شنبه ۱۹ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۷:۰۰
رئیس سازمان امور مالیاتی گفت:

درآمد مالیاتی ۱۰۳ درصدی سازمان مالیاتی

رییس کل سازمان امور مالیاتی کشور از تحقق ۱۰۳ درصدی درآمد‌های مالیاتی در سال گذشته خبر داد.
کد خبر : ۲۶۸۸۱۲

به گزارش بورس نیوز، داود منظور، رئیس سازمان امور مالیاتی کشور اظهار کرد: شفاف‌سازی در امر تشخیص و وصول مالیات‌ها و همچنین توسعه پایه‌های مالیاتی از جمله اهداف مهمی است که به کمک کارکنان تلاشگر و متخصص سازمان امور مالیاتی کشور پیگیری و اجرا می‌شود.

منظور با اشاره به اینکه شعار امسال یعنی مهار تورم و رشد تولید دو راهبرد گره‌گشا در اقتصاد محسوب می‌شوند، افزود: با رشد تولید دیگر مولفه‌های کلان اقتصادی مثل صادرات نیز رونق خواهد گرفت و همین امر افزایش درآمد‌های مالیاتی و به دنبال آن تامین منابع و اعتبارات لازم برای اجرای مطلوب پروژه‌های عمرانی، خدماتی و توسعه‌ای کشور در عرصه‌های مختلف را به همراه خواهد داشت.

وی با اشاره به سهم نظام مالیاتی کشور در تحقق شعار سال بیان کرد: هر دو شاخص مهار تورم و رشد تولید امور زیربنایی و زیرساختی در اقتصاد کشور محسوب می‌شوند که نظام مالیاتی با ارائه تدابیر و راهکار‌هایی همچون کاهش ۷ درصدی نرخ مالیات برای واحد‌های تولیدی در بودجه ۱۴۰۲ نشان داده است که عزم خود را جهت رشد تولید جزم کرده و تمام تلاش خود را برای نیل به این هدف بزرگ و ارزشمند به کار بسته است.

منظور به جایگاه و نقش روبه رشد مالیات در تأمین بودجه کشور ادامه داد: چرخش‌های تحول آفرین نظام مالیاتی ضرورت و پیش نیاز تأمین بودجه دولت از محل درآمد‌های پایدار است که زمینه عملیاتی‌سازی برنامه‌های پیش‌بینی شده برای توسعه زیرساخت‏‌ها و طرح‌های عمرانی را فراهم می‌کند.

معاون وزیر امور اقتصادی و دارایی با اشاره به تحقق ۱۰۳ درصدی درآمد‌های مالیاتی در سال گذشته، تصریح کرد: گسترش پایه‌های مالیاتی، مبارزه با فرار مالیاتی و وصول معوقات مالیاتی از جمله اقداماتی است جهت تحقق درآمد‌های مالیاتی در دستور کار سازمان امور مالیاتی کشور قرار دارد.

اشتراک گذاری :
ارسال نظر