جمعه ۲۴ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۴:۱۹

انتقال اعتبار کارت سوخت به حساب‌های بانکی

طرح جدید سهمیه بنزین با کارت بانکی به‌صورت آزمایشی در تهران آغاز شده است، بر اساس قانون بودجه سال آینده، وزارت نفت موظف است در مدت چهار ماه پس از اجرای این قانون، با همکاری بانک مرکزی امکان انتقال سهمیه سوخت از کارت سوخت به کارت بانکی خودرو‌ها را فراهم کند.
کد خبر : ۲۹۲۳۲۹

به گزارش بورس‌نیوز، طرح جدید سهمیه بنزین با استفاده از کارت بانکی به‌صورت آزمایشی در تهران آغاز شده است. طبق قانون بودجه سال آینده، وزارت نفت موظف است در مدت چهار ماه پس از اجرای این قانون، با همکاری بانک مرکزی، امکان انتقال سهمیه سوخت از کارت سوخت به کارت بانکی خودروها را فراهم نماید.

بر اساس اعلام ویس کرمی، مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران، وفق قانون بودجه سال ۱۴۰۴، تبصره ۳ وزارت نفت موظف است که از طریق شرکت‌های تابعه، از جمله پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی و با همکاری بانک مرکزی، امکان انتقال سهمیه سوخت از کارت‌های سوخت به کارت‌های بانکی مالکان خودروها را فراهم کند.

 

انتهای پیام/

اشتراک گذاری :
ارسال نظر