مراحل راهاندازی بنگاه اقتصادی بینالمللی
با توجه به اوضاع نامساعد اقتصادی، صادرات کالا یا خدمات به خارج از کشور میتواند به بهبود اوضاع کلان اقتصاد و بهبود معیشت در اقتصاد کمک کند.
به گزارش بورس نیوز، صادرات یکی از روش هایی است که می توان برای کشور ارزآوری داشته باشد که این ارزآوری باعث تقویت بنیه ملی و در نتیجه بهبود شرایط اقتصادی خواهد شد.
یکی از اهداف تدوین این مقاله، آموزش مراحل مختلف صادرات بوده تا کسب درآمد دلاری را در 3 مرحله کوتاه و به اختصار شرح داده شود.در تمامی کشورها، دولتها توجه و تمرکز ویژهای به صادرات کرده و با درنظرگرفتن برخی تشویقها درصدد آن هستند تا افراد فعال در حوزه صنعت و دیگر فعالیتهای خدماتی به صادرات روی آورند.
مرحله 1 – ثبت شرکت در ایران
همانطور که مطلع هستید، لازمه شروع انواع فعالیتهای اقتصادی در هر کشور، رعایت پیشنیازهای حقوقی آن بوده بنابراین ایران نیز از این قاعده مستثنی نبوده و می بایست برای شروع فعالیتهای اقتصادی، اقدام به ثبت شرکت شود.
ثبتشرکت به اختصار یعنی شما با همراه حداقل یک یا 2 نفر به عنوان شریک، گرد هم آیید و شرکتی را به جهت شروع فعالیت اقتصادی به ثبت برسانید تا بعد از آن پس از طی چند مرحله دیگر بتوانید کالا یا خدمتی را به خارج از کشور صادر نمایید.
در کلیه امور ثبتی لازم است تا کارها را به مجموعهای معتبر و باسابقه بسپارید تا بعدا دچار مسائل حقوقی نشوید.
مجموعه ثبتی «نخستین» با سالها تجربه و یکی از باسابقهترین مجموعههای ثبتی ایران مورد توجه بسیاری از برندها و مدیران شرکتهای خصوصی و دولتی در ایران به شمار میآید.
مرحله 2 – ثبت برند
در مرحله اول پس از اینکه شرکت به ثبت رسید، میبایست جهت حفاظت از نام محصول یا خدمتی که عرضه میکنید برند مدنظر شما ثبت شود.
برای مثال، فرض کنید شرکتی که یک نوع نوشابه را تولید کند اما برند آن را به ثبت نرساند، شخص یا شرکت دیگری میتواند آن برند را به نام خود ثبت کند و محصولی مشابه را به همان نام تجاری به بازار عرضه کند.
مرحله 3 – ثبت شرکت در خارج از ایران
بسیاری از شرکتهای خارجی به دلیل شرایط فعلی سیاسی و اقتصادی ایران مایل به فعالیت مستقیم با ایران نیستند لذا میبایست برای تسهیل امور و اطمینان خاطر شرکای تجاری خارجی تان یک شرکتی در خارج از ایران به ثبت برسانید تا با شرکتهایی در دیگر کشورهای دنیا به راحتی بتوانید مراوده تجاری داشته باشید.
البته باید مساله راحتی رفت و آمد به کشوری که میخواهید در آن شرکت ثبت نمایید و بعضی فاکتور های دیگر را نیز مد نظر قرار دهید.
این روزها ثبت شرکت در ارمنستان، گرجستان، آذربایجان و ترکیه به دلیل راحتی رفت و آمد ، عدم نیاز به ویزا و یا راحتی دریافت ویزا مورد توجه بسیاری از ایرانیان بوده که شما نیز میتوانید موقعیت سیاسی، اقتصادی و اجتماعی این کشور ها را بررسی کرده و در نهایت یک شرکت خارجی برای ارتباطات خارجی ثبت نمایید، مثلا شرکتی ایرانی را در نظر بگیرید که در زمینه طراحی سایت ، سئو سایت و دیجیتال مارکتینگ فعالیت می کند.
لذا پس از طی 3 مرحله ثبت شرکت در ایران، ثبت برند محصول یا خدمت تان و ثبت یک شرکت در خارج از ایران، مقدمات و پیشنیاز های حقوقی صادرات واردات را فراهم کرده اید و پس از آن می توانید به راحتی محصول یا خدمات تان به شرکتی که در خارج از ایران ثبت کرده اید منتقل نمایید و از آن کشور به دیگر نقاط دنیا عرضه نمایید و در آمد دلاری داشته باشید.
در تمامی این مراحل لازم است تا امورات را با آگاهی کامل از مسائل حقوقی داخل ایران و خارج از ایران انجام دهید تا در آینده دچار مسائل حقوقی نشوید.
اخبار مرتبط
کارشناس حوزه کار:
دستمزد کارگران دلیل افزایش هزینه کارفرمایان نیست فعال بخش تعاونی در گفتوگو با بورسنیوز مطرح کرد؛
عقبگرد بخش تعاون در اقتصاد ایران / کاهش اعتماد عمومی به تعاونیها کارشناس حوزه کار:
دستمزد کارگران دلیل افزایش هزینه کارفرمایان نیست فعال بخش تعاونی در گفتوگو با بورسنیوز مطرح کرد؛
عقبگرد بخش تعاون در اقتصاد ایران / کاهش اعتماد عمومی به تعاونیها ارسال نظر
اخبار روز
خبرنامه