شنبه ۲۹ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۲:۱۹
دبیرکل انجمن اقتصاددانان ایران در گفت‌وگو با بورس نیوز تاکید کرد:

مناسب‌ترین رویکرد در حوزه رمزارز‌ها

معتقدم نمی‌توان در حوزه کریپتوکارنسی‌ها با رویکرد سلبی برخورد کرد چراکه آینده اقتصاد دیجیتال، اقتصاد کریپتوکارنسی‌ها بوده و رمز ارز‌ها در نوک قله کوه یخی اقتصاد دیجیتال قرار دارند و به همین دلیل مسیر خود را پیدا خواهند کرد.
کد خبر : ۲۴۲۷۷۹

به گزارش بورس نیوز، در یک سال گذشته بسیاری از سرمایه‌گذاران به بازار رمز ارزها کوچ کرده‌اند. اما ورود نقدینگی به بازار رمز ارزها، خوشایند دولت نبوده و محدودیت‌هایی برای سرمایه‌گذاری در این حوزه ایجادشده است. به اعتقاد برخی تحلیلگران اقتصادی، ورود نقدینگی به بازار رمز ارزها، به نفع اقتصاد کشور نخواهد بود و باید به طریقی، نقدینگی را به سمت بازارهای مولد داخلی هدایت کرد.

پیمان مولوی دبیر کل انجمن اقتصاددانان ایران در گفت‌وگو با بورس نیوز در این خصوص بیان کرد: با توجه به شرایطی که در حوزه رمز ارزها وجود دارد، رویکرد ایالات‌متحده آمریکا و برخی کشورها در این حوزه را بیشتر قبول دارم. در این دیدگاه، تمام رمز ارزها را تحت عنوان رمز دارایی پذیرفته و بر اساس آن رویکرد، مالیات اخذ می‌شود و اقداماتی مثل بستن صرافی‌های رمز ارزها و ایجاد محدودیت برای سرمایه‌گذاران این حوزه صورت نمی‌گیرد. رویکرد دیگر، رویکرد "سلبی" است که چین و برخی کشورهای دیگر در پیش گرفتند و کلا صرافی‌های رمز ارزها را تعطیل کردند.

وی افزود: معتقدم نمی‌توان در حوزه کریپتوکارنسی ها با رویکرد سلبی برخورد کرد. آینده اقتصاد دیجیتال، اقتصاد کریپتوکارنسی ها بوده و رمز ارزها در نوک قله کوه یخی اقتصاد دیجیتال قرار دارند و به همین دلیل مسیر خود را پیدا خواهند کرد. ازاین‌رو به نظر می‌رسد رگلاتوری باید با درک این موضوع و فرصت‌ها و امکاناتی که برای اقتصاد ایران ایجاد خواهد کرد، سیاست‌گذاری کند و درنهایت از مبادلات این بازار، مالیات اخذ کند. ایجاد رانت و اقتصاد دستوری و اقدامات این‌چنینی، راهکار مناسبی برای جلوگیری از ورود سرمایه‌گذاران به حوزه رمز ارزها نخواهد بود.

اشتراک گذاری :
ارسال نظر