سه‌شنبه ۰۲ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۹:۲۶

بازگشت قیمت‌ها به عقب در بازار سکه و طلا

بازار امروز سکه و طلا و همچنین دلار با افت قیمت‌ها همراه بود و روندی ریزشی را ادامه داد. دلار هم اکنون در کانال ۸۰ هزار تومان وارد شده است و بین ۷۹ و ۸۰ هزار تومان در نوسان است.
کد خبر : ۲۹۳۶۵۰

به گزارش بورس‌نیوز، امروز سه‌شنبه ۲ اردبیهشت ماه ۱۴۰۴، بازار طلا از ابتدای بازگشایی با کاهش قیمت مواجه شد و در حال حاضر، قیمت آن نسبت به قبل با افت شدید سه میلیون و ۴۱۵ هزار تومان به ۷۲ میلیون و ۱۹۵ هزار تومان به صورت نقدی عرضه می‌شود. 

سکه بهار آزادی، نیم سکه و ربع سکه نیز در ادامه روند نزولی، به ترتیب به مبالغ ۶۸ میلیون و ۵۳۰ هزار تومان برای سکه بهار آزادی، ۴۳ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان برای نیم سکه و ۲۵ میلیون و ۱۰۰ هزار تومان برای ربع سکه خرید و فروش می‌شود.

در همین راستا، طلا نیز با روند کاهشی همراه است و طلای ۱۸ عیار با کاهش قیمت ۸۵۴۰۰ تومانی به ۶ میلیون و ۵۴۷ هزار و ۶۰۰ تومان معامله می‌گردد. 

بازار ارز نیز امروز در مسیر کاهشی قرار گرفت و قیمت دلار نسبت به صبح با افت هزار و ۸۰۵ تومان رو به رو شده است. 

در حال حاضر، دلار در محدوده ۸۰ هزار تومان قرار دارد و به قیمت ۸۰ هزار و ۱۷۰ تومان خرید و فروش می‌شود.

 

 

انتهای پیام/

اشتراک گذاری :
ارسال نظر