بورس‌نیوز، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
دوشنبه ۲۷ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۶:۳۱
کد خبر : ۱۳۰۵۴۸
پیام نو نوشت: در ماجراهای اخیر و صحبت های وزیر بهداشت مبنی بر استفاده از روغن پالم که ابتدا از شیرهای پرچرب شروع شد، آن چه کمتر مورد توجه قرا گرفته کاهش مصرف روزانه شیر در جامعه ایران است. محصولات تاریخ گذشته ای که روی دست فروشنده ها مانده صحت این گفته را تائید می کند.

اما این شائبه پیش از پالم هم وجود داشت؛ وجود موادی دیگر با مصارف غیر خوراکی در شیر و حالا چیزی که بدتر و بسیار خطرناک تر از روغن پالم است؛ آنتی بیوتیک ها.

نائب رئیس جامعه دامپزشکان ایران می گوید؛ وزارت بهداشت هیچ کنترلی بر وجود آنتی بیوتیک در شیر دام ندارد. به گفته پیام محبی، زمانی که دام بیمار می شود برای درمان او از آنتی بیوتیک استفاده می شود. دامی که آنتی بیوتیک مصرف کرده تا مدت مشخصی نباید از شیر او استفاده کرد.

این کارشناس با تاکید بر این نکته که مضرات وجود آنتی بیوتیک در شیر بسیار بیشتر از موادی نظیر روغن پالم است می گوید، وجود آنتی بیوتیک در شیر می تواند مشکلات بیولوژیکی بسیاری را در جامعه به وجود بیاورد، میکروب ها مقاوم می شوند و چنین میکروبی را هیچ دارویی نمی تواند درمان کند نظیر "سل مقاوم” که در حال حاضر درمانی برای آن وجود ندارد و در نهایت به مرگ بیمار منتهی می شود.

محبی در گفتگو با پیام نو با اشاره به این