در بازار مشتقه صورت می گیرد؛
آغاز دوره معاملاتی قراردادهای اختیار معامله " شبندر " از امروز
دوره معاملاتی قراردادهای اختیار معامله خرید و فروش بر سهام شرکت پالایش نفت بندرعباس در سررسید آبان ۱۴۰۰، از امروز، ۱۵ شهریور ماه ۱۴۰۰، در بازار مشتقه بورس اوراق بهادار تهران آغاز میشود.
کد خبر : ۲۴۶۸۴۵
به گزارش بورس نیوز، شرکت بورس تهران با انتشار اطلاعیهای از آغاز دوره معاملاتی قراردادهای اختیار معامله خرید و فروش بر سهام «شبندر» از امروز، دوشنبه ۱۵ شهریور ماه لغایت ۳۰ آبان خبر داد.
- بیشتر بخوانید: افزایش نرخ فروش ۲ درصدی وکیوم باتوم "شبندر"
براساس این اطلاعیه، معاملات مربوط به این قراردادها تنها به صورت برخط بوده و تنها از طریق کارگزارانی که مجوز معاملات برخط در این بازار را دارند، قابل انجام است.
با توجه به راهاندازی سامانه مدیریت ریسک و امکان محاسبات وجوه تضمین براساس «ضوابط وجه تضمین قرارداد اختیار معامله در بورس اوراق بهادار تهران و فرابورس ایران»، اتخاذ موقعیت باز فروش در قراردادهای اختیارمعامله، به شرط کفایت وجوه تضمین، برای تمامی فعالان بازار سرمایه امکانپذیر است.
اخبار مرتبط
ارسال نظر