سه‌شنبه ۱۱ بهمن ۱۴۰۱ - ۰۸:۴۹
در صحن علنی امروز مطرح شد؛

درخواست استیضاح وزیر اقتصاد توسط ۴۰ نماینده مجلس

نایب رییس کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها در مجلس گفت: ۴۰ نماینده این درخواست استیضاح را امضا کرده اند، اما هنوز به کمیسیون نیز ارجاع نشده است.
کد خبر : ۲۶۶۸۳۶

به گزارش بورس نیوز، محمدحسن آصفری، نایب رییس کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها در مجلس در جلسه علنی امروز، در تذکر شفاهی خود خطاب به هیات رئیسه مجلس اظهار کرد: ۴۰ نماینده درخواست استیضاح وزیر امور اقتصادی را به دلیل مشکلات تورمی، وضعیت ارز، بورس و سایر مسائل اقتصادی امضا کرده اند و چرا این موضوع مطرح نمی‌شود؟ ما در حوزه اقتصاد مشکلات زیادی داریم و مردم گرفتاری‌های فراوانی در این بخش دارند و چرا هیات رئیسه نسبت به این مسئله بی تفاوت است؟

نماینده مردم اراک و کمیجان در مجلس یازدهم افزود: ۴۰ نماینده این درخواست استیضاح را امضا کرده اند، اما هنوز به کمیسیون نیز ارجاع نشده است.

اشتراک گذاری :
ارسال نظر