بورس‌نیوز(بورس‌خبر)، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
چهارشنبه ۱۴ آذر ۱۳۹۷ - ۱۳:۴۱
عضو هیات رئیسه کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس اظهار کرد:

تعیین تکلیف بانک‌ها و تسهیل گیرندگان در بودجه 98

عضو هیات رئیسه کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس گفت: با عنایت بر اینکه ما معتقد هستیم یکی از مسیرهای برون‌رفت از وضع موجود اقتصاد، تعیین تکلیف بانک‌ها و تسهیل‌گیرندگان بود، به همین دلیل برای بودجه سال 97 پیشنهادی به کمیسیون تلفیق در این زمینه ارائه کردیم که در کمیسیون و صحن علنی تصویب شد.
کد خبر : ۱۸۴۵۰۷
به گزارش ‌بورس‌نیوز، علی وقف‌چی با اشاره به اصلاح بند (و)تبصره 16 قانون بودجه سال 97 که مرتبط به بخشودگی بدهی‌های بانکی تولیدکنندگان می‌شود، گفت: با عنایت بر اینکه ما معتقد هستیم یکی از مسیرهای برون‌رفت از وضع موجود اقتصاد، تعیین تکلیف بانک‌ها و تسهیل‌گیرندگان بود، به همین دلیل برای بودجه سال 97 پیشنهادی به کمیسیون تلفیق در این زمینه ارائه کردیم که در کمیسیون و صحن علنی تصویب شد.

وی افزود: با توجه به فاصله گرفتن قانون هدف قانون‌گذار، در صحن علنی با تلاش نمایندگان و رئیس مجلس، بند (و) تبصره16به کمیسیون برگردانده شد تا منظور قانون‌گذار مجدد لحاظ شود.

عضو هیات رئیسه کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس ادامه داد: به هر دلیلی بانک مرکزی به این موضوع عمل نکرد و قانون را برای اصلاح کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات ارسال کرد، در این کمیسیون اصلاحاتی صورت گرفت که از هدف اصلی قانون‌گذار فاصله داشت.

نماینده مردم زنجان و طارم در مجلس دهم بیان کرد: با توجه به فاصله گرفتن قانون هدف قانون‌گذار، در صحن علنی با تلاش نمایندگان و رئیس مجلس، بند (و) تبصره16به کمیسیون برگردانده شد تا منظور قانون‌گذار مجدد لحاظ شود.

وی گفت: در اصلاحیه جدید آورده شده بود که تنها تولیدکنندگانی که پروانه بهره‌برداری دارند، می‌تواند از این بخشودگی بدهی بانکی بهره‌مند شوند این در حالی است که بخش‌های مختلف از جمله کشاورزی برای دریافت تسهیلات هیچگونه پروانه بهره‌برداری ندارند.

سود مرکب بزگترین ضربه به تولید است

وقف‌چی در ادامه با تاکید براینکه قرار قانونگذاری بر این بود که این تسهیلات شامل حال همه شود، بیان کرد: باید این قانون شامل حال همه بدهکاران بانکی از جمله تولیدکنندگان، ارائه دهندگان بخش خدماتی، وام ازدواج و دیگران که دچار چالش هستند، شود.

این نماینده مجلس تاکید کرد: معتقد هستیم ربا یا سود مرکب بزگترین ضربه به تولید است، از سوی دیگر تاکید شده بود که طبق قرار داداولیه سود مرکب بخشوده شود که در اصلاحیه اخیر این موضوع از قانون حذف شده بود.

وی گفت: باید قانون شامل حال بدهکاران بانکی شود که تا شهریور سال 97 سر رسیدشان رسیده باشد، همچنین زمان اجرا تاپایان شهریور بود که در اصلاحیه به پایان سال تغییر کرده بود اما از آنجایی که تا طی روند تایید اصلاحیه قانون سال به پایان می‌رسد باید در زمینه زمان اجرا تجدیدنظر شود.

عضو هیات رئیسه کمیسیون کشاورزی مجلس با تاکید بر اینکه این قانون فرصت طلایی برای بانک‌ها است، چرا که با تسویه آسان بدهی‌ها به سرمایه خود دست پیدا کرده، بیان داشت: بانک مرکزی اگر تصور می‌کرد که نمی‌تواند قانون را اجرا کند باید ابتدای سال اعلام می‌کرد نه اینکه شهریور ماه زمان پایان اجرای قانون درخواست اصلاحیه می‌داد، انتظار می‌رود مجلس در بعد نظارتی جدیت لازم راداشته باشد تا قوانین اجرایی شود.


اشتراک گذاری :
اخبار مرتبط
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس مطرح کرد:
افزایش بیش از 150درصدی وام ازدواج توسط مجلس
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام:
حذف ربح مرکب از نظام بانکی رای نیاورد
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس گفت:
کافی بودن منابع بانکی برای پرداخت وام ازدواج
نایب رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس:
مبلغ وام ازدواج کاهش نخواهد یافت
ارسال نظر