سه‌شنبه ۰۷ دی ۱۴۰۰ - ۱۱:۰۵
علت بسته شدن نماد "مادیرا" تمدید قرارداد تبلیغاتی با صدا و سیما بود؛

افشای الف و صرفه جویی ۷۰۰ میلیاردی مادیران

هفته گذشته نماد مادیرا به علت افشای الف بسته شد و سپس اعلام شد که این علت این امر تمدید قرارداد تبلیغاتی این هلدینگ صنعتی با صدا و سیما بود.
کد خبر : ۲۵۲۱۶۸

به گزارش بورس‌نیوز، هفته گذشته نماد مادیرا به علت افشای الف بسته شد و سپس اعلام شد که این علت این امر تمدید قرارداد تبلیغاتی این هلدینگ صنعتی با صدا و سیما بود.

در نگاه اول این افشا هیچ مورد خاصی نداشت و حتی سبب شد برخی فعالان بازار سرمایه الف بودن آن را زیر سوال ببرند، اما اکنون که جزئیات آن منتشر شده و رقم تخفیف ۸۰ درصدی این هلدینگ از صدا و سیما بالغ بر ۷۰۰ میلیارد تومان برآورد شده اهمیت این سند مشخص شد.

اما خوشحالی سهامداران بابت این تخفیف نبود بلکه تمدید ۵ ساله تیزر‌های تبلیغاتی با اصلی‌ترین رسانه کشور نشان از این دارد که قرارداد‌های همکاری ماد ایران با شرکای خارجی که زمزمه‌های آن این روز‌ها بیشتر شده و تولید محصولات جدید به مرحله نهایی رسیده و به احتمال زیاد در ماه‌های آینده محصولات جدیدی از این گروه صنعتی به بازار خواهد آمد.

اشتراک گذاری :
ارسال نظر