دوشنبه ۲۷ بهمن ۱۳۹۹ - ۰۹:۳۸
کارشناس بازارسرمایه در گفت‌وگو با بورس نیوز مطرح کرد:

سرعت‌گیر‌های پیش‌روی "بورس"

کارشناس بازار سرمایه با بیان اینکه بازار تا حدود اردیبهشت ماه رشد خواهد داشت اما؛ در این بین چند سرعت‌گیر داریم، گفت: تسویه اعتبارات کارگزاری‌ها به دلیل نزدیک شدن به پایان سال یکی از این سرعت‌گیر‌ها است.
کد خبر : ۲۳۵۸۶۶

خواندن ۳دقیقه

عرفان هودی در گفت‌وگو با بورس نیوز، درباره نوسان و افزایش عرضه در روز گذشته بازار اظهار کرد: با توجه به تغییر دامنه نوسان و شوکی که به بازار در هفته گذشته وارد شد و اثر آن در معاملات روز شنبه مشاهده شد این اتفاق قابل پیش‌بینی بود.

کارشناس بازار سرمایه افزود: شوک مثبتی که به بازار وارد شد موجب شد از هفته گذشته بازار با یک‌روند صعودی همراه باشد و بسیاری از سهامداران سود ۱۰ تا ۱۵ درصدی دریافت کردند و طبیعتاً با توجه به عدم اطمینانی که همچنان در بازار وجود دارد پس از چند روز روند صعودی بازار با اُفت مواجه می‌شود و این روند از بهمن‌ماه در حال تکرار است.

وی گفت: با این اتفاقاتی که صورت گرفت سهامداران پس از کمی سود از برخی سهام خارج و به سمت سهام دیگر می‌روند.

هودی با اشاره به تغییرات دامنه نوسان بیان کرد: بزرگ‌ترین عیب دامنه نوسان نامتقارن این است که صف‌های فروش طولانی‌تر می‌شود و سهامی که قیمت آن‌ها بالاتر از ارزندگی شرکت است برای اصلاح مدت‌زمان طولانی نیاز دارند.

کارشناس بازار سرمایه خاطرنشان کرد: از نکات مثبت دامنه نامتقارن جلوگیری از ریزش بازار است و به‌عنوان محرکی برای بازار می‌تواند عمل کند.

وی تصریح کرد: با شرایط فعلی بازار باید پس از چند روز روند صعودی بازار باید در انتظار ریزش باشیم و این روند تکرار خواهد شد.

هودی گفت: یکی از محرک‌هایی که می‌تواند مانع ریزش بورس و افزایش شاخص شود نرخ دلار و موضوعات سیاسی است.

کارشناس بازار سرمایه اظهار کرد: سهامداران باید بر اساس استراتژی شخصی خود اقدام به خریدوفروش سهام کنند و اگر استراتژی کوتاه‌مدت دارند آن را به بلندمدت تغییر و از نوسان گیری بپرهیزند.

وی بابیان اینکه بازار تا حدود اردیبهشت‌ماه رشد خواهد داشت، اما دراین‌بین چند سرعت‌گیر داریم، تأکید کرد: به دلیل نزدیک شدن به انتهای سال و تسویه اعتبارات کارگزاری‌ها عرضه و فروش در پایان سال زیاد خواهد شد همچنین سال مالی بسیاری از شرکت‌ها ۲۹ اسفندماه است و برای اینکه سود شناسایی کنند ناچارند برخی از سهام را در بازار بفروشند.

بیشتر بخوانید:

علت نوسان شاخص در بازار امروز

اشتراک گذاری :
نظرات کاربران
ارسال نظر
نظرات بینندگان
ناشناس
جوونهای که میتونند از این مملکت خدا حافظی کنند .ما که ماندیم مثل ......... پشیمانیم
گول خورده دولت
وقتی با بیخیالی نمایانگر این دزدیها هستیم ونمیریم برای دفاع از مالمون اعتراض وتجمع نمیکنیم همین اش وهمین کاسه هست
اماهمین ۵۱ملیون نفر که کد بورسی دارند همشون برای انتخابات ریاست جمهوری ازصبح میرن تو صف برای رای دادن
ناشناس
ماتااردبهشت که میمریم بعدبورس برام چی فایده داروندارمان رفت تازه به امیدبازگشت سرمایه نیستیم بورس فقط برای حقوقی میشودزورشان بهم میرسدحقیقی نمی دانندسخت دراشتباه هستیم
DDBK
آقا دامنه نوسانات باید ورداشته بشه ک هرچی حقوقی خواست بکشه پایین،این وسط هر کی خواست پیاده بشه ،هر کیم نخواست بمونه،اینجوری بعد از گذشت اصلاح هیجانی،حقوقی طمع میکنه و سهام رو به قیمت واقعیش میبره بالا
علی
خدا براتون نسازه..
افسانه خسروانی
من نمیدونم کدوم سود ۸۰درصد از سرمایه زندگیمون رو از دست دادیم
ناشناس
برا عزیز باید هرچه زودتر مردم جمع بشوند جلوی بورس و تا د ست نشده صحنه ر ا خالی نکند
ناشناس
بورس دزد زده دیگه بورس نمیشه
ناشناس
همه ی شما مسعولین .......... هستید ..
............. هستین ودست هر ..بی ..رو از پشت بستین
انشالله مریضی بگیرید ک علاج نداشته باشه مال ..ها
یه ذره شرف ندارین
خدا ازتون نگذره مردم ایران چ گناهی کردن ک دولت مردانش اینقد .و .هستن
بورس رو تبدیل ب قتل گاه مردم کردید
ناشناس
این سود ده تاپانزده درصدی که میگین مردم تو این هفته بردن کجاس؟چرا چرت میگین
ناشناس
بهانه رابکذاریدشفاف با مردم حرف بزنیدتااردیبهشت هم رشد نخواهد کردمردم رافریب ندهیدمثل دولت
ناشناس
آه دل ما چرا نمیگیره این دزدا را
خداااااا به دادمون برس
قوه قضائیه خواب
قالیباف خواب
ناشناس
مردم عزیز .اینا دیدن ک روزی ۵ درصد اگر از ملت بخوان بگیرن مردم صداشون در میتد و میرن جلو ستزمان بورس تخم مرغ ....... بعد گفتن بزار روزی دو درصد بگیریم تا مردم زیاد فشار بهشون نیاد .حالا دارن نرم نرمک ملتو میچاپن .صدای کسی هم در نمیاد .
هیچ کارشناسی هم نمیتونه نظر درست بده اینا همه کشکه ....
پیام
جون مادرتون دست از سر ما بردارید من جوونم بیجاره شده به حرف شنا هرچی داشتم و نداشتم رو گزاشتم تو بروس ۷۰ درصد تو ضررم مگه شما مسلمان نیستید چرا دارید حروم خوری میکنید چرا هر موقع حال کنید بالا میبرید هرموقع حال کنید خرابش میکنیم به مولا آه منو زنم تا قیامت پشت شماس
سهامدار خرد دزد زده
مسئولان .هر کدوم چندین هزار میلیارد تومن از پولهای میلیونها نفر از مردمو تو بورس به جیب خودشون انتقال دادن بعد بورسو رها کردن. مردم ماندند و صدها هزار میلیارد ضرر عمدی...............سراسر دزد .
کشکولی
دامنه نوسان بازی بااعداد هست دیدید که هیچ تأثیر مثبت بر روی بازار نداشت

ررررررررریییییییییشششششششششهههههههه

ریشه خراب است برادرجان
ریشه را قطع کن