پنجشنبه ۲۶ دی ۱۳۹۸ - ۱۰:۰۰
کارشناس بازارسرمایه در گفت‌‌وگو با بورس‌نیوز تاکید کرد:

رکود موازی‌ها به قیمت جذابیت "بورس"

روند صعودی شاخص نیاز به استراحت، جابه‌جایی سهام و سهامدار داشته و در مقاطعی مطمئنا بازار با شاخص منفی نیز مواجه هست.
کد خبر : ۲۰۴۸۵۰

 

علیرضا تاجبر مدیرعامل کارگزاری تامین سرمایه نوین در رابطه با واقعی یا حبابی بودن رشد شاخص به بورس‌نیوز گفت: بازار سرمایه در آبان‌ماه تجربه ریسکی در محور بودجه، تنش‌های سیاسی و امنیتی را یدک کشید چراکه این ترس همواره با بازار بود که مبادا اقلامی  مانند نرخ حامل‌های انرژی، نرخ عوارض صادراتی یا مالیات و حتی سایه جنگ طوری پیش‌رود که به بازار سرمایه و شرکت های فعال در آن آسیب برساند.

وی ادامه داد: از سوی دیگر، با ارائه بودجه به مجلس، سایه این ریسک از بازار سرمایه پر کشید و آثار آن کاملا در آذر ماه مشهود بود چراکه گزارش‌های شرکت‌های صادرکننده و تولیدکننده که خوب و فراتر از انتظار بازار منتشر شد.

عضو هیات مدیره کانون کارگزاران با اشاره به رکود در بازارهای موازی افزود: در حال حاضر یکی از جذاب‌ترین گزینه‌های سرمایه‌گذاری در کشور، بازار سرمایه هست بوده اما؛ نمی‌توان روند صعودی بورس را متداول و همیشگی دانست، به هر حال این روند نیاز به استراحت و جابه‌جایی سهام و سهامدار دارد و در مقاطعی مطمئنا بازار با شاخص منفی نیز مواجه خواهد شد.

تاجبر در خصوص وجود حباب در بازارسرمایه نیز اشاره داشت و تصریح کرد: با حبابی بودن بازار مخالفم و این را P/E شرکتها و میزان فروش آنها نشان میدهد البته به خاطر مسئله تورم و افزایش نرخ دلار و گران شدن کالاهاست که این P/Eها حاصل میشود، رشد خوبی برای بازار تا جاری بودن شرایط فعلی پیش‌بینی می‌شود.

اشتراک گذاری :
ارسال نظر