صوت
ورود بازار به فاز استراحت؛
تحلیل و آنالیز روز بازار سرمایه_چهارشنبه ۳۰ آبان ۱۴۰۳
محمد غفوری، کارشناس بازار سرمایه بیان کرد: پس از مدتها که وضعیت بازار سرمایه به شکل مثبت دنبال میشد، به نظر میرسد بازار وارد فاز استراحتی شده است. مادامی که شاخص کل بالای عدد ۲ میلیون و ۲۰۰ هزار واحد قرار دارد، وضعیت متعادل شناخته میشود و اصلاحها میتوانند در یک روند صعودی شکل بگیرند.
تداوم روند صعودی بازار؛
گزارش روز بازار سرمایه_یکشنبه ۲۷ آبان ۱۴۰۳
زهرا عرب، فعال بازار سرمایه، مطرح کرد: روند مثبت بازار سهام سبب افزایش ۲ درصدی شاخص کل شده و به نظر میرسد کاهش نرخ بهره، رشد دلار نیمایی که به محدوده ۵۲ هزار تومان رسیده و خبرهای مثبت از بهبود روابط بین الملل در این صعود موثر بودهاند.
نشانههای قدرت کماکان خریدران در بازار؛
خلاصه وضعیت معاملاتی بازار سرمایه_شنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۳
علی فراقی، کارشناس بازار سرمایه بیان کرد: در روز جاری یک مثبت حداکثری را به پایان رساندیم. عقب نشینی حدودی بانک مرکزی از سیاست انقباضگونه خود که حداقل در ظاهر و به مقداری در فروش اوراق شاهد آن هستیم، نوید بخش روزهای بهتری برای بازار خواهد بود و انتظار میرود تا پایان هفته تداوم قدرت خریدار و شاخصهای مثبت در کندل هفتگی را شاهد باشیم.
پایان مثبت هفته معاملاتی؛
تحلیل و آنالیز روز بازار سرمایه_چهارشنبه ۲۳ آبان ۱۴۰۳
محمد غفوری، کارشناس بازار سرمایه بیان داشت: بازار امروز وضعیت مثبتی را تجربه کرد. یک محدوده مقاومتی بین ۲ میلیون و ۱۵۰ تا ۲ میلیون ۱۷۰ هزار واحدی برای شاخص کل بورس در معاملات هفته آینده بازار وجود دارد که باید دید واکنش بازار به این محدوده مقاومتی چطور خواهد بود.
مرور مهمترین اخبار اثر گذار بر بورس؛
گزارش روز بازار سرمایه_سه شنبه ۲۲ آبان ۱۴۰۳
بهناز اکبرپور، کارشناس بازار سرمایه مطرح کرد: در مجموع پارمترهای بنیادی و سیاسی در حال حاضر به نفع بازار سرمایه در گردش اند. با افزایش احتمال آرامش سیاسی، کاهش پلکانی نرخ بهره، افزایش ارز نیما و حتی احتمال انتقال ارز نیما به سامانه ارز توافقی، میتوان روزهای درخشانی را برای بازار سرمایه کشور در آینده متصور بود.
ایجاد هیجان مثبت/عدم تغییر بنیادین در شاخصهای بازار سرمایه؛
خلاصه وضعیت بازار سرمایه_شنبه ۱۹ آبان ۱۴۰۳
علی فراقی، کارشناس بازار سرمایه مطرح کرد: کلیت بازار سهام وضعیت متغیری را تجربه نکرده، اما امروز معاملاتی بیشتر نمادها در وضعیت مثبت معامله شدند. _با توجه به تفاوت سیاستها در قبال کشور ما از سوی هر فرد منتخب ریاست جمهوری آمریکا_، در امروز معاملاتی اثرات تعیین رئیس جمهور آمریکا در بازار به شکل محسوسی مشاهده شد که البته انتظار میرود روزهای آتی نیز در بازار توسط رفتار خریدارن قابل لمس و قابل مشاهده باشد.
