رییس سازمان بورس و اوراق بهادار:
تغییر دامنه نوسان بورس تا پایان سال در دستور کار نیست
رییس سازمان بورس و اوراق بهادار گفت: تا پایان سال جاری، دامنه نوسان تغییر نمیکند و طبق روال قبل خواهد بود.
کد خبر : ۲۹۰۵۲۰
حجتاله صیدی در رابطه با آخرین وضعیت دامنه نوسان بورس، توضیح داد: در حال حاضر تغییر دامنه نوسان در دستور کار سازمان بورس نیست.
او با بیان اینکه موارد مهمتری از دامنه نوسان در دستور کار این سازمان است، گفت: اکنون حفظ ثبات و آرامش و همچنین کنترل ریسک بازار سهام، از مهمترین مسائلی است که برای آن برنامهریزی و هدف داریم.
رییس سازمان بورس و اوراق بهادار با تأکید بر اینکه سازمان بورس در صدد مدیریت ریسکهای سیاسی و محیطی بازار سرمایه است، اظهار داشت: امیدواریم بعد از اینکه بازار رونق بیشتری پیدا کرد و به ثبات رسید، دامنه نوسان را بررسی و راجعبه آن تصمیمگیری کنیم.
برچسب ها :
نظرات کاربران
اخبار مرتبط
ارسال نظر
نظرات بینندگان
.... بورس نباشه هم میدیر یک شرکتی هستید انگار که روپیشانی شما نوشته مدیر وبقیه این همه دکترا وفوق لیسانس چیزی بارشان نیست
.... مگه فقط دامنه نوسان مشکل بورس هست شما بیشرفها با محدود کردن دامنه نوسان از قصد کاری کردید سرمایه از بورس خارج بشه تا طلاهای ونوزیلا را به قیمت 100براب به مردم بفروشیدئننگ بر این اهبری پیر والزایمری مفنگی.که بدون تریاک چهر قدم نمیتونه راه بره
آخه یکی نیست به این حضرات بگه کم کردن دامنه نوسان جز از بین بردن نقدشوندگی و اتلاف وقت و زمان و از بین رفتن جذابیت بازار چه نفعی داره؟ اصلا دامنه نوسان چه ربطی به مدیریت ریسک داره ؟!! سهمی که بخواد ۴۰ درصد اصلاح کنه یا ۴۰ درصد رشد کنه در هر صورت کار خودش میکنه و روند خودش میره کم کردن دامنه نوسان فقط زمانش طولانی تر میکنه و در واقع وقت هدر میده اگر ده درصد باشه ظرف ۴ روز این روند طی میشه اگر ۳ درصد باشه ظرف ۱۲ روز!! ما باید بریم سمت حذف دامنه نوسان نه اینکه دامنه رو هی محدودترش کنیم و نقدشوندگی و جذابیت بازار خراب کنیم!