دوشنبه ۲۳ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۲:۲۹

دستور علی عسکری برای تشکیل کمیته ویژه رفع مشکل تامین مالی پتروشیمی صدف

مدیرعامل گروه صنایع پتروشیمی خلیج فارس با اشاره به اهمیت و سودآوری پتروشیمی صدف، برای رفع مشکل تامین مالی این طرح، دستور داد تا با تشکیل کمیته‌ای ویژه، در اسرع وقت این مشکل برطرف شود.
کد خبر : ۲۵۹۲۱۶

بورس نیوز: علی عسکری، مدیرعامل گروه صنایع پتروشیمی خلیج فارس شامگاه دیشب از طرح پتروشیمی صدف بازدید کرد.



مدیرعامل پتروشیمی صدف با بیان اینکه این طرح بزرگترین مجتمع تولیدی الاستومر در کشور و منطقه با هدف تولید سالانه ۱۳۶ هزار تن لاستیک استایرین بوتادین، است، اظهار کرد: ۹۷.۸ درصد سهام صدف متعلق به پترول است و این طرح علاوه بر اینکه توانایی صادرات ۶۰ درصد محصول را دارد، امکان استفاده از شبکه‌های دانش بنیان جهت تولید بار اول مواد شیمیایی مصرفی و قطعات مورد نیاز و اخذ استاندار‌های بین‌المللی بهداشتی و محیط زیستی را خواهد داشت.

مجتبی فلاح خورسند پیشرفت این پروژه که با بودجه ۲۵۷ میلیون و ۳۳ هزار میلیارد ریال در حال ساخت است، را ۷۹.۱۷ درصد اعلام کرد و گفت: با راه‌اندازی این مجتمع، ۶۰۰ شغل مستقیم و ۲ هزار شغل به صورت غیرمستقیم ایجاد می‌شود.

در ادامه این جلسه، مباحث مختلفی پیرامون چالش‌های تامین مالی پیش آمده برای طرح مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

 علی عسکری در این نشست، طرح پتروشیمی صدف را طرحی خوب و سودآور عنوان کرد و گفت: باید تمهید مناسب اندیشیده شود تا مشکل تامین مالی این پروژه هر چه سریعتر رفع شود و وقفه‌ای در کار ایجاد نشود.
مدیرعامل گروه صنایع پتروشیمی خلیج فارس، خاطر نشان کرد: کمیته‌ای ویژه متشکل از پترول، معاونت مالی و سرمایه‌گذاری و معاونت برنامه‌ریزی و کسب و کار گروه می‌بایست در اسرع وقت تشکیل، تا همه راه‌های موجود برای تامین مالی این پروژه بررسی شود و با انتخاب بهترین راه انشسالله در سه ماهه نخست سال آینده پتروشیمی صدف به بهره‌برداری برسد.

اشتراک گذاری :
ارسال نظر