ساعت پنجونیم/ 82؛
برادران بد اقتصاد / قیمه با طعم دعوای بین «ق» و «غ»
ساعت پنج و نیم عصر امروز نیمنگاهی دارد به قرارداد آتی زعفران نگین و کارت دعوتی از سوی بهارستان و میرداماد.
کد خبر : ۱۸۸۰۳۳
به گزارش بورسنیوز، رکودی که گریبانگیر اقتصاد شده و از غم دوری از اقتصادمان هر بار سنگینتر بازمیگردد این بار نیز با فکوفامیل آمده کنگر خورد و لنگر انداخت؛ اینبار رکود خان قصه ما با فامیل نزدیک خود یعنی تورمی آمده که کارت دعوتی از سوی بهارستان و میرداماد داشت.
بهارستانیها برای کیفپول دولت در سال آینده آوردهاند که اهالی میرداماد باید مالیاتی خود را از فروش ارز دهند و صاحبخانه میرداماد دادی زده که مگر سود کردیم؟! پولی نداریم که بدهیم ! بروید از خودشان بگیرید.
زمانی هم که از سوی بهارستاننشینان فشاری آمد، گفتند که پول چاپ میکنیم؛ قربانتان شویم چرا دعوای زنوشوهری را به خیابان میآورید، چرا هزینه را گردن ملت میاندازید؛ این مشکل را در زیرزمین حل کنید والسلام.
آب گلآلودی به رنگ سبز
پاساژ افشار و سبزه میدان امروز در سرمای زمستان حرارتی از جنس دلاری گرفت و هر دلار آمریکا در محدوده 11900 تومان و هر قطعه سکه بهار آزادی در محدوده 4.230.000 تومان داد و ستد میشد.
سمت بازار
زعفران پس از 22 بهمن
نظرات کاربران
اخبار مرتبط
ارسال نظر
نظرات بینندگان
از این نوشته ها حظ فراوان بردیم.