بورس‌نیوز(بورس‌خبر)، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
سه‌شنبه ۲۱ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۲:۱۲
نماینده مدیرعامل ایران خودرو مطرح کرد:

کارگروه‌هاي ويژه‌اي براي همكاري در ایران خودرو

کارگروه‌هاي ويژه‌اي براي همكاري در ایران خودرو
کارگروه‌هاي ويژه‌اي براي هم‌افزايي و همكاري در تمامي زمينه‌هاي تامين، برنامه‌ريزي و شركت‌هاي قطعه‌ساز تشكيل شده است.
کد خبر : ۱۹۲۴۰۹

به گزارش بورس نیوز، علیرضا بخت‌آزما اظهار کرد: با توجه به آغاز فصل افزايش تقاضا در بازار خودرو و ضرورت تامين نياز مشتريان از سويي و ايجاد گردش نقدينگي در زنجيره توليد خودرو از سويي ديگر، با دستور مديرعامل گروه صنعتي ايران خودرو تمامي گروه‌هاي تامين، توليد، برنامه ريزي و سازندگان، بر تجاري‌سازي خودروهاي ناقص و تحويل به مشتريان تمركز كرده‌اند.

وی درباره مشكلات تحميلي ايجاد شده به دليل تحريم‌هاي ظالمانه بیان کرد: در شرایط کنونی سازندگان نيز با شرايط جديد منطبق شده و با تمهيداتي كه انديشيده شد، زنجيره تامين درحال بازگشت به شرايط عادي است.

نماينده تام الاختيار مديرعامل ايران خودرو ادامه داد: كارگروه‌هاي ويژه‌اي براي هم‌افزايي و همكاري در تمامي زمينه‌هاي تامين، برنامه‌ريزي و شركت‌هاي قطعه‌ساز تشكيل شده است. در روزهاي تعطيل خردادماه كاركنان در واحدهاي مرتبط به صورت سه شيفت در محل كار حاضر و توانستند عدد تجاري‌سازي خودروهاي ناقص را به بيش از 16 هزار دستگاه خودرو افزايش دهند.

بخت آزما تصريح كرد: در روز عيد سعيد فطر تعداد دوهزار و 500 دستگاه خودرو تكميل و تحويل مشتريان داده شده است.

وی تاکید کرد: به مشتريان اطمينان مي‌دهيم كه با برنامه‌ريزي منسجم، قطعات تامين و بر روي خودروها نصب شده و فرآيند تجاري‌سازي بدون هرگونه تخطي از استانداردهاي كيفي انجام شده است.

نماينده مديرعامل ايران خودرو خاطرنشان كرد: هيچ توليدي خارج از فرآيند و چارچوب استاندارد كيفيت اجازه تجاري‌سازي ندارد.

بخت آزما ادامه داد: به حداقل رساندن توليد خودروي ناقص را از اهداف تعيين شده بوده و با تثبيت تجاري‌سازي روزانه دوهزار دستگاه، در هفته‌هاي آينده تيراژ تكميل، تجاري‌سازي و تحويل خودرو را روزانه به دوهزار و 500 دستگاه و در نهايت 3 هزار دستگاه خواهيم رساند. خودروهاي كف كارخانه در زمان مناسب و با كيفيت مطلوبي به دست مشتريان خواهد رسيد.

وی افزود: در شرایط کنونی روند تكميل خودروهاي ناقص به صورت مداوم از سوي مديرعامل گروه پايش و تمامي تيم‌هاي عملياتي و اجرايي موظف به پاسخگويي هستند.

نماینده مدیرعامل گروه خودروسازی ایران خودرو بیان کرد:‌ سازنده‌ها نيز همدل و همراه با ايران خودرو درحال تامين قطعه هستند و با آغاز تزريق نقدينگي، چرخه تامين به شرايط بهتري بازگشته است.


اشتراک گذاری :
گزارش خطا
اخبار مرتبط
کسب امتیاز 762در شاخص رضایت مشتریان برای ایساکو
از بین خودروسازان داخلی اتفاق افتاد؛
کسب امتیاز 762در شاخص رضایت مشتریان برای ایساکو
4ستاره شدن دناپلاس ایران خودرو
براساس ارزیابی اردیبهشت شرکت بازرسی کیفیت و استاندارد ایران انجام شد؛
4ستاره شدن دناپلاس ایران خودرو
ارسال نظر
captcha