چهارشنبه ۲۰ فروردين ۱۳۹۹ - ۰۹:۳۴
کارشناس بازارسرمایه در گفت‌وگو با بورس‌نیوز مطرح کرد:

تبدیل شدن عرضه های اولیه به "یارانه"

بازار سرمایه در انتظار عرضه اولیه دو شرکت سرمایه‌گذاری صبا تامین و شرکت سرمایه‌گذاری تامین اجتماعی به سر می‌برد اما؛ شنیده‌ها حاکی از مطالب مهمی در این عرضه هاست.
کد خبر : ۲۱۵۲۵۷
 
یک کارشناس بازار سرمایه در گفت‌و‌گو با بورس‌نیوز به مشکلات داخلی این دو شرکت اشاره داشت و اظهار کرد: "شستا" و " صباتامین" بحث خروج پول داشته و بخشی از سود شناسایی شده این‌ها ناشی از معاملات ضربدری و درونگروهی برای نهاد‌های بورسی طی یکسال اخیر است.

وی ادامه داد: بخش دیگر سود شناسایی شده این دو شرکت نیز ناشی از فروش دارایی است؛ اما نکته قابل ذکر آنجاست که وقتی شرکتی فروش دارایی بورسی انجام میدهد ،علاوه بر تکرار پذیر نبودن این درآمد، از سود هر سهم نیز کاسته و سودی که براساس آن قیمت گذاری صورت می‌گیرد با کیفیت محسوب نمی‌شود.

این کارشناس بازار سرمایه به حجوم نقدینگی در در عرضه‌های اولیه اشاره داشت و گفت: عرضه اولیه به یارانه تبدیل شده و در این رابطه به پیشنهادات تحلیل گران توجهی نمی‌شود.
اشتراک گذاری :
ارسال نظر