جمعه ۲۳ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۱:۱۴
کاهش ۱۵‌درصدی نرخ‌های پلی اتیلن سبک؛

کاهش چشمگیر نرخ فروش "شکبیر"

ارزش معاملات آن با توجه به افزایش ۲ درصدی در نرخ فروش این محصول پتروشیمی امیرکبیر به ۱۶۳ میلیارد و ۸۷۲ میلیون ریال رسید.
کد خبر : ۲۱۲۷۹۹

به گزارش واحد تحقیق و مطالعات بورس نیوز، شرکت پتروشیمی امیرکبیر در هفته‌ای که گذشت ۲.۲۰۰ هزار تن پلی اتیلن سنگین در بورس کالا عرضه کرد. تقاضای ۱.۶۱۰ تنی و معاملات ۱.۴۸۰ تنی این محصول در هفته گذشته، با نرخ میانگین ۱۱۰.۷۲۴ میلیون ریال صورت گرفت.

ارزش معاملات آن با توجه به افزایش ۲ درصدی در نرخ فروش این محصول پتروشیمی امیرکبیر به ۱۶۳ میلیارد و ۸۷۲ میلیون ریال رسید.

همچنین در این هفته شاهد عرضه ۳.۶۱۲ تن محصولات پلی اتیلن سبک بودیم که با ثبت تقاضای ۵.۸۷۶ تنی همراه بود و در نهایت منجر به معاملات ۳.۶۱۲ تنی شد.

 جدول معاملات و همچنین نمودار چند ماه اخیر قیمتی محصولات پلی اتیلن سنگین شرکت ارائه شده است.

نرخ این محصول با کاهش ۱۵ درصدی در مقایسه با هفته منتهی به ۱۴ اسفند ماه به ۱۱۲.۲۲۰ میلیون ریال در هر تن رسید و ارزش معاملات آن با توجه به رشد ۲.۱۶۲ تنی فروش به ۴۰۵ میلیارد و ۳۴۱ میلیون ریال رسید.

اشتراک گذاری :
ارسال نظر