چهارشنبه ۰۳ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۰:۰۳

برنامه تدریجی برای خانه‌دار شدن مستاجران در حوزه مسکن

مدیرعامل اتحادیه تعاونی‌های عمرانی شهر تهران گفت: مسکن تدریجی قصد دارد در عین حفظ منافع طرفین از ظرفیت‌های سرمایه‌گذاری در جهت رفع نیاز مسکن مردم عمل کند.
کد خبر : ۲۹۳۶۲۱

به گزارش بورس نیوز، خشایار باقرپور در اظهارات خود اعلام کرد: ما در حال پیاده‌سازی طرح مسکن استیجاری که منجر به خانه‌دار شدن افراد خواهد شد، هستیم و بر این باوریم که این طرح قادر است دوره انتظار برای خانه‌دار شدن را به زیر میانگین جهانی کاهش دهد.

 وی در یک نشست خبری بیان کرد: در پایان سال گذشته بر روی مسکن استیجاری کار کردیم و طرح مسکن تدریجی متناسب با فرهنگ جامعه را پیش بردیم. هدف ما این است که مسکن استیجاری به تشکیل مالکیت در آینده منجر شود و نه صرفاً به ماندن مستأجران.

باقرپور ادامه داد: طرح مسکن تدریجی به دنبال حفظ منافع دو طرف و استفاده از ظرفیت‌های سرمایه‌گذاری برای رفع نیاز مسکن مردم است. ما باید ارتباطی بین تقاضای مصرفی و سرمایه‌گذاری ایجاد کنیم. ما ادعا می‌کنیم که طرح مسکن تدریجی می‌تواند دوره انتظار برای خانه‌دار شدن ایرانیان را به زیر استاندارد جهانی برساند. برای اولین بار در بازار مسکن مصرفی، سرمایه‌گذاران نیز مشارکت خواهند داشت و ظرفیت‌های قانونی این موضوع نیز فراهم است.

مدیرعامل اتحادیه تعاونی‌های عمرانی شهر تهران افزود: همچنین قصد داریم از ظرفیت تعاونی‌ها برای رفع ناترازی انرژی بهره‌گیری کنیم. ما در زمینه انرژی خورشیدی فعالیت کرده‌ایم و هدفمان نه تنها تأمین برق بلکه ایجاد صادرات در این حوزه نیز است. مقدمات این موضوع فراهم شده و بخش تعاون پتانسیل بالایی برای تأمین مالی این طرح دارد.

باقرپور اظهار داشت: مقام معظم رهبری در ۹ سال اخیر بر کلیدواژه تولید تأکید کردند و امسال نیز «سرمایه گذاری برای تولید» را مطرح کردند. این چشم‌انداز برای کشور ضروری است و ما در بخش تعاون وظیفه داریم که به آن عمل کنیم.

وی با اشاره به حوادث سال گذشته که بر اقتصاد کشور تأثیر گذاشت، بیان کرد: مذاکرات فعلی نباید سرنوشت اقتصاد کشور را تعیین کند و ما باید به سمت اقتصاد مردمی پیش برویم.

مدیرعامل اتحادیه تعاونی‌های عمرانی شهر تهران گفت: اقتصاد دولتی به شدت با کسری بودجه مواجه است و دولت در حال حاضر درگیر مسائل مالی خود است. در عوض، بخش خصوصی به دلیل محتاط بودن به حالت انفعالی درآمده و بسیاری از سازندگان سرمایه‌های خود را به کشورهای دیگر منتقل کرده‌اند. بنابراین رکن تعاون که متکی بر سرمایه‌های مردم است، می‌تواند به عنوان یک زیرساخت مؤثر در جلب مشارکت مطرح شود.

باقرپور تأکید کرد: رکن تعاون به عنوان دومین رکن اقتصاد شناخته می‌شود و در برنامه هفتم توسعه تصریح شده که ۲۵ درصد اقتصاد کشور باید به تعاونی‌ها اختصاص یابد.

وی همچنین اشاره کرد: سال ۲۰۲۵ به عنوان سال جهانی تعاون از سوی اتحادیه بین‌المللی تعاون نامگذاری شده است و این فرصتی مناسب برای تعامل اتحادیه‌های تعاونی ما با کشورهای خارجی خواهد بود که می‌تواند در انتقال دانش و تکنولوژی مؤثر باشد. تعاونی‌ها در دیگر کشورها از اهمیت بالایی برخوردارند و چین به عنوان مرکزی برای تعاون شناخته می‌شود.

مدیرعامل اتحادیه تعاونی‌های عمرانی شهر تهران تصریح کرد: موضوع تأمین مالی در تعاونی‌ها بسیار حائز اهمیت است، چرا که سرمایه‌های خرد جامعه می‌تواند به سمت فعالیت‌های تولیدی هدایت شود و در نتیجه، تورم در جامعه کاهش یابد.

 

 

انتهای پیام/

اشتراک گذاری :
ارسال نظر