طرح کالابرگ الکترونیک تمدید شد
بر اساس مصوبه هیات وزیران، اجرای طرح کالابرگ الکترونیک در سال ۱۴۰۳ با ۲۰ هزار میلیارد تومان اعتبار جدید تمدید شد.
کد خبر : ۲۸۱۱۲۴
به گزارش بورس نیوز، بر اساس مصوبه هیات وزیران، اجرای طرح کالابرگ الکترونیک در سال ۱۴۰۳ با ۲۰ هزار میلیارد تومان اعتبار جدید تمدید شد.
بر اساس این گزارش، مصوبه جلسه مورخ ۱۴۰۳/۰۲/۰۹ هیأت وزیران با پیشنهاد مشترک سازمان برنامه و بودجه و وزارت کار و رفاه اجتماعی در خصوص «استمرار اجرای طرح کالابرگ الکترونیک در سال ۱۴۰۳» طی نامه شماره ۲۴۶۲۹ در تاریخ ۱۴۰۳/۰۲/۱۶ ابلاغ شد.
نظرات کاربران
اخبار مرتبط
ارسال نظر
نظرات بینندگان
نمی فهمم طرح کالا برگی که یازده قلم کالا به هر قیمتی به مصرف کننده فروخته میشود و مقدای از قیمت آن از جیب مشتری و بقیه از یارانه وی کسر میگردد چه نیازی به ۲۰ هزار میلیارد بودجه دارد؟!! لطفا اگر نهادی مدعی مبارزه با فساد است بررسی کند!!