بورس‌نیوز(بورس‌خبر)، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
سه‌شنبه ۲۰ آذر ۱۳۹۷ - ۱۳:۲۵
تکمیل 2هزار و 66 واحد صنعتی و معدنی با 60 درصد پیشرفت فیزیکی و ایجاد بیش از 130 هزار فرصت شغلی از جمله برنامه‌های مورد تاکید در این تفاهم است.
کد خبر : ۱۸۴۸۰۹

به گزارش بورس‌نیوز، تکمیل 2هزار و 66 واحد صنعتی و معدنی با 60 درصد پیشرفت فیزیکی و ایجاد بیش از 130 هزار فرصت شغلی از جمله برنامه‌های مورد تاکید در این تفاهم است.

بازسازی و نوسازی 2هزارو 165 واحد صنعتی، معدنی و صنوف که زیر ظرفیت مشغول به کار هستند نیز از دیگر محورهای این تفاهمنامه به شمار می‌رود که با اختصاص بخشی از 21 هزار میلیارد تومان اعتبار در نظر گرفته شده، زمینه ایجاد اشتغال برای 52 هزار نفر را فراهم خواهد شد.

تامین سرمایه در گردش برای واحدهای فعال صنعتی و معدنی که بیش از 87 هزار فرصت شغلی برای کشور بهمراه خواهد داشت نیز از دیگر برنامه‌های مورد اشاره در این تفاهم به شمار می‌رود.

برنامه چهارم نیزبه اختصاص تسهیلاتی از محل کمک‌های فنی و اعتباری برای توسعه خوشه‌های صنعتی اشاره دارد که فرصت‌های شغلی نیز برای صنایع بهمراه خواهد داشت.

وزیر صنعت: اشتغالزایی 270 هزار نفری در کشور

وزیر صنعت،معدن وتجارت در مراسم انعقاد این تفاهمنامه با اشاره به ظرفیت‌های قابل توجه تبصره 18 در جهت صیانت از تولید و تثبیت اشتغال موجود گفت: این تفاهمنامه در راستای ایجاد 270 هزار فرصت شغلی جدید با بهره‌مندی ازظرفیت‌ها و پتانسیل‌های موجود بین وزارت صنعت، معدن وتجارت و سازمان برنامه و بودجه کشور به امضا رسید.

رحمانی با اشاره به ظرفیت‌های گسترده بخش مولد کشور تصریح کرد: با انعقاد این تفاهمنامه دولت یارانه برای صنایع کشور و حمایت‌هایی برای تسهیل امور تولید در نظر گفته است .

وزیر صنعت، معدن وتجارت تاکید کرد: صنایع کشور با سرمایه‌های مردم در حال اجرا است و این سیاست‌های حمایتی صرفا درراستای کمک به فعالان اقتصادی و تسهیل فرآیند تولید است.

استقرار 80هزارواحد صنعتی ومعدنی

رحمانی با اشاره به استقرار 80هزارواحد صنعتی ومعدنی و وجود 10 هزار معدن دارای پروانه بهره‌برداری در سراسر کشور گفت: علاوه بر پتانسیل‌های صنعتی و معدنی، در حاضر 3میلیون واحد صنفی در کل کشور مشغول به کار هستند و از ظرفیت‌های گسترده‌ای برای توسعه اشتغال مولد در کشور برخوردار هستند.

به گفته رضا رحمانی بخش صنعت، معدن وتجارت کشوربا توجه به نقشی که در تولید ملی، توسعه مناطق محروم و درآمدزایی برای مردم دارد، باید بیش از گذشته مورد توجه ویژه قرار بگیرد و ظرفیت‌های بلااستفاده در این بخش فعال شود.

وزیر صنعت در ادامه با تشریح مهمترین پروژه‌های ملی کشور در سال حمایت از کالای ایرانی گفت: استفاده از توان داخلی کشور و اختصاص10 میلیارد دلار از هزینه واردات به بخش تولید از جمله پروژه‌های ویژه ای است که در بخش صنعت در نظر گرفته شده است.

رحمانی افزود: با برنامه‌ریزی انجام شده قرار هست 10 میلیارد دلار از مصارف ارزی که در بخش واردات هزینه می‌شد تبدیل به محصولات داخلی شود.

وزیر صنعت با اشاره به اینکه این پروژه در بخش‌های متعددی اجرایی خواهد شد، افزود: توسعه صنعت نساجی، پوشاک و لوازم خانگی و بهره‌مندی ازظرفیت‌های این بخش از برنامه وزارت صنعت برای توسعه تولید داخلی است.

