جمعه ۱۹ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۲:۵۱
بازگشت آهن اسفنجی به انبار کارخانه؛

فولادخراسان به حیاط میلیارد‌ها بازگشت اما؛ ضعیف!

این شرکت در هفته منتهی به ۱۹ شهریورماه پس از مدت‌ها سبدکالایی خود را از تک‌محصول در آورد تا با «آهن اسفنجی»، «شمش بلوم» و «سبد میلگرد ۲۸ تا ۱۴-A۳» گام به عرضه‌های بورس کالا گذاشت .
کد خبر : ۲۴۷۰۲۳

به گزارش گروه کالایی بورس نیوز، هفته دوم شهریورماه برای این فولادساز آنچنان خوش‌یمن نبود و اما؛ در هفته سوم میزان فروش‌ها با آنکه همانند هفته‌های گذشته نبود، ولی بسیار معقول‌تر از هفته‌های بدون فروش و حتی فروش زیر میلیارد تومان بود.

این شرکت در هفته منتهی به ۱۹ شهریورماه پس از مدت‌ها سبدکالایی خود را از تک‌محصول در آورد تا با «آهن اسفنجی»، «شمش بلوم» و «سبد میلگرد ۲۸ تا ۱۴-A۳» گام به عرضه‌های بورس کالا گذاشت و با حجم عرضه ۱۶ هزار و ۶۳۲ تنی به استقبال مشتریان رفت و درآمدزایی ۳۳ میلیارد تومان را بدست آورد.

البته در آمار‌های ارائه شده شاهد آن هستیم که برای آهن اسفنجی این شرکت با وجود عرضه ۵ هزارتنی آن، پیشنهاد خریدی به ثبت نرسید و فولاد خراسان توفیقی در کسب فروش آن نداشت.

در بخش سبد میلگرد نیز می‌توان عرضه ۱۰ هزار و ۳۲ تنی این شرکت را شاهد بود که درآمدزایی در حدود ۱۲ میلیارد تومان برای این شرکت بدست آمد.

از سوی دیگر شمش بلوم جزو محصولات تازه وارد این شرکت به بورس کالا بود چراکه طی هفته‌های گذشته خبری از این محصول در رینگ نقره‌ای بازار نبود و عرضه یک هزار و ۶۰۰ تنی در مجموع به ثبت رسید که از این میزان ۱ هزار و ۳۰۰ تن به صورت نقدی با نرخ ۱۷ میلیارد و ۱۰۱ میلیون تومان و ۳۰۰ تن دیگر به صورت سلف با نرخ بیش از ۳ میلیارد و ۹۴۰ میلیون تومان به فروش رسید.

اشتراک گذاری :
ارسال نظر