بورس‌نیوز(بورس‌خبر)، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
سه‌شنبه ۱۸ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۷:۲۵
کد خبر : ۱۳۲۵۰۰
رییس جمهوری با بیان اینکه اقتصاد ایران در کانون توجه بین المللی قرار گرفته است، گفت: جمهوری اسلامی ایران با موفقیت ممتاز خود در ثبات و امنیت منطقه و با تکیه بر سرمایه انسانی فرهیخته و زیرساخت های گسترده یکی از امیدبخش ترین فضاهای سرمایه گذاری در دو دهه آینده را نوید می دهد.

به گزارش ایرنا، حجت الاسلام والمسلمین حسن روحانی عصر سه شنبه در همایش بازرگانان، صاحبان صنایع و کارآفرینان ایران و قزاقستان با اشاره به نوع نگاه دولت تدبیر و امید به مقوله اقتصاد و همکاری های اقتصادی با کشورهای همسایه به ویژه قزاقستان افزود: با روی کار آمدن دولت جدید دیدگاه های اقتصادی نوینی در دستور کار قرار گرفت که اهداف آن در بلند مدت توسعه اقتصادی کشور و در کوتاه مدت، افزایش قدرت خرید خانوارها، رشد تولید ملی و افزایش کافی سرمایه گذاری و بهبود فضای کسب و کار است.

وی ادامه داد: برای نیل به این اهداف دولت باید ناظر و سیاستگذار دقیقی باشد و از اقتصاد دستوری بپرهیزد و مجال دهد تا فعالان اقتصادی امور تصدی گری اقتصاد را در دست بگیرند تا تولید در بخش صنعت کشاورزی و خدمات رونق یابد.

رییس قوه مجریه گفت: دولت در یکسال گذشته ضمن حرکت در این مسیر و با ایجاد و تقویت فضای ارامش و امید در جامعه و کاهش تورم روند مثبت اقتصادی را فراهم کرده است.

روحانی افزود: در بعد خارجی نیز با پیگیری سیاست تعامل سازنده باب جدیدی برای گفت و گو و همکاری با دیگر کشورها گشود ه شده است.

وی تاکید کرد: در نتیجه این تحولات بهبود شرایط سیاسی و اقتصادی در داخل و ارتقاء جایگاه منطقه ای و بین المللی جمهوری اسلامی ایران را شاهدیم و تمایل شرکت های بزرگ بین المللی برای گشودن باب مراوده با شرکت های ایرانی در حوزه های مختلف به خوبی موید این مطلب است.

رییس جمهور گفت: اقتصاد ایران در کانون توجه بین المللی قرار گرفته و با موفقیت ممتاز خود در ثبات و امنیت منطقه و با تکیه بر سرمایه انسانی فرهیخته و زیرساخت های گسترده یکی از امیدبخش ترین فضاهای سرمایه گذاری در دو دهه آینده را نوید می دهد.

روحانی افزود: تقویت همکاری ها و تعامل با کشورهای منطقه از اولویت های خاص دولت جمهوری اسلامی است و در این راستا توسعه مناسبات دوستانه با قزاقستان جایگاه خاصی دارد.

وی ادامه داد: جمهوری اسلامی ایران و جمهوری قزاقستان علاوه بر همکاری های دوجانبه ظرفیت قابل توجهی برای همکاری در قالب ساختارهای منطقه ای ازجمله اکو، سازمان همکاری های اسلامی، سیکا و دیگر موقعیت ها را دارند.

وی اضافه کرد: توسعه همکاری مشترک در این چارچوب می تواند در شرایطی که بی ثباتی و ناامنی کل منطقه را تهدید می کند موجب افزایش ضریب امنیتی برای تمامی کشورهای منطقه باشد.

رییس جمهوری گفت: بی تردید اشتراکات عمیق ایران و قزاقستان به عنوان دو کشور دوست، از لحاظ تاریخی و فرهنگی و جغرافیایی و اقتصادی در این بخش از قاره کهن آسیا سرمایه بزرگ ما برای ساختن آینده ای پربارتر است.

اشتراک گذاری :
ارسال نظر