جمعه ۰۸ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۷:۳۰
محمد شریعتمداری:

چراغ ایستادگی در برابر ظلم صهیونیست‌ها هر روز پر فروغ‌تر می‌شود

مدیرعامل گروه صنایع پتروشیمی خلیج فارس با تاکید بر اینکه چراغ پرفروغ مقاومت در برابر ظلم را نمی‌توان متوقف و خاموش کرد، گفت: این چراغ هر روز پرفروغ‌تر خواهد شد. 
کد خبر : ۲۹۲۴۴۲

به گزارش بورس نیوز، محمد شریعتمداری امروز جمعه (۸ فروردین ماه) در حاشیه مراسم راهپیمایی روز جهانی قدس گفت: پس از استقرار نظام اسلامی در ایران، با هوشمندی حضرت امام خمینی (ره)، روز قدس نامگذاری شد که از سال ۱۳۵۸، مردم ایران اسلامی با حضور در این راهپیمایی بزرگ و باشکوه، حمایت خود را از مظلومان فلسطین اعلام می‌کنند. 

وی با بیان اینکه اعلام حمایت از مردم مظلوم فلسطین در سایر کشور‌های آزادیخواه جهان در حال برگزاری است، تصریح کرد: این روز نمادی از ایستادگی ملت‌های جهان در برابر ظلم و ستیز است. 

مدیرعامل هلدینگ خلیج فارس، با اشاره به جنایات اخیر رژیم صهیونیستی در ۱۸ ماه گذشته در غزه، تصریح کرد: صهیونیست‌ها در این مدت بیش از ۵۰ هزار کودک، زن و مرد بی‌دفاع را در خانه خود به شهادت رساندند که در عمل جنایت جنگی علیه بشریت است که این جنایات‌ها فقط ددمنشی صهیونیست‌ها را نشان می‌دهد. 

شریعتمداری اضافه کرد: حضور همه مردم ایران و سایر کشور‌های مسلمان و آزاده جهان در راهپیمایی روز قدس، نمادی برای ظلم ستیزی و مبارزه با استکبار ستیزی علیه رژیم صهیونیستی و حامی اصلی آن آمریکا است. 

وی خاطرنشان کرد: ملت مظلوم فلسطین در ۷۰ سال گذشته فراز و فرود‌های بسیاری را دیده‌اند ولی همواره در این راه استوار باقی ماندند. چرا که چراغ پرفروغ مقاومت در برابر ظلم را نمی‌توان در برابر هیچ ارتش و تجهیزات نظامی متوقف و خاموش کرد. بلکه این چراغ هر روز پرفروغ‌تر خواهد شد

اشتراک گذاری :
ارسال نظر