یک اتفاق مهم در بازارهای سرمایه جهانی؛
تحلیل روز بازار سرمایه_چهارشنبه ۱۶ آبان ۱۴۰۳
محمد غفوری، کارشناس بازار سرمایه بیان کرد: با انتخاب ترامپ به عنوان رئیس جمهور آمریکا که بر اقتصاد کلی کشورها در ۴ سال آتی اثرگذار خواهد بود، بازارها اتفاق مهمی را تجربه کردند. با چاشنی انتخاب ترامپ اقتصاد جهانی اتفاقات جالبی را تجربه خواهد کرد که بورس ایران نیز از این قاعد مستثنی نیست.
شرح اخبار قابل توجه و موثر بر بازار سرمایه؛
گزارش روز بازار سرمایه_سهشنبه ۱۵ آبانماه ۱۴۰۳
بهناز اکبرپور، کارشناس بازار سرمایه بیان کرد: در بازار امروز معاملات بهتری را شاهد بودیم و با توجه به شایعات مربوط به عرضه خودرو در بورس کالا، شرکتهای خودروساز با اقبال بازار همراه بودند. رشد اخیر ارز نیما حاصل از روند طبیعی خود و افزایش یکباره ارز آزاد است و کاهش اختلافی در این خصوص رخ نداده است. مسئولین به طور مداوم درخصوص کاهش نرخ بهره صحبت میکنند، اما در عمل شاهد اقدام موثری در این خصوص نبودهایم. نگاهها در امروز و فردا به نتیجه انتخابات ریاست جمهوری آمریکا است.
لزوم اصلاحی قوانینی که در گذشته به بورس لطمه زدهاند؛
گزارش روز بازار سرمایه_دوشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۳
پیام الیاس کردی، کارشناس بازار سرمایه گفت: وزن انتخابات ریاست جمهوری آمریکا و تنشهای موجود در سطوح فعلی به اندازهای نیست که بتواند از شرایط بهتر بازار سرمایه درصورت دریافت حمایتهای لازم جلوگیری کند. هرچند باید در نظر داشت عمدهترین دلیلی که وضعیت فعلی را برای بازار سرمایه ایجاد کرده، مبحث نرخ بهره است که عملا بازار سرمایه را از جذابیت خارج کرده و تامین مالی برای شرکتهای حاضر در بازار سرمایه را دشوار ساخته است. همچنین دولت میتواند قوانینی که در گذشته به بورس آسیب زده اند، چه در قالب بودجه و چه سایر قالبها اصلاح سازد.
بررسی دلایل نوسانات قیمت دلار و پیش بینی رشد دلار نیما/ارزش دلاری بازار از سال ۹۹ هم کمتر شد
گزارش روز بازار سرمایه_یکشنبه ۱۳ آبان ۱۴۰۳
محمدحسین علی بخشی، کارشناس بازار سرمایه گفت: خبر ابقای رئیس کل بانک مرکزی، اثراتی برابر با حمله اسرائیل داشته و برای بسیاری از افراد سیگنال خروج از بازار سرمایه محسوب شد. سیاستهای بانک مرکزی به شدت انقباضی است و سبب شده صنایع تولیدی شدیدا تحت فشار باشند؛ بازار سرمایه نیز از این سیاستها بسیار آسیب دیده است. خبر درمانی مسئولین همچنان ادامه دارد، درحالی که بارها تاکید شده خبر درمانی نتیجهای را برای بازار به دنبال نخواهد داشت.
برگزیده ها
بیشتر
چهارشنبههای داغ: سهام عدالت، کلاه بزرگی که بر سر مردم و تولید کشور رفت؟
بحران "لکما"، نمونهای کوچک از بی سوادی و فاجعه تصمیم گیری در کشور
چهارشنبههای داغ: "بازار پایه" یا "بازار غیرپایه"؟