نایب رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس گفت:
به تیم مذاکره کننده اختیار تام داده شد
نایب رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس گفت: به تیم مذاکره کننده اختیار تام داده شده و نیازی نیست که توافق آنها با طرف مقابل به تصویب مجلس شورای اسلامی برسد.
کد خبر : ۲۶۱۴۶۶
بورس نیوز: ولی اسماعیلی، نایب رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس درخصوص جلسه غیرعلنی مجلس با وزیر امور خارجه و رئیس تیم مذاکره کننده اظهار کرد: در جلسه غیرعلنی امروز، وزیر امور خارجه و رئیس تیم مذاکره کننده گزارشی را از روند مذاکرات به نمایندگان ارائه کردند.
وی افزود: گزارش ارائه شده از مذاکره قوی و منطقی تیم مذاکره کننده فعلی نسبت به تیم مذاکره کننده دولت قبل حکایت دارد.
نایب رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس ادامه داد: در حال حاضر توپ در زمین آمریکا و غرب است و آنها باید با تصمیم درست خود پاسخ مناسب را به بسته پیشنهادی ایرشان درباره توافق بدهند.
اسماعیلی گفت: به تیم مذاکره کننده اختیار تام داده شده و نیازی نیست که توافق آنها با طرف مقابل به تصویب مجلس شورای اسلامی برسد.
اخبار مرتبط
ارسال نظر