سامسونگ و ال جی از ایران نبود، نه شرکتها سود چشمگیری محقق میکردند و نه خبری از تشکیل صف برای خرید خودروها و کالاهای معیوب ایرانی بود؛ بنابراین اگر قرار است تا به مذاکرات و توافق با کشورهای جهان خوشبین باشیم، به …
محتاط باشید. شاید لازم باشد به نتیجه نرسیدن مذاکرات را هم در نظر بگیرید.
چهارشنبههای داغ: بانکها اگر بنگاهداری بلد بودند، اول خودشان را نجات میدادند؛
اوضاع برای "سازه پویش" بدتر خواهد شد؟
بیتردید بسیاری از ابر بدهکاران بانکی زائیده فساد سازمانیافته، ساختارهای غلط بانکهای خصولتی، بیسوادی و سوء مدیریت بانکداران و یا اعمال نفوذ نهادهای فرا دولتی هستند.
به قول بسیاری از دوستان، اصولاً مدیران بانکهای دولتی بیهدف و محض رضای خدا تغییر نمیکنند. انتصاب میشوند تا برای عدهای کارهایی کنند.
به نظر میرسد بهتر است برای جلوگیری از مصادره و بنگاهداری اجباری بانکها، سیستمهای اعتبارسنجی و نظارتهای سختگیرانه تری برای بانکهای کشور در نظر گرفته شود تا نه شاهد رشد قارچ گونه بدهکاران کلان بانکها باشیم و نه شاهد تسویه بدهیها با تصاحب سهام وثیقه.
سوژه هفته: چگونه اعتماد مردم از بین میرود/ این داستان "پینو کیو" و سکههای طلا
آیا کلاهی جدید بر سر مردم فقرزده ایران گذاشتند؟
از ماجراهای تلخ و خجالت آور بانکها و موسسات مالی ثامن، کاسپین، قوامین و … گرفته تا داستانهای پدیده شاندیز، آزاد شدن بسیاری از مجرمان و مفسدان اقتصادی و تبلیغات گسترده بازار سرمایه در سال ۱۳۹۹، در خوشبینانهترین حالت حاکی از ضعفهای مفرط نظارتی و ساختارهای معیوب سیاسی کشور در دفاع از منافع مردم میباشد.
چهارشنبههای داغ: همان کسانی که دنبال سکه ۱۰۶ میلیون تومانی بودند، امروز در صف خرید بانکها و خودروییها نشستهاند؛
هشدار: مذاکرات به نتیجه برسد، "بانکها" سودی ندارند که به آن دلخوش کنید
کافی است سود بانکهای بزرگ کشور را قبل از تحریمهای سال ۱۳۹۷ و پس از تحریم، با هم مقایسه کنید تا بیشتر متوجه چرخه معیوب اقتصادی کشور گردید. "تحریم برای همه نکبت و برای بانکها نعمت بود"
چگونه بانکی که در سال ۱۳۹۴ سود خالصی تنها ۳۹ میلیارد تومانی را به ثبت میرساند، در سال ۱۴۰۲ و در اوج تحریمها و فلاکت اقتصادی کشور، سودی ۹۷ هزار میلیارد تومانی را محقق میسازد؟
مشهد پیشگام تمرکززدایی دانش مالی در استانها؛
خراسان رضوی الگویی برای تمرکززدایی/ نمایشگاه مشهد اینوکس آغازگر فصلی تازه در صنعت مالی
نخستین نمایشگاه تخصصی بانک، بیمه، بورس و فرصتهای سرمایهگذاری مشهد «اینوکس–فاینکس ۱۴۰۴» با رویکرد تمرکززدایی از پایتخت و تکیه بر ظرفیتهای اقتصادی شرق کشور، از ۳۱ اردیبهشت تا ۳ خرداد در مشهد برگزار میشود. این رویداد با حضور پررنگ نهادهای مالی، شرکتهای سرمایهگذاری و حمایت سازمان بورس، گامی جدی در جهت توسعه سواد مالی، تقویت بازار سرمایه و شکوفایی اقتصاد منطقهای در خراسان رضوی خواهد بود. نمایشگاه مشهد اینوکس، نمادی از حرکت کشور بهسوی عدالت اقتصادی و بهرهگیری از مزیتهای ژئوپلیتیکی استانهای مرزی است.
سوژه هفته: دلواپسان گرامی، باور بفرمائید این همه سال برای اثبات تواناییها و نبوغ ذهنی شما کافی بوده است؛
"۵۰ سال تحریم و شعار مرگ بر همه"، "۵ سال هم بهبود روابط با دنیا"
البته مذاکرات و صلح با جهان، زمانی موضوعیت دارد که شما هم با قشر وسیعی از مردم در خصوص وضعیت بحرانی کشور موافق باشید. پذیرفته باشید که اوضاع تامین آب، برق و گاز به حدی بحرانی و خجالت آور شده که این روزها مردم به خرید چراغ قوه، هیزم، دبههای آب و آفتابه روی آوردهاند.
چهارشنبههای داغ: مصادره سهام، این بار از جنس تسویه بدهی های " حاج عباس " :
چگونه انتظار دارید، بانک ها " بنگاه داری" نکنند ؟
صورت قضیه بسیار ساده است، سیستم ضعیف اعتبار سنجی بانک ها، تسهیلات سفارشی و فرمایشی به افراد متصل به حلقههای قدرت، زد و بندهای غیر اخلاقی و فسادزا با مدیران رده بالای بانکها و کم سوادی و بی اطلاعی بانکداران در ایران، منجر به تولید لیست بزرگی از بدهکاران کلان بانکی گردیده است.
سوژه هفته: ساخت سریال حضرت موسی (ع) مهمتر است یا رسیدگی به آب، برق و فقر مردم؟
دولت و اعلام بودجهای که به شعور مردم ایران توهین میشود
آیا بودجه بنیاد شهید، با توجه به احتمال فوت همسران و بالغ شدن فرزندان شهدای عزیزمان، میبایست هر سال کمتر شود و یا بیشتر؟ آیا حمایت از فرزندان این عزیزان همچنان و تا سن ۷۰ یا ۸۰ سالگی ادامه خواهد داشت؟ آیا امتیازات ویژهای نظیر انواع اولویتهای استخدامی، سهمیههای کنکوری، وامهای قرض الحسنه و …، برای حمایت از این عزیزان کافی نبوده که ۱۲۴.۰۰۰ میلیارد تومان…
چهارشنبههای داغ : وقتی سهامداران "پدیده شاندیز " بارها و بارها از یک سوراخ گزیده می شوند؛
۲ سال از وعدههای چند صد هزار میلیاردی پهلوان گذشت: محبوسالابد یا مفقودالاثر؟
آیا اعضای هیات مدیره سابق شرکت توسعه بین المللی شاندیز که این زمینها و سهام متعلق به مردم و سهامداران را با دلار ۲۵.۰۰۰ تومانی به جناب پهلوان اعطا کردند، پاسخگوی میزان پیشرفت پروژه و محل هزینه کرد اموال ارزشمند شرکت و سهامداران میباشند و یا هدف از انعقاد قرارداد صرفا تقدیم هدایایی گرانبها به شرکت افسانه سازان ...
اکنون متوجه شدهاید، چرا هیات مدیره جدید شرکت شجاعت امضای صورتهای مالی شرکت و گردن گرفتن مراودات مالی پیشین با شرکت افسانه سازان را ندارد؟ زیرا پای بیش از ۱.۰۰۰ میلیارد تومان (با دلار ۲۵.۰۰۰ تومانی) از اموال سهامداران و مردم ...