تکمیل زنجیره فلزات اساسی

رحمانی توجه به صنایع دریایی و استفاده از ظرفیت کم نظیر این بخش را از دیگر برنامه‌های حمایتی وزارت صنعت برشمرد و افزود: فعال‌سازی معادن کوچک و تکمیل زنجیره ارزش فلزات اساسی نظیر فولاد، مس، آلومینیوم نیز از برنامه‌های ویژه وزارت صنعت است .

وزیر صنعت با اشاره به تکمیل زنجیره فولاد تصریح کرد:ظرفیت زنجیره فولاد در ابتدای دولت، 120 میلیون تن بوده که این زنجیره در حال حاضر به 205 میلیون تن افزایش یافته و خوشبختانه خام‌فروشی کمترشده است.

رحمانی توجه به بازسازی و نوسازی صنایع و تاثیر آن بر توسعه صادرات را از دیگر برنامه‌ها ی وزارت صمت عنوان کرد و افزود: با بازسازی و نوسازی صنایع، واحدهای تولیدی علاوه برتوسعه ظرفیت تولید، قادر به توسعه صادرات نیز خواهند بود.

وی تامین نقدینگی و سرمایه در گردش واحدهای صنعتی را از دیگر برنامه‌های مهم وزارت صمت عنوان کرد و گفت : برای تامین منابع مالی واحدهای صنعتی که با کمبود نقدینگی روبه رو هستند راهکارهای جدیدی نظیر تامین سرمایه از طریق بازار بورس، فروش سهام .... در نظر گرفته‌ایم.

وزیر صنعت خاطرنشان کرد: کمبود نقدینگی یکی از دغدغه‌های فعالان اقتصادی است و این موضوع در مقایسه با سال گذشته بیشتر شده است لذا امیدواریم با همکاری دولت و بهره‌مندی از ظرفیت‌های موجود بتوانیم سرمایه موردنیاز صنایع را تامین نماییم.

رییس سازمان برنامه و بودجه: اختصاص 21هزار میلیارد تومان اعتبار برای 270 هزار فرصت شغلی

نوبخت نیز در این مراسم با اشاره به اختصاص 21 هزار میلیارد تومان اعتبار از سوی دولت برای ایجاد 270 هزار فرصت شغلی در حوزه صنعت، معدن وصنوف گفت: 10 میلیارد تومان از اعتبار در نظر گرفته شده از طریق صندوق توسعه ملی به صورت ریالی، 10 هزار میلیارد تومان از طریق نظام بانکی و هزار میلیارد تومان از طریق پرداخت مابه‌التفاوت نرخ سود تامین خواهد شد‌

وی تصریح کرد: نرخ سود برای پرداخت این تسهیلات در مناطق محروم 12 درصد و برای مناطق دیگر 14 درصد در نظر گرفته شده است که مابه التفاوت آن را دولت به صورت یارانه سود از محل هزار میلیارد تومان برداشتی از خزانه پرداخت خواهد کرد.

معاون رییس‌جمهور با اشاره به تلاش دولت برای ایجاد اشتغال مولد در کشور گفت: در شرایطی که دشمنان در تلاش برای توقف فعالیت اقتصادی در کشورهستند، ما با بهره‌مندی از همه ظرفیت‌های کشور با تمام قدرت روبه جلو در حرکت هستیم . همانطورکه در این 40 سال به رغم تحریم‌ها همواره تلاش کرده‌ایم.

نوبخت در ادامه به 4 برنامه محوری وزارت صنعت در راستای تحقق 270 هزار فرصت شغلی و تبیین سیاست‌های حمایتی دولت پرداخت و گفت: براساس تبصره 18، موضوع اشتغال از مسیر تولید تعریف شده و اشتغال بدون تولید صورت نخواهد گرفت ودر این راستا نیز برنامه‌ریزی‌هایی صورت گرفته که یکی از این بخش‌ها در حوزه صنعت،معدن و تجارت است.

وی خاطرنشان کرد: با اعتباری که در نظر گرفته شده و سرمایه بخش خصوصی این برنامه‌ها اجرایی خواهد شد.

اشتراک گذاری :
اخبار مرتبط
عضو هیات رئیسه کمیسیون اصل ۹۰ مجلس گفت:

تاثیر قاچاق بر صنعت پوشاک

رئیس کمیته حمل‌ونقل کمیسیون عمران مجلس گفت:

نارسایی و مشکلات حوزه کشتیرانی به دلیل تحریم

در مرکز پژوهش های مجلس انجام شد؛

بررسی لایحه بودجه سال 1398 کل کشور

ارسال نظر
خبرنامه
برای دریافت خبرنامه بورس نیوز ایمیل خود را وارد نمایید:
نظرسنجی
به نظر شما دولت چهاردهم باید کدام یک از موارد زیر را در اولویت کاری خود قرار دهد.