يکشنبه ۰۶ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۰:۳۸
رشد ۱۰۰ درصدی فروش نسبت به سال گذشته؛

روند پیاپی افزایش نرخ‌های «فولاد» به ششمین ماه رسید

جمع درآمد‌های عملیاتی شرکت در این ماه به بیش از ۳۵ هزار میلیارد ریال رسید تا به این ترتیب جمع درآمد‌های عملیاتی تجمیعی شرکت از ابتدای سال تا پایان تیر ماه به بیش از ۱۳۱ هزار و ۱۷۹ میلیارد ریال برسد.
کد خبر : ۱۹۴۰۹۶

به گزارش واحد تحقیق و مطالعات بورس نیوز، شرکت فولاد مبارکه اصفهان در تیر ماه به روند افزایشی نرخ فروش محصولات خود ادامه داد و محصولات اصلی شرکت با ۵ تا ۶.۵ درصد رشد نسبت به ماه گذشته همراه بودند. 


جمع درآمد‌های عملیاتی شرکت در این ماه به بیش از ۳۵ هزار میلیارد ریال رسید تا به این ترتیب جمع درآمد‌های عملیاتی تجمیعی شرکت از ابتدای سال تا پایان تیر ماه به بیش از ۱۳۱ هزار و ۱۷۹ میلیارد ریال برسد.


همان گونه که در نمودار نیز قابل مشاهده است نرخ فروش محصولات گرم شرکت همچون ماه‌های اخیر با افزایش قیمت پی در پی همراه بوده و با ۵ درصد رشد قیمت به ۵۴ میلیون و ۵۰۰ هزار ریال به ازای هر تن رسید. محصولات سرد و ورق پوشش دار نیز با ۶.۵ و ۵.۵ درصد افزایش قیمت همراه بودند و به ترتیب به ۵۷.۲ و ۱۰۶.۴ میلیون ریال به ازای هر تن رسید.


در نمودار مبالغ فروش ماهیانه شرکت در ۴ ماه گذشته به همراه مقایسه آن با زمان مشابه سال مالی گذشته را مشاهده می‌کنیم. همانگونه که در نمودار دیگر نیز قابل مشاهده است متوسط فروش ماهیانه شرکت به بیش از ۳۵ هزار میلیارد ریال در ماه رسیده و مبالغ فروش در مقایسه با ماه‌های مشابه سال قبل در حدود ۱۰۰ درصد افزایش را نشان می‌دهد

اشتراک گذاری :
ارسال نظر