سه‌شنبه ۰۴ دی ۱۳۹۷ - ۱۲:۵۲
کارشناس بازارسرمایه در گفت‌وگو با بورس‌نیوز مطرح کرد:

آلزایمر «مسیر رونق» به حافظ رسید/ جاده صادرات، از درون سنگلاخی است

کارشناس بازار سرمایه گفت: رشد صحیح و بالای شاخص‌ها با شرایط فعلی کمی دور از انتظار بوده چراکه بازارسرمایه‌ به دلیل تحولات اخیر در روزهای گذشته، مسیر رونق را فراموش کرده است.
کد خبر : ۱۸۵۴۹۶
محمودرضا الهی‌فرد کارشناس بازارسرمایه در ارزیابی بازدهی بازار به بورس‌نیوز گفت: بازارسرمایه‌ در مرحله‌کنونی در شرایط بازدهی نبوده و به دلیل تحولات اخیر در روزهای گذشته، مسیر رونق را فراموش کرده و بر اساس بازدهی و ارزش ذاتی روی قیمت که تصویب می‌شوند را می‌توان به‌عنوان معیار بازدهی و سوددهی تلقی کرد.

وی ادامه داد: رشد صحیح و بالای شاخص‌ها با شرایط فعلی کمی دور از انتظار بوده و قیمت‌ سهم قطعا به کف‌قیمت خواهد رسید و بعد از آن می‌توان انتظار تثبیت قیمت‌ها را داشت.

وی درخصوص علت منفی شدن پالایشی‌ها نیز افزود: محصولات پتروشیمی به دلیل صادراتی بودن  وابستگی به عوامل تاثیرگذار بر روی مبادلات بین‌المللی از وضعیت صادرات تاثیر پذیرفته و کاهش قیمت نفت نیز عاملی تاثیرگذار بر روی کاهش قیمت محصولات صادراتی و به تبع آن کاهش سهام آنها است.
اشتراک گذاری :
ارسال نظر