شنبه ۱۳ مهر ۱۳۹۸ - ۱۱:۰۲
در کوی حافظ؛

«وبملت» قبای سبز بر تن بانکی‌ها کرد

خبر‌های خوش «وبملت» جو مثبت سنگینی را به گروه بانکی تزریق کرده و «وتجارت» و «وبصادر» نیز به نان و نوایی رسیده‌اند.
کد خبر : ۱۹۷۵۱۰

به گزارش واحد تحقیق و مطالعات بورس نیوز، تا این لحظه شاخص کل بورس تهران ۳۷۷۰ واحد رشد کرده و خود را بسیار به کانال 330 هزار واحد نزدیک کرده و ارزش معاملات در حدود ۱۹۰۰میلیارد تومان است.

همانند روز کاری گذشته، حقوقی‌ها نمادهای «خساپا» و «وپاسار» را در صدر لیست خرید خود قرار دادند. در این بین، «خپارس» جای «البرز» را در رده سوم گرفت.

در آن سو، در حالی که گروه بانکی قبای سبز بر تن کرده، «وتجارت» و «وبصادر» از سوی این قشر از معامله‌گران با عرضه مواجه شده‌اند. بعد از این دو سهم، «وتوکا» سومین سهم پرعرضه از سوی حقوقی‌ها است.

«وسدید» پرعرضه‌ترین سهم بازار سرمایه تا به الان بود و «شپلی» و «وتجارت» نیز در کنار آن ایستاده‌اند.

«وبملت» به موجب اخبار مثبت از دریافت غرامت سنگین از انگلیس با حجم تقاضای بسیار بالایی مواجه شده و پس از آن، نماد تازه عرضه شده «بجهرم» قرار گرفته و «تپکو» نیز فشار تقاضای بالایی را در سمت راست تابلوی معاملات خود احساس می کنند.

اشتراک گذاری :
ارسال نظر