يکشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۲ - ۱۱:۰۷
بلوم، بیلت‌های "فخوز" خوب فروخته می‌شود؛

گرمای ۳۴ درصدی درآمد‌های فولاد خوزستان

شرکت فولاد خوزستان از فروش محصولات خود به درآمد ۶ هزار و ۱۴۶ میلیاردتومانی دست پیدا کرد.
کد خبر : ۲۷۵۴۳۷

بورس‌نیوز:

شرکت فولاد خوزستان با سرمایه ثبت شده ۱۹ هزار میلیاردتومانی و ارزش بازار ۵۶ هزار و ۴۳۰ میلیاردتومانی، در گزارش فعالیت ماهانه منتهی به مهرماه سال جاری نشان داد که روند صعودی این شرکت قدر بیشتری به خود گرفته است.

میزان درآمدی که شرکت فولاد خوزستان در هفتمین ماه از سال جاری به سهام‌داران خود اعلام کرد مربوط به فروش محصولات تولیدی خود در بازار داخلی و خارجی بود، این شرکت فولادی از فروش محصولات خود به درآمد ۶ هزار و ۱۴۶ میلیاردتومانی دست پیدا کرد. این شرکت در مقایسه با ماه گذشته با افزایش ۳۴ درصدی و در مقایسه با دوره مشابه سال گذشته با افزایش ۵۴ درصدی همراه بود، همچنین "فخوز" میزان درآمد تجمیعی که در این دوره ۷ ماهه از خود بر جای گذاشت با رشد ۴۴ درصدی نسبت به سال گذشته روبه‌رو بود.

میزان درآمدی که فولاد خوزستان در این دوره ماهانه در بازار داخل و خارج شناسایی کرد، نشان‌دهنده بیشتر بودن درآمد داخلی این شرکت بوده است. درآمد داخلی که "فخوز" در هفتمین ماه از سال ۱۴۰۲ به ثبت رساند برابر با ۵ هزار و ۶۰۷ و درآمد صادراتی آن ۵۳۹ میلیارد تومان بوده است. 

"فخوز" در مهرماه یک میلیون و ۱۱۵ هزار تن محصول تولید کرد که موفق به فروش ۳۳۸ هزار تن از محصولات تولیدی خود شد. مقدار فروش این شرکت نسبت به ماه گذشته با ۳۰ درصد رشد همراه شد.

عنوان پرفروش‌ترین محصول فولاد خوزستان را در مهرماه محصول «بلوم، بیلت» با ۳ هزار و ۱۳۳ میلیارد تومان یدک می‌کشد، میزان درآمدی که از فروش این محصول در هفتمین ماه سال جاری به ثبت رسید ۵۱ درصد از درآمد ماهانه را به خود اختصاص داد، نرخ فروش این محصول با کاهش قیمت، به مبلغ ۲۰ میلیون و ۶۹۰ هزار تومان درازای هر تن رسید.

پایان مطلب

اشتراک گذاری :
ارسال نظر