چهارشنبه ۰۳ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۰:۰۲

ایجاد ستاد مرکزی «سرمایه‌گذاری در حوزه تولید» در "وغدیر"

ستاد مرکزی «سرمایه‌گذاری برای تولید» درگروه سرمایه گذاری غدیر با هدف افزایش بهره‌وری و تبیین وضعیت پروژه‌های در دست اجرا به منظور اولویت بندی تشکیل شد.
کد خبر : ۲۹۳۶۲۸

به گزارش بورس‌نیوز، در راستای تحقق شعار سال ۱۴۰۴ با عنوان «سرمایه‌گذاری برای تولید» و در چهارچوب ماموریت‌های استراتژیک گروه سرمایه‌گذاری غدیر، سید مجید هدایت، مدیرعامل این هلدینگ اقتصادی بزرگ، از تشکیل «ستاد مرکزی سرمایه‌گذاری برای تولید» در سطح ستاد گروه خبر داد.

این ستاد با هدف شناسایی، اولویت‌بندی و هدایت طرح‌های سرمایه‌گذاری مولد و همچنین بهینه‌سازی منابع و افزایش بهره‌وری دارایی‌های گروه، از ابتدای امسال فعالیت خود را آغاز کرده و ماموریت‌های خاصی در زمینه پایش پروژه‌های نیمه‌تمام، مولدسازی دارایی‌های راکد و کم‌گردش، بررسی وضعیت پروژه‌ها، کاهش هزینه‌ها و توسعه سبد پروژه‌های ارزش‌افزا بر عهده خواهد داشت.

هدایت در این خصوص بیان کرد: «ورود به دوره جدید سرمایه‌گذاری نیازمند انضباط استراتژیک، بهره‌برداری از ظرفیت‌های مغفول و فعال‌سازی زنجیره‌های ارزش در تمامی صنایع تحت مدیریت گروه است. تشکیل ستاد مرکزی سرمایه‌گذاری برای تولید، اقدامی در جهت تجمیع ظرفیت‌ها و تمرکز بر حداکثر بهره‌وری از منابع، مدیریت سرفصل‌های هزینه و تکمیل پروژه‌های ناتمام با رویکردی تخصصی و آینده‌نگر است.»

مدیرعامل گروه سرمایه‌گذاری غدیر اضافه کرد: «در زمینه سرمایه‌گذاری و مطابق با شعار سال ۱۴۰۴، سه موضوع کلیدی در این ستاد مدنظر قرار دارد: ۱- تعیین تکلیف پروژه‌های گذشته که در مراحل نهایی و نزدیک به بهره‌برداری هستند که این موضوع با بررسی، ارائه راهکار و زمانبندی مناسب تحقق می‌یابد. ۲- بازتعریف پروژه‌های قبلی و ارزیابی و مهندسی ارزش پروژه‌ها برای سودآوری یا خاتمه پروژه‌های فاقد توجیه اقتصادی. ۳- تعریف پروژه‌های جدید سرمایه‌گذاری در حوزه‌های نوین (بایو، هوشمندسازی، ایده‌های جدید و ...) بر اساس ضوابط سرمایه‌گذاری اعلام‌شده.»

وی همچنین به حجم قابل توجه دارایی‌های راکد و پروژه‌های معطل‌مانده در برخی شرکت‌های تابعه اشاره کرد و گفت: «بازتعریف نقش دارایی‌ها، استفاده از ابزارهای نوین تأمین مالی و مولدسازی دارایی‌های راکد و کم‌گردش به منظور حرکت به سوی سرمایه‌گذاری‌های هدفمند در صنایع پیشرو از اولویت‌های سال ۱۴۰۴ غدیر است.»

ستاد مرکزی سرمایه‌گذاری برای تولید در گروه سرمایه‌گذاری غدیر با مشارکت مدیران ارشد حوزه‌های سرمایه‌گذاری، مالی، استراتژیک، پروژه، حقوقی و فنی تشکیل شده و به‌صورت مستمر با هلدینگ‌های تابعه و ستاد سرمایه‌گذاری برای تولید هر هلدینگ همکاری خواهد کرد تا پروژه‌های آتی را بررسی و همزمان پروژه‌های موجود را کنترل و ارزیابی کرده و برنامه‌های اجرایی را به منظور تحقق رشد تولید و بهره‌وری پایدار تدوین و ابلاغ نماید. همچنین سامانه کنترل پروژه به‌منظور دستیابی به مدیریت پروژه با مدل‌های پیشرفته راه‌اندازی و به‌صورت روزانه پیشرفت پروژه‌ها مورد رصد قرار خواهد گرفت.

در ادامه، به‌منظور استقرار نظام شایسته‌گزینی، نهادینه‌سازی عدالت در فرصت‌های شغلی و تعهد به توسعه متوازن مناطق کشور، سند جامع جذب و استخدام منابع انسانی با دستور صریح و ابلاغ رسمی مهندس سید مجید هدایت، مدیرعامل گروه سرمایه‌گذاری غدیر، به کلیه شرکت‌ها و هلدینگ‌های تابعه این مجموعه بزرگ اقتصادی ابلاغ شده است.

بر اساس این سند، تمامی فرآیندهای جذب و استخدام در مجموعه غدیر صرفاً از طریق آزمون‌های متمرکز و رقابتی با رعایت کامل اصول شفافیت و عدالت انجام خواهد شد. همچنین در راستای مسئولیت اجتماعی گروه غدیر و با هدف ایجاد اشتغال پایدار در مناطق عملیاتی، اولویت در جذب نیرو به افراد بومی و متخصص همان منطقه اختصاص خواهد یافت.

این تصمیم در ادامه سیاست‌های راهبردی هلدینگ غدیر در حوزه تحول منابع انسانی اتخاذ شده و به‌منظور تضمین سلامت فرآیندهای استخدام، جلوگیری از هرگونه رانت و ارتباطات غیررسمی و ایجاد میدان رقابت برابر برای تمامی استعدادهای کشور اجرا می‌شود.

«سید مجید هدایت» مدیرعامل گروه سرمایه‌گذاری غدیر در این باره تصریح کرد: «در دنیای امروز، سرمایه انسانی کلید اصلی خلق ارزش در سازمان‌های پیشرو است. ما بر این باوریم که هیچ‌چیز به‌اندازه عدالت در استخدام نمی‌تواند اعتماد عمومی، انگیزه کارکنان و کارآمدی سازمانی را تضمین کند. از این رو، مسیر پیش‌روی غدیر در جذب نیرو، صرفاً رقابت سالم با برگزاری آزمون علمی متمرکز و با اولویت متقاضیان بومی خواهد بود.»

 

 

انتهای پیام/

اشتراک گذاری :
ارسال نظر