شنبه ۱۸ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۳:۱۳

فاجعه ای که در تعطیلات رخ داد

کد خبر : ۱۲۹۷۷۱

این تصویر طبق نوشته‌ ی پیوست آن، منطقه‌ای بین اسالم و خلخال، در ارتفاعات استان‌های گیلان و اردبیل است که ظاهرا علاقه‌ی شدید مردم به طبیعت را در چهار روز تعطیلات عید فطر به تصویر می‌کشد.

سوای این‌که تصویر یادشده در تعطیلات گذشته گرفته شده یا به روزهای دیگری از سال مربوط است، نشان‌دهنده‌ی هجوم بی‌مهابا، بدون کنترل و بی‌رویه‌ی مردم به طبیعت است که یک هشدار جدی، نه، بلکه یک فاجعه‌ی جدی است.

موضوع اساسی که با دیدن چنین تصویری به ذهن می‌رسد، این است که متولیانی مانند سازمان‌های میراث فرهنگی و گردشگری و حفاظت از محیط زیست در چنین مواقعی چه می‌کنند؟ ستادی که با عنوان «هماهنگی خدمات سفر» تشکیل شده، به چه کار می‌آید و چه وظیفه‌ای دارد؟ سازمانی مانند حفاظت محیط زیست که این‌قدر برای ورود گردشگران ضابطه‌مند و همچنین ایجاد سایت‌ها و کمپ‌های گردشگری در مناطق طبیعی، سنگ‌اندازی و اعمال محدودیت می‌کند، چرا در این‌گونه وقت‌ها دچار فراموشی و بی‌مسوولیتی می‌شود؟

از همه مهم‌تر، مردمی که بسیاری از آن‌ها مدام پُز تمدن و فرهنگ هفت‌هزار ساله‌ی ایران را می‌دهند، چرا در چنین مواقعی، یادشان می‌رود چه تمدن و فرهنگی دارند؟ اصلا همه‌ی این‌ها به کنار، مگر ما مسلمان نیستیم، آیا این شرایط مطابق توصیه‌های دین اسلام است؟

ایسنا


اشتراک گذاری :
نظرات کاربران
ارسال نظر
نظرات بینندگان
محمد
دو سه سال پیش وقتی همه می توانستن پراید بخرن چون اکثرماشین ها پرایده
حافظ
شما دیگه عادت کردید به اتفاقات جزئی بگین فاجعه اما باسرمایه مردم بازی کردن و اونو فرسایشی معدوم کردن مشکلی ایجاد نمیکنه . یعنی همه مشکلات حل شد فقط مانده همین رفتار مردم با طبیعت ؟ واقعا که اگر سانسور شما و ادب خودم نبود ی حرفی میزدم .شما هم بهتره بجای این نوع خبرها بگید از قیمت خودرو چه خبر؟
ناشناس
آفرین
محمد
خوب مگه چیه مردم اومدند تفریح کجاش فاجعس حالا فکر کردم چی شده
ناشناس
احسن گل گفتی محمودی
محمودی
الان خوراك دولتمردان اينه كه سريع به منطقه اعزام شده و از هر نفر 50000 ريال وروديه بگيرند و تمام !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ناشناس
گل گفتی جانم احسن بتو
ناشناس
تصویر خیلی با اعصاب ادم بازی می کنه
با مدیریت درست میشه این موضوعاتو کنترل کرد. چرا به شعور مردم توهین می کنین
از کجا معلم اگه ی جایی برا پارک ماشیاشون بوداینا بازم این کارو می کردند
هرچند که اگه ی کم زرنگ باشین می بینین که این تصویر برا چند سال پیشه
نگاه به تعداد ماشین های پیکان بکنین
ماشین ها کلا قدیمیه ماشین جدید نیستش
ناشناس
متاسفانه این فاجعه هر روز ابعاد بزرگتری را بخود میگیرد کافیست کنار دریای خزر و جنگلهای اطراف آن قدمی بزنید تا ببینید از تمدن 7000 ساله و النظافهٌ من الایمان چیزی باقی نمانده است.
مهدی
عکس قشنگیه مردم امدند در طبیعت چیزی خراب نمیکنند که
عجب خبرنگار بی سوژه و...... بوده با این تیتر
متنفر از اصولگرایان
مملکت ول شده و مردم فقیر هم دلخوشی شان همین هاست . والا کی حاضر هست خانواده اش را چنین مشغول کند ؟