نرخ ۱۵ درصدی سود سپردههای بانکی
به گزارش بورسنیوز، نشست شورای عالی کانون بانکها و موسسات اعتباری به میزبانی بانک تجارت تشکیل شده و در این نشست، ۷ مصوبه مهم و کلیدی نهایی شد.
بر اساس این گزارش در این مصوبات آمده است:
۱- حسابهای پشتیبان به طور کامل همچنان ممنوع بوده و هیچ بانکی مجاز به داشتن حساب پشتیبان نیست.
۲- کماکان پرداخت سود سپرده روز شمار ممنوع باشد.
۳- پرداخت هر وجهی در زمان افتتاح سپردهها به عنوان علی الحساب یا پرداخت سود ممنوع است.
۴-در مورد سپردههای بلند مدت یک ساله مقرر شد که نرخ سود سپردههای بلدن مدت یک ساله جدید از تاریخ ابتدای اردیبهشت سال جاری معادل ۱۵ درصد افتتاح گردد و سپردههای موجود تا سررسید طبق قرارداد عمل شود.
۵- از تاریخ ابتدای اردیبهشت سال جاری نرخ سود سپردههای کوتاه مدت بانکها، یک ماهه ۸ درصد تعیین و اعمال گردد و سپردههای کمتر از ۶ ماه نیز مشمول این طرح باشد.
۶- بانکها میتوانند سپردههای ۶ ماهه و بالاتر با نرخ ۱۱ درصد تعیین و اعمال نمایند.
۷- در صورت نیاز، بانکها میتوانند گواهی سپرده با نرخ ۱۵ درصد تا ۱۸ درصد و نرخ شکست ۱۰ درصدی تا تاریخ ۳۱ شهریور سال جاری افتتاح نمایند.
بدین ترتیب مهمترین مصوبه نشست مدیران عالی بانکها کاهش سود سپردههای سالانه بانکی به ۱۵ درصد از ابتدای فردا است.
این مصوبات لازمالاجراست و مورد تایید بانک مرکزی است و نیازی به تاییدیه شورای پول و اعتبار ندارد چراکه اکثریت مدیران عامل بانکها آن را امضا و تایید کرده اند.
این خبر با نظرات کارشناسان تکمیل میشود.
با 4 روز +5 توی بورس می تونی کل سود سال سپرده بانک رو بگیری
اگر این بندگان خدا پولشون رو سهام بانک می خریدند توی یکسال بیشتر از 200 درصد سود می کردند
فکر کنم اونایی که تازه پولشون از بانک به بورس میارند میفهمند این چند وقتی چه کلاه گشادی سرشون رفته
بر اساس قوانین تکنیکال، هر زمان سقف کانالی شکسته شود، انتظار داریم به اندازه ارتفاع کانال شکسته شده رشد کند.
بر اساس این قانون، شاخص کل بورس:
با شکست ۱۷۰۰۰۰۰ واحد به سمت ۸۰۰۰۰۰۰ واحد
و با شکست ۸۰۰۰۰۰۰ واحد به سمت ۴۸۰۰۰۰۰۰ واحد حرکت خواهد کرد.
دوستان من نتونستم صفرهارو بخونم .... !!!!! 48 میلیون
داره تلاش میشه که نقدینگی رو هدایت کنن به بورس و از اونجا هم برسه دست دولت .....
2-هر شخص حقیقی(هر کد ملی) می تواند فقط یکبار از تخفیف اعلام شده توسط هیئت وزیران استفاده نماید.
3-پنج واحد درصد از تخفیف اعلام شده توسط هیات وزیران به بازارگردانی واحدهای صندوق سرمایهگذاری در همان صندوق تخصیص خواهد یافت.
4- در صورت عدم فروش کامل سهام قابل واگذاری از طریق صندوقهای سرمایهگذاری سهام باقیمانده موضوع واگذاری با استفاده از روش ثبت سفارش عرضه خواهد شد.
