دوشنبه ۲۱ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۳:۳۵
فولاد خوزستان متعهد به رشد؛

فروش و درآمدزایی در "فخوز" به‌خوبی انجام می‌شود!

درآمد داخلی که فولاد خوزستان در دومین ماه از سال ۱۴۰۳ به ثبت رساند برابر با ۶ هزار و ۹۱۰ و درآمد صادراتی آن یک هزار و ۵۰۷ میلیارد تومان بوده است.
کد خبر : ۲۸۱۷۶۴

 
شرکت فولاد خوزستان با سرمایه ثبت شده ۱۹ هزار میلیاردتومانی و ارزش بازار ۶۳ هزار و ۸۴۰ میلیاردتومانی، در گزارش فعالیت ماهانه منتهی به اردیبهشت ماه سال جاری نشان داد که سال خوبی برای این شرکت آغاز شده است.
 
 
میزان درآمدی که شرکت فولاد خوزستان در دومین ماه از سال جاری به سهام‌داران خود اعلام کرد مربوط به فروش محصولات تولیدی خود در بازار داخلی و خارجی بود، این شرکت فولادی از فروش محصولات خود به درآمد ۸ هزار و ۴۱۸ میلیاردتومانی دست پیدا کرد. این شرکت در مقایسه با ماه گذشته با افزایش ۴۰ درصدی همراه بود.
 
 
 
میزان درآمدی که فولاد خوزستان در این دوره ماهانه در بازار داخل و خارج شناسایی کرد، نشان‌دهنده بیشتر بودن درآمد داخلی این شرکت بوده است. درآمد داخلی که "فخوز" در دومین ماه از سال ۱۴۰۳ به ثبت رساند برابر با ۶ هزار و ۹۱۰ و درآمد صادراتی آن یک هزار و ۵۰۷ میلیارد تومان بوده است.
 
"فخوز" در اردیبهشت‌ماه یک میلیون و ۳۵۳ هزار و ۳۹۱ تن محصول تولید کرد که موفق به فروش ۴۰۰ هزار و ۸۰۶ تن از محصولات تولیدی خود شد.
 
 
عنوان پرفروش‌ترین محصول فولاد خوزستان را در اردیبهشت‌ماه محصول «بلوم، بیلت» با ۴ هزار و ۹ میلیارد تومان یدک می‌کشد، میزان درآمدی که از فروش این محصول در دومین ماه سال جاری به ثبت رسید ۴۷ درصد از درآمد ماهانه را به خود اختصاص داد، نرخ فروش این محصول با افزایش قیمت، به مبلغ ۲۲ میلیون و ۵۵۴ هزار تومان درازای هر تن رسید.
 
 
پایان مطلب
اشتراک گذاری :
برچسب ها :
ارسال نظر