يکشنبه ۰۳ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۵:۵۱
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس:

مبارزه با قاچاق کالا و نظارت برروند اجرا به صورت همزمان باشد

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: اجرای قانون جدید مبارزه با قاچاق کالا و ارز بسیار راهگشا خواهد بود، در قانون جدید، سامانه‌های جدید اجرایی و نظارتی تعبیه شده که پاین دو محور به صورت همزمان عملیاتی می‌شود، از این رو روند مبارزه با قاچاق کالا و نظارت بر روند اجرا و تخلفات احتمالی به صورت همزمان صورت می‌گیرد.
کد خبر : ۲۱۳۶۵۸
به گزارش بورس نیوز، سیدحسن حسینی شاهرودی درباره فرمایشات مقام معظم رهبری به مناسب فرارسیدن روز مبعث رسول اکرم (ص) درباره لزوم مقابله با قاچاق و واردات بی رویه جهت تقویت تولید کشور، اظهار کرد: به طور یقین یکی از مولفه‌های اصلی برای توسعه تولید و کسب و کار‌های داخلی، جلوگیری از ورود قاچاق و مقابله با واردات بی رویه به داخل کشور است.
 
وی افزود: در چند ماه گذشته نمایندگان مجلس اقداماتی را برای تقویت مقابله با مقوله قاچاق صورت داده اند، به عنوان مثال قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز در کمیسیون اقتصادی مجلس اصلاح شده و در شرایط فعلی در صحن علنی مجلس در نوبت رسیدگی قرار دارد.
 
سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس ادامه داد: یکی از مولفه‌های اصلی برای مقابله با مساله قاچاق در کشور، اراده مسئولان و متولیان مقابله با این موضوع است. مطمئنا اراده مجریان و مدیران از خود قانون مهم‌تر بوده، زیرا در گذشته قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز در کشور وجود داشت، اما متأسفانه رئیس جمهور به عنوان رئیس ستاد در ۶ سال اخیر در جلسات ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز حضور نیافتند.
 
نماینده مردم شاهرود در خانه ملت خاطرنشان کرد: دولت در سال‌های اخیر با دلایلی مانند کنترل تورم مسیر قاچاق و واردات کالا را باز گذاشت تا بازار با کالا‌های خارجی نفس بکشد و تورم افزایش نیابد، بنابراین شاید تورم تا حدودی با این اقدامات مهار شد، اما تولید داخلی کشور آسیب‌های فراوانی دید.
 
حسینی شاهرودی گفت: اجرای قانون جدید مبارزه با قاچاق کالا و ارز بسیار راهگشا خواهد بود، در قانون جدید، سامانه‌های جدید اجرایی و نظارتی تعبیه شده که پاین دو محور به صورت همزمان عملیاتی می‌شود، از این رو روند مبارزه با قاچاق کالا و نظارت بر روند اجرا و تخلفات احتمالی به صورت همزمان صورت می‌گیرد.
اشتراک گذاری :
ارسال نظر