اثر دلارها و سکه های خانگی به مراتب قویتر خواهد بود
چون تا حالا مقاومت کرده بودن ولی میبینن در مقایسه با بازار بورس حسابی دارن قافیه رو میبازن
1️⃣ با بالا گرفتن تب دلار و طلا در هفتههای گذشته و فعال شدن اعداد نجومی و همچنین بحثها پیرامون بورس این بار بازارساز با عرضه سنگین شستا در بورس و تبلیغ گسترده بورس سعی در جذب نقدینگی به سمت این بازار را دارد. در کنار این حرکت، بازارساز با بلوکه سنگین طلا و دلار توانسته تا حدودی عطش خریداران طلا و دلار کاسته و موجب کاهش قیمت در این مارکتها شده است.
2️⃣ نکته مهم تداوم این حرکت است که به نظر نگارنده بعید است این مسکن چندان دوام داشته باشد. مهمترین نکته حباب منفی سنگین طلاست که قطعا اگر بازار باز شود و مرزها آزاد شوند قاچاقچی امان نخواهد داد و طلا را خارج خواهد کرد.
3️⃣ بازارساز برای ادامه موفقیت در طرح فوق نیاز به شکست حمایت سنگین ۱۵۵۰۰ دلار دارد. اگر بتواند این حمایت قوی را بشکند، میتواند برای یک تا دو ماه دیگر بازار طلا و دلار را در خواب فرو ببرد و همزمان بتواند به بورس رونق دوچندان بدهد و از خرداد ماه مجدد چرخه را معکوس کرده و با افت بورس این بار موجب رشد طلا و دلار شود.
3️⃣ به نظر نگارنده دست بازارساز باز است و اگر بخواهد میتواند این حرکت را انجام دهد. این که بازارساز کدام گذینه را انتخاب کند در روزهای آینده مشخص خواهد شد.
4️⃣ با ادامه تعطیلی دبی، دست بازارساز برای کاهش قیمت باز شده است اما با مشکل هرات مواجه است که امروز توانست با تعطیل کردن معاملات فردایی هرات گامی موثر در کاهش قیمتها بردارد.
5️⃣ از آنجا که دبی از شنبه بازگشایی خواهد شد و تقاضای حواله زیاد خواهد بود، بنابراین بازار ساز فرصت زیادی برای ادامه این حرکت نخواهد داشت.
6️⃣ ضمن این که با بازگشایی رسمی بازار طلا از هفته آینده حباب منفی ۱۴۰ هزارتایی باید از بین برود در غیر این صورت طلا خارج خواهد شد.
تله نقدینگی(رجحان نقدينگي ) هنگامی است که رکود بسیار شدید پیش می آید.به مفهوم اين که نرخ بهره در پایین ترین حد خود قرار گرفته و بنا بر این در آینده تنها امکان افزایش نرخ بهره وجود دارد .مردم پیش بینی می کنند نرخ بهره بیشتر از این کاهش نمی یابد و در آینده تنها امکان افزایش دارد.و همچنین به دلیل رابطه عکس قیمت اوراق قرضه و نرخ بهره ..مردم پیش بینی میکنند در آینده با افزایش نرخ بهره قیمت اوراق قرضه کاهش خواهد یافت ودر نتیجه تمایل برای نگهداری و خرید اوراق قرضه وجود ندارد و به جای آن پول راکد نگهداری میشود.مردم پول راکد نگه میدارند و تمایلی برای خرید سایر دارایی ها –در اینجا فقط اوراق قرضه-ندارند و همین امر به صورت مضاعف بر شدت رکود می افزایدو هر چه پیش می رویم بر شدت بحران-رکود و افزایش نقدینگی بیش از حد-افزوده میشود و راهی برای خروج از آن نیست. البته در این حالت سیاست مالی بیشترین کارایی را دارد. یعنی در اینجا دولت با انجام سیاست مالی انبساطی مثلا از طریق افزایش مخارج دولتی می تواند به بیشترین حد درآمد ملی را افزایش دهد. البته اگر دولت با افزایش مخارج با کسری بودجه مواجه شود می تواند از طریق فروش اوراق قرضه به قیمتی کمتر از قیمت بازار –چون مردم تمایلی برای خرید اوراق در قیمت فعلی ندارند-کسری بودجه را جبران کند که در این صورت باز هم چون پول راکد زیادی در اقتصاد وجود دارد فشاری بر نرخ بهره وارد نخواهد آمد ،این شرایط اصطلاحا به تله نقدینگی معروف است.
مصیبت نقدینگی !
احتمالا خبر داشته از این مصوبه !!!