چهارشنبه ۱۸ فروردين ۱۴۰۰ - ۰۹:۰۴
کارشناس بازار سرمایه در گفت‌وگو با بورس نیوز:

سنگ اندازی دولتی‌ها با ایجاد صف‌های فروش در بازار

کارشناس بازار سرمایه گفت: به نظر می‌رسد برخی از نهاد‌های دولتی و شبه دولتی در حال کنترل بازار و به وجود آوردن فشار فروش هستند و مانع افزایش قیمت‌ها می‌شوند.
کد خبر : ۲۳۸۴۲۱

محمد خیری در گفت‌وگو با بورس نیوز اظهارکرد: صرفا برجام عامل روند منفی بازار نیست با توجه به شرایط بازار و وضعیت نقدینگی که طی یک تا دو سال اخیر وارد آن شد موجب جذابیت و رشد آن شد که طبعا پس از هر رشدی اُفت هم وجود دارد.

کارشناس بازار سرمایه خروج نقدینگی عامل اصلی ریزش بورس است، افزود: همچنین برخی تصمیمات بانک مرکزی، ارز‌های دیجیتال و پیش بینی کاهش قیمت دلار از سایر عوامل اُفت بازار است.

وی گفت: پیش بینی قیمت دلار ۲۰ هزار تومانی موجب شده تا هیجان منفی برای فروش ایجاد شود، اما باید توجه داشت که در بسیاری از شرکت‌ها قیمت‌های جهانی بیش از اُفت دلار رشد داشته است.

خیری با بیان اینکه قیمت جهانی ورق فولادی طی ماه‌های اخیر ۳۵ درصد رشد داشته یا افزایش قیمتی که بسیاری از صنایع دریافت کردند و با توجه به کاهش نرخ دلار سودآوری شرکت‌ها خیلی تغییر نکرده است و جذاب هم هستند و دیگر حبابی هم نداشته اند.

کارشناس بازر سرمایه با بیان اینکه مشکل بازار فاندامنتالی نیست، بیان کرد: مشکل عدم وجود نقدینگی در بازار و محبوس شدن نقدینگی است که به سیاستگذاری که متولی آن است بر می‌گردد به ویژه سیاست‌های بانک مرکزی و سازمان بورس در این باره دخیل بوده است.

وی تصریح کرد: قرار دادن دامنه منفی ۲ و مثبت ۶ موجب شد سهام بسیاری از شرکت‌ها در صف فروش قفل شد و تخلیه فشار افزایش نرخ روی آن‌ها لحاظ نمی‌شود.

خیری خاطرنشان کرد: قبلا شاهد بودیم سازمان بورس در زمان نزولی بازار خواستار حمایت از سهام می‌شد، اما اکنون این سیاست را اجرا نمی‌کند به نظر می‌رسد سیاست کلی این است که بازار سرمایه در حال حاضر در وضعیت " استندبای" قرار داشته باشد.

کارشناس بازار سرمایه تاکید کرد: به نظر می‌رسد برخی از نهاد‌های دولتی و شبه دولتی در حال کنترل بازار و به وجود آوردن فشار فروش هستند و مانع افزایش قیمت‌ها می‌شوند.

وی گفت: اگر قرار است برجام به سرانجام برسد و نرخ دلار کاهش یابد قاعدتا گروه‌های خودرویی و بانکی باید جذاب باشند، اما شاهدیم فشار فروش در همه گروه‌ها وجود دارد و به نظر می‌رسد بازار دستوری عمل می‌کند.


بیشتر بخوانید:

خودکشی از ترس مرگ!

اشتراک گذاری :
نظرات کاربران
ارسال نظر
نظرات بینندگان
ناشناس
با حذف دامنه بورس صفهای فروش برای همیشه پایان میابد .....خیلی از حقوقی ها دوست ندارند دامنه حذف بشود چرا که با تشکیل صفهای فروش هیجانی میتوانند سهام بیشتری در قیمت های پایینتر جمع کنند
حذف پیش گشایش و حذف دامنه نوسان ناجی بورس است
ناشناس
باافت شدیدقیمت ها بازاربورس مرد وهرگززنده نخواهدشد
عمو راد
رذالت بیداد می کنه از سمت حقوقی های نامحترم واقعا منافع تحت چه شرایطی؟ واقعا شرم اوراست، کاری که این دولت با سرمایه ملت مظلوم کرد بی جواب نخواهد ماند در این اوضاع اقتصادی که مردم به نان شب محتاجند، مطمئن باشید که در اولین فرصت تلافی خواهیم کرد.
ح
........... بر دولت نامرد بی شرف
ناشناس
خدا لعنتتون گنه مااعتماد کردیم پولمون گذاشتیم تو بورس ولی سرمایه ام از دستم رفت حالا ماندم بت کلی وام واقساط عقب مونده خدا کنه کرونا بگیرین بمیرین که مردم بدبخت کردن
ناشناس
فقط میتونم بگم دیگه کسی جرات نداره بیاد بورس مگه میشه دائما منفی باشه
محمد
رحمت به پدرت درطول یکسال اولین حرف حساب را درطول یکسال اخیر شما کارشناس زدید ولی تا کی این دولت ......... عمرداردوای به احوالشان
محبت
غمارخانه بزرگ بدست دولت به اینروز در آمده قیمت پفک دو برابر سهم فملی.شستا فولاد الفاتحه
ناشناس
دولت داره کارش رو به نحو احسنت انجام میده و مردم رو بیچاره میکنه
تیموری
زندگی خیلی ها در بورس نابود شد سرمایه آنان امروز حتی در نقطه سر به سر بی ارزش شده است
ناشناس
به نظرم ما سهامدار حقیقی اصلا نباید وارد‌‌ بورس کشور خودمون ایران میشدیم چون تقریبا در عرض یک سال نصف سرمایمونو از دست دادیم بخاطر اینکه ناآگاه سخنان بزرگان کشور را پذیرفتیم.واین بزرگان کشورمون اصلا رحم نکردندو با وعده های دروغین جیبمون‌ را خالی کردن وبه‌ نظرم رفتن به سمت ارزدیجتال بهترین روش باشد‌‌ برای جبران ضررهامون چون اونا سود آوری شون خیلی‌ خوبه وملاها در آن نمیتونن دخلالت کنن.
ناشناس
بابا این مردم دیگه زوری ندارند هر روز هم یک بامبول در مملکت داریم یه روز برجام یه روز انتخابات آمریکا یه روز قیمت دلار دولت هم که خوب معامله میکنه یه روز هم میگه هیجان بخدا بس کنید سهمها را هم که فریز کردید ده درصد بالا ده درصد پایین برای نوسانگیری دولتیها چقدر مردم رو اسکول کردید بس است دیگه اگر از خدا می ترسید البته که اینها از خدا هم نمیترسند
محمد
هفت ماه پلایش یکم خریدیم قول دولت سود میدهد یک درصدم سود نداده ما چکنیم همچیز پنج برابر شده قیمت پلایش یکم ۱۰هزارتومن دادن الان یا پنج هزار میشه پلایش یکم عشق حقوقی نوسانگیر شده بالا ۲۰۰ درصد نوسانگیری کرده ما حرف رئیس ها رو گوش کردیم گفتن سهامداری کنید الان یک درصدم سود نکردیم هیچ کس نیس بداد سرمایه مرد در بورس بشه میخواهم با ضرر در بیام این بود کشور اسلامی که از مردم طبقه ضعیف جامعه ضرر زدن اینم در بورس روحانی پول مردم دربورس به جیب خودش ریخت
خواهان عدالت
خداوند متعال لعنت کنه کسانی را که با دروغ و فریب ، سرمایه یک عمر زحمت و کار و تلاش مردم را به بورس آوردند و آن را به آتش
ناشناس
اعتراض کردن حق ماست شنبه جلو سازمان های بورس ساعت ده همه بیایین
ناشناس
چرا کارشناس خودتو به خریت زدی ..........و ..............دارند بازار خراب میکنند بخاطر اینکه دولت از چشم مردم بندازه اما کور خوندند و انشاالله شکست میخورند
علیرضا
اینا دم سازمان بورس را هم دیدن ،همرو خریدن خلاصه اینکه همه دست ها توی کاسه است
ناشناس
خدالعنتتوووووون کنه
حمید
لعنت به پدرمادرما که ...........کردند غلط کردم که .......هستم .یعنی ..........به بهانه جنگ اقتصادی از مردم دعوت به حمایت از بورس کردید دشمننان دراین جنگ . هستند که خود ........بهشان رای دادیم همان موقع هم شما گفتید رای بدهیم امروز خوابیدید نمیبینی چه به روز مردم اوردند چه بصا شما از مدیران هستید ۰۰۰تاکی لعنت به .که انقدر بی .است لعنت به ..۰۰۰۰۰۰
ققنوس
دستوری بودن بازار سرمایه اظهر من الشمس است و سیاست گذاران عمداً بنحوی عمل میکنند که بازار روند نزولی را ادامه دهد و این امر باعث ضرر بسیاری از سهامداران خرد و گرفتار شدن آنها به افسردگی و مرض روحی شده است بسیاری از خانواده ها دچار از هم پاشیدگی شده و میلیونها نفر از شهروندان را به ...بدبین و متنفر کرده است عدم مشارکت مردم در ... نشان خواهد داد که چقدر از مردم نسبت به .که با .خود آنرا .کرده بودند احساس بیگانگی .که ...خود را از دست بدهد .و .خود را از دست میدهد و برای حفظ خود ناچار است به ..متوسل شود و این پایان یک .تلقی می‌شود سیاستگذاران باید کاری کنند که انس و الفت بین .و .برقرار و پایدار باشد اگر این وضع ادامه داشته باشد خطرات زیادی .و .را تهدید می‌کند .که چیزی برای از دست دادن نداشته باشند بسیار .میشوند !
ایران
دولت نامردان دزدصفت
مرتضی
دستوری دستوری
تا کی ؟
اسی
تازه میگی لیلی مرد بود یا زن؟
اقدس
الَّذِينَ آمَنُوا وَهَاجَرُوا وَجَاهَدُوا فِي سَبِيلِ اللَّهِ بِأَمْوَالِهِمْ وَأَنْفُسِهِمْ أَعْظَمُ دَرَجَةً عِنْدَ اللَّهِ وَأُولَئِكَ هُمُ الْفَائِزُونَ
ناشناس
......... با ای .........
امیر
بالاخره یه سایت خبری راستشو گفت
۰۰۰۰
عجب سازمانی حرف نداره حال کنید سهامداری یعنی این
حسین
مثلا با صف فروش و کاهش قیمت دقیقا دستوری بورس میخوان ادای ارزانی رو دربیارن در حالیکه در بخش واقعی اقتصاد تورم لحظه ای درحال افزایشه اینا زورشون به مافیای مسکن بیتکوین خودرو و.... نمیرسه باسرنوشت میلیون ها سهامدار بورس و دارایی اونا اینطور نامردانه بازی میکنن !
ناشناس
......... به مدیریت وسیاست بورس که زندگی همه مدم را نابود کرده
مردم
روحانی ایشالا به زودی تاوان همه وطن فروشی کردن تو، جنایت هایی که در حق مردم کردی پس میدی اگه عدلی وجود داشته باشه و قانونی باشه...
ناشناس
لعنت به همشون که هیچی براشون مهم نیست ریس بورس بانک مرکزی وزیر اقتصاد و .....
ناشناس
نمیدونم چرا جناب روحانی و تیم بی معرفتش و وزیر اقتصاد و ... با چه دلایلی بازار سرمایه را به گروگان گرفتن! رئیس دولتی که سال گذشته در همون ابتدای سال به بهانه واردات کالاهای اساسی ارز 4200 تومانی رو بین نورچشمی هاش نذری داد! و طوری شد که بودجه ای برای سال 99 باقی نمانده بود! دست آخر از سفره بازار بورس توانست با قالب کردن شرکت های زیانده دولتی چند برابر کسری بودجه دولت رو تامین کنه! و حتی فراتر از اون با تصویب قوانین خلق الساعه میدان را برای شرکت های حقوقی زیرمجموعه اش باز گذاشت تا از سهامداران حقیقی نوسانگیری کنه و جیب مردمو خالی کنه!! چرا اینقدر نمک نشناسی میکنه؟
متضرر90درصدی
هر روز بیشتر جیبمونو تو بورس میزنن.این مملکت تا .......نکنه درست نمیشه...بر .دزد و دزدان ...
ناشناس
باید اقای ریسی رو همه سهامدااری خرد از تلاش برخی ازافراد برای حذف دامنه نوسان مطلع کنن این یک فساد در راه است