در بودجه ۱۴۰۴؛
امکان شارژ کالابرگ الکترونیکی در سال آینده فراهم شد
بر اساس لایحه بودجه ۱۴۰۴، امکان شارژ کالابرگ الکترونیکی به جای پرداخت یارانه نقدی در سال آینده فراهم می شود.
کد خبر : ۲۸۶۵۶۰
به گزارش بورس نیوز، در بند ۱۳ حمایت اجتماعی لایحه بودجه ۱۴۰۴ عنوان شده در صورت درخواست سرپرستان خانوار مشمول یارانه نقدی برای تغییر شیوه پرداخت از نقدی به کالابرگ الکترونیکی، استفاده از مبالغ کالابرگ الکترونیکی برای سرپرستان خانوارهای مشمول یارانه نقدی به صورت داوطلبانه و بدون هرگونه مبلغ تشویقی (اضافه بر مبلغ یارانه نقدی) مجاز است.
سازمان هدفمندسازی یارانهها موظف است سازوکار اجرایی لازم را برای افراد متقاضی مهیا کرده و دستورالعمل اجرایی آن را با تأیید سازمان برنامه و بودجه کشور ابلاغ نماید.
برچسب ها :
نظرات کاربران
اخبار مرتبط
ارسال نظر
نظرات بینندگان
مشکل اصلی مردم معیشت است مردم نيازمند با این شرایط اقتصادی توان خرید کالاهای اساسی را ندارند قدرت خرید مردم بسيار پایین است دولت چهاردهم یارانه مردم دهک های پایین را متناسب با تورم افزایش دهد