چهارشنبه ۱۷ فروردين ۱۴۰۱ - ۱۳:۴۳
در نشست علنی امروز مجلس شورای اسلامی؛

ازبرگزاری سفره افطاری در ادارات با پول بیت المال جلوگیری شود

نماینده مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس شورای اسلامی با اشاره به ضرورت جلوگیری از برگزاری سفره افطاری در ادارات با پول بیت المال خواستار ورود دیوان محاسبات به این موضوع شد.
کد خبر : ۲۵۶۷۸۲

به گزارش بورس نیوز، در نشست علنی امروز (چهارشنبه، ۱۷ فروردین ماه) مجلس شورای اسلامی در جریان بررسی طرح مدیریت یکپارچه سازی داده‌ها و اطلاعات ملی، گفت: زمزمه‌هایی شنیده می‌شود که قرار است برخی از وزارتخانه ها، استانداری ها، ادارات و نهاد‌ها در ایام ماه مبارک رمضان با پول بیت المال سفره افطار برپا کنند.

نماینده مردم اراک و کمیجان و خنداب در مجلس شورای اسلامی افزود: با توجه به اینکه مردم در حال حاضر با مشکلات معیشتی دست و پنجه نرم می‌کنند برگزاری شافطار با پول بیت المال لزومی ندارد و توقع می‌رود به دیوان محاسبات ماموریت داده شود که اگر وزارتخانه، سازمان و استانداری سفره افطار با پول بیت المال برگزار کرد با آن برخورد شود.


  • بیشتر بخوانید:
اشتراک گذاری :
ارسال نظر