بورس‌نیوز(بورس‌خبر)، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
سه‌شنبه ۲۱ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۰۸:۲۲
استارت آپ کانادا
استارت آپ کانادا، به عنوان مالک یک شرکت یا استارت آپ کانادایی، راهی برای کسب اقامت دائمی این کشور وجود دارد.
کد خبر : ۲۴۰۳۴۱
نویسنده :
مینا علیزاده

خواندن ۲ دقیقه

استارت آپ کانادا+بورس نیوز

به گزارش بورس نیوز، با شروع کسب و کار و استارت آپ کانادا، به عنوان مالک یک شرکت یا استارت آپ کانادایی، راهی برای کسب اقامت دائمی این کشور وجود دارد. کانادا یک بازار سودآور است که به عنوان یک مقصد عالی برای تبدیل ایده‌ها به بیزینس و استارت آپ‌های جدید به شمار می‌رود. آیا شما کارآفرینی هستید که دوست دارید به کانادا مهاجرت کنید و یک بیزینس را شروع کنید؟ پس تا بخش آخر این نوشتار ما را همراهی کنید تا با برنامه ویزای استارت آپ کانادا نیز آشنا شوید.

برنامه ویزای استارت آپ کانادا

کانادا اخیراً با نظرسنجی‌های معتبر بین المللی و گزارش جهانی ۲۰۲۰ به عنوان کشور شماره یک در جهان از لحاظ کیفیت زندگی شناخته شده است. این کشور دارای یک سیستم سیاسی پایدار، یک سیستم بانکی ایمن، (که گفته می‌شود شماره یک در جهان است) و یک محیط تمیز است و علاوه بر این، از خدمات بهداشت عمومی و سیستم آموزش عمومی خوبی برخوردار است. از این گذشته، تورنتو، بزرگترین شهر کانادا، به عنوان یکی از پنج بازار برتر استعداد‌های فنی در آمریکای شمالی شناخته می‌شود. به طور خلاصه، کانادا کشور خوبی است و اعلام کرده است برنامه‌هایی برای افزایش تعداد مهاجران پذیرفته شده در هر سال از جمله کارآفرینان بیشتر ارائه می‌دهد.

برنامه برنامه ویزای استارت آپ کانادا، کارآفرینان و افرادی که قصد دارند در کشور کانادا بیزینس جدید خود را شروع کنند این امکان را فراهم می‌سازد تا به راحتی اقامت دائم کشور کانادا را بدست آورند. این برنامه رسما با عنوان کلاس استارت آپ کانادا شناخته می‌شود. اما اکثراً از آن به عنوان برنامه Visa Start-Up (SUV یاد می‌شود. این برنامه کارآفرینان نوآور را هدف قرار داده و آن‌ها را با سرمایه گذاران بخش خصوصی در کانادا که به ایجاد کسب و کار نوپا کمک می‌کنند، پیوند داده است. داوطلبان می‌توانند قبل از واجد شرایط بودن برای اقامت دائم پس از اتمام کار خود، مجوز کار را با حمایت سرمایه گذار مستقر در کانادا به کانادا بیایند.

استارت آپ کانادا

شرایط برنامه استارت آپ کانادا

برنامه ویزای استارت آپ کانادا برای جذب کارآفرینان با ایده‌های جدید در سرتاسر جهان، ورود آن‌ها به کانادا و حمایت از آن‌ها به برای ایجاد مشاغل است که بتوانند در سطح جهانی با هم رقابت کنند و شغلی برای کانادایی‌ها فراهم کند، فراهم شده است. در مورد چگونگی عملکرد این برنامه، کارآفرین مهاجر در حال مهاجرت باید یک پروژه تجاری مناسب را ارائه دهد که مطابق الزامات دقیق آن توسط یک نهاد تعیین شده مصوب دولت باشد.

شرایط اصلی واجد شرایط بودن ویزای استارت آپ کشور کانادا عبارتند از:

داشتن استارت آپ و کسب و کار جدیدی که موجب اشتغال زایی در کانادا می‌شود.
گواهی تعهد و نامه پشتیبانی از نهاد مشخص شده
داشتن سرمایه کافی برای اقامت در کشور کانادا
تسلط به زبان انگلیسی یا فرانسوی

برای واجد شرایط بودن برای ورود به کانادا، متقاضیان باید شرایط ورود به کانادا را قبول کنند. این موارد در مورد همه متقاضیان اعمال می‌شود، نه فقط متقاضیان برنامه ویزای استارت آپ کانادا. اگر متقاضیان بخواهند از طریق این برنامه به کانادا مهاجرت کنند، نیاز به پشتیبانی صندوق سرمایه گذاری کانادایی، گروه سرمایه گذار انجل یا انکوباتور تجاری دارند که مایل به سرمایه گذاری در تجارت جدید متقاضیان باشد؛ بنابراین مرحله اول متقاعد کردن یکی از این گروه‌ها یا بودجه‌هایی است که ایده کسب و کار متقاضیان برای سرمایه گذاری در آن ارزش دارد. نتیجه این است که گروه‌ها یا صندوق‌های مختلف دارای پروسه‌های مختلفی برای انجام این کار هستند، بنابراین متقاضیان مجبور خواهند بود با هر بخش تماس بگیرند.

چرا کانادا؟

کشور کانادا با داشتن شرایط اقتصادی عالی، سیستم بانکی و مالیاتی مناسب برای تمامی سرمایه گذاران و کارآفرینان، نیروی کار ماهر و تحصیل کرده و سایر مزایای یک مقصد عالی برای شروع بیزینس به شمار می‌رود. در سال ۲۰۱۱، کانادا در فهرست بهترین کشور‌ها برای کسب و کار فوربس در رتبه اول قرار گرفت. این کشور به دلیل آزادی تجارت، حمایت از سرمایه گذاران، فساد پایین، محدودیت‌های بسیار کم و پایین بودن نرخ مالیات شرکت ها، رتبه برتر را بدست آورد. از دسامبر سال ۲۰۱۸، کانادا در فهرست فوربس رتبه ۶ را به خود اختصاص داده است. درحالیکه ایالات متحده در رتبه ۱۷ قرار دارد. رشد اقتصادی پایدار کانادا از سال ۲۰۰۵ تا ۲۰۱۴ چشمگیر است، زیرا در برابر بحران مالی که در سال ۲۰۰۸ آغاز شد مقاومت کرده است. بانک‌های بزرگ این کشور به عنوان برخی از قوی‌ترین بانک‌ها در جهان شناخته می‌شوند.

تجارت بین المللی بخش اعظمی از اقتصاد کانادا به ویژه منابع طبیعی آن را تشکیل می‌دهد. در سال ۲۰۰۹، صادرات کشاورزی، انرژی، جنگلداری و معدن حدود ۵۸% از کل صادرات کانادا را تشکیل می‌داد. ماشین آلات، تجهیزات، محصولات خودرو و سایر تولیدات ۳۸% بیشتر از صادرات را در سال ۲۰۰۹ به خود اختصاص دادند. در سال ۲۰۰۹، صادرات حدود ۳۰% از تولید ناخالص داخلی کانادا را تشکیل می‌داد. ایالات متحده بزرگترین شریک تجاری کانادا است که حدود ۷۳% صادرات و ۶۳% واردات را از سال ۲۰۰۹ به خود اختصاص داده است.

صادرات و واردات ترکیبی کانادا در سال ۲۰۰۶ در رتبه هشتم بین همه کشور‌ها قرار گرفته است. صنایع کلیدی کشور کانادا اشاره شده است:

استارت آپ کانادا

حداقل سرمایه لازم برای ویزای استارت آپ کانادا

حداقل سرمایه گذاری مورد نیاز برای مهاجرت به کانادا از طریق برنامه ویزا استارت آپ چیست؟ با بررسی نمودار زیر می‌توانید از حداقل سرمایه گذاری مورد نیاز برای مهاجرت به کانادا از طریق برنامه ویزا استارت آپ آگاه شوید:

استارت آپ کانادا

داشتن سرمایه بیشتر موجب افزایش سرعت پردازش درخواست ویزا و همچنین افزایش شانس پذیرش درخواست ویزای متقاضیان می‌شود. پول همراه متقاضیان در صورتی که بیش از ۱۰.۰۰۰NZD (دلار کانادا) باشد ممکن است توسط مقامات مرزی کانادا توقیف شود. به همین دلیل، توصیه می‌شود متقاضیان قبل از مهاجرت به کانادا مقامات این کشور را از میزان سرمایه خود مطلع سازند.

لازم به ذکر است که سرمایه متقاضیان می‌تواند به صورت پول نقد، اوراق بهادار و چک بانکی باشد.

اشتراک گذاری :
ارسال نظر