بورس‌نیوز(بورس‌خبر)، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
يکشنبه ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۰۰:۰۲
پنجمین جذب سرمایه «دکتر ساینا» در حوزه سلامت
این پنجمین جذب سرمایه استارت‌آپ دکتر ساینا است. پیشتر در سال ۹۸ این استارتاپ با عقد قرارداد به پورتفولیو شرکت سرمایه گذاری اسمارت آپ ونچرز پیوست و در خردادماه ۹۹ هم صندوق جسورانه ایده نوتک آشنا روی این استارت آپ سرمایه گذاری کرد.
کد خبر : ۲۳۹۷۸۲
نویسنده :
مینا علیزاده

خواندن ۲ دقیقه

«دکتر ساینا» +بورس نیوز

به گزارش بورس نیوز، این پنجمین جذب سرمایه استارت‌آپ دکتر ساینا است. پیشتر در سال ۹۸ این استارتاپ با عقد قرارداد به پورتفولیو شرکت سرمایه گذاری اسمارت آپ ونچرز پیوست و در خردادماه ۹۹ هم صندوق جسورانه ایده نوتک آشنا روی این استارت‌آپ سرمایه‌گذاری کرد.

صندوق جسورانه سرو نیز زمستان ۹۹ برای سرمایه‌گذاری روی کسب و کار‌های نوین با تمرکز بر ارائه خدمات بربستر تجارت الکترونیکی آغاز به کار کرد. این صندوق تنها بر استارت‌آپ‌هایی که در مراحل ثانویه رشد هستند، سرمایه گذاری می‌کند.

مهدی خدادادی، مدیرعامل دکتر ساینا درمورد این جذب سرمایه گفت: «دکتر ساینا سال گذشته رشد فوق‌العاده‌ای را تجربه کرد. این رشد برای سرمایه گذاران بسیاری دراین حوزه جذاب شد. البته طبق قرارداد نمی‌توان مقدار درصد سهام و میزان سرمایه گذاری را اعلام کرد؛ اما این سرمایه گذاری چندین میلیارد تومانی است. تعداد سرمایه گذاران در این سطح در کشور اندک هستند. همان تعداد سرمایه‌گذاران هم برای سرمایه گذاری روی دکتر ساینا اعلام آمادگی کردند.»

وی ادامه داد: «بزرگ‌ترین حساسیت ما این بود تا سرمایه گذاری را انتخاب کنیم که علاوه بر جنبه مالی سرمایه گذاری، به صورت هوشمند هم به ما کمک کند. این کمک‌ها شامل ارتباط‌هایی است که سرمایه گذاران دارند یا حضور در هیات مدیره در لایه شرکتی و ... است. همواره پول هوشمند برای ما جذاب‌تر است و سعی کردیم در تمام سرمایه‌گذاری‌های خود بهترین سرمایه‌گذار در این زمنیه را انتخاب کنیم.»

به گفته خدادادی در این مرحله از فعالیت دکتر ساینا، صندوق جسورانه سرو بهترین انتخاب بود و براساس گفته‌های خدادادی این صندوق ۱۶۰ میلیارد تومانی تازه تاسیس است که یکی از بزرگترین صندوق‌های جسورانه کشور به حساب می‌آید.

وی با اشاره به اینکه یکی از اهداف دکتر ساینا برای جذب این سرمایه حفظ رهبری بازار در سلامت الکترونیکی است، درمورد اهداف دیگر جذب سرمایه گفت: «هدف بعدی ما ورود هوش مصنوعی به حوزه سلامت است. این حوزه پرهزینه است درعین حال خیلی به حوزه سلامت کمک می‌کند.»


  • بیشتر بخوانید:
اشتراک گذاری :
ارسال نظر