يکشنبه ۲۴ شهريور ۱۳۹۸ - ۰۹:۵۶
دیپلمه‌ها حفره بازارپایه را پیدا کرده‌اند؛

رنگ سیاه زیر رخسار عروس «شرنگی»

«شرنگی» که لقب گران‎ترین سهم بازار سهام را به یدک می‌کشد، ارزش آن فاصله نجومی با واقعیت دارد که علت آن را می‌توان در حفره باز بازار پایه جستجو کرد البته یک موضوع دیگر نیز در این بین چشم‌ها را به خود خیره می‌کند.
کد خبر : ۱۹۶۰۵۳

به گزارش واحد سنجش و راه حل‌های رفتاری در بازار (آبسیم) بورس نیوز، یکی از شرکت‌های کوچک حاضر در بازار سرمایه که البته در حاشیه بازار یعنی بازار پایه، قرار دارد، «صنعتی و شیمیایی رنگین» با نماد «شرنگی» است.

این شرکت با سرمایه اندک ۴میلیارد و ۷۰۰میلیون تومانی، ۱۱میلیارد و ۸۶۰میلیون تومان سود انباشته دارد و به راحتی می‌تواند بخشی از سود انباشته را به سرمایه تبدیل و یکی از موارد و الزامات لازم برای حضور در بازار‌های اصلی فرابورس را کسب کند اما؛ با این وجود، هیچ اقدامی از سوی این شرکت انجام نگرفته و ظاهرا از حضور در بازار غیرشفاف پایه خرسند هستند.

چرا که در همین بازار پایه توانسته‌اند لقب گران‌ترین سهم بازار سرمایه را از آن خود کنند.

هر سهم «شرنگی» در اوایل شهریور ماه سال جاری، به قیمت چشم‎نواز ۱۲۳۰۰ تومان رسیده بود و حتی پس از سقوط قیمتی سهام بازار پایه به سبب اعلام قوانین جدید، همچنان لقب گران‎ترین سهم را با خود به یدک می‌کشد.

در حال حاضر ارزش بازار این سهم بالغ بر ۴۲۰ میلیارد تومان!!! است.

شایان ذکر است که فروش «شرنگی» در سال مالی ۹۷، هر چند از نظر مبلغ رشد داشته اما؛ مقدار فروش با افت نسبت به سال مالی ۹۶ مواجه شده است. به عبارت بهتر، تنها به مدد رشد نرخ‌های فروش توانسته به درآمد‌های بالاتر دست یابد و عملا از نظر عملکرد، بهبود چندانی حاصل نشده است.

حال سوال این است که آیا ارزش این شرکت با عملکرد آن هم‌خوانی دارد؟!

با نگاهی به اتاق مدیریت «شرنگی»، چشم‌ها از تعجب گرد می‌شود!

شخصی با مدرک دیپلم! بر کرسی مدیرعاملی شرکت تکیه زده است.

در واقع، ۶۳.۶ درصد از سهام شرکت «صنعتی و شیمیایی رنگین» از آن خانم عسل ثقفی‌فر است و به نوعی، به واسطه حضور شرکت در بازار بی پایه پایه فرابورس، در حال حاضر این شخص با مدرک دیپلم صاحب شرکتی با ارزشی بسیار بالاتر از واقعیت است و در مدت حضور در بازار پایه، به سرمایه‌ای هنگفت دست یافته که شاید رسیدن به آن از هیچ راه دیگری ممکن‌پذیر نبود.

اشتراک گذاری :
نظرات کاربران
ارسال نظر
نظرات بینندگان
دانشمند بی ادعا
مگه سعدی و فردوسی و حافظ و مولانا و خاقانی و زکریای رازی و ابوعلی سینا و ابوریحان بیرونی و انیشتن و نیوتن و افلاطون و ارسطو وگالیله و .....هزاران دانشمند دیگه تحصیلات دانشگاهی داشتند؟۹۸درصد دانشگاههای ایران دکان کاسبی هستند نه دانشگاه ضمن اینکه خروجی این دانشگاهها رو داریم میبینیم.احمقها به مدرک نگاه میکنند عاقلا به دانش و منطقی که میتونه ذاتی باشه یا به واسطه اطرافیان کسب شده باشه.
مریم
فعلا که میبینیدبادیپلم بهترازدکترولیسانسهامدیریت داشته خدارحمتش کند
ناشناس
تمام نمایندگان مجلس ما مدرک فوق لیسانس ودکترا را یدک میکشن ومیبینی که ذره ای هم مدیریت ندارن.
حمید
این سهام دارایی خود این خانم هست چه دیپلم باشه چه بی سواد چه دکترا این نمیتونه ملاک زیر سوال بردن شخص باشه
ناشناس
شرنگی پرتفوی بورسی شامل چند درصد تپمپی-15 میلیون کهمدا-12 میلیون کقزوی و دهها سرمایه گذاری دیگر دارد.
در شرنگی پدر مدیرعامل وصیت کرده دخترش حق فروش سهامش را ندارد.
این سهم املاک زیادی هم دارد 450 میلیارد تومان پول زمینش هم نمیشه
م.ج.امیری
شما چجوری روتون میشه درباره شرنگی حرف میزنید همین دو یا سه هفته پیش یه مقاله بلند بالا در مدح شرنگی تو همین سایت زده بودین.
ناشناس
دیپلم بودن جرم نیست.مدیریت مهم است و دیگر اینکه شرکت سهامی عام است و تعیین کننده در اینگونه شرکتها تعداد سهام است که این از مشخصات شرکتهای خصوصی است و در ایران خیلی از شرکتهای بزرگ مثل میهن و مدیری که امروز تشییع جنازه اش بود و به اضافه بزرگان بازار بی سواد بی سوادن و از مهر به جای امضا استفاده می کنندپس تهیه کننده این گزارش یک معذرت خواهی بزرگ به آان مدیر دیپلم بدهکار است نه اسن سهم را دارم و نه طرفین را میشناسم ولی این گزارش کوتاه بینانه است.و آیا خبر ندارند که اخذ مدرک و لیسانس و بالاتر در ایجا مثل آب خوردن است و آن مدیر با آن شرکتش براحتی میتواند چندین مدرک جور کند.
ناشناس
یکم بالاتر رو نگاه کن بعد می بینی اونی که قدرت دستشه چقدر کلاس داره؟
ناشناس
یه سوال دارم
آیا صرف داشتن مدرک دیپلم مدیرعامل، میتوان عملکرد یک شرکت را مورد سوال قرار داد ؟

- انتظار میره که نویسنده محترم منصفانه تر دست به قلم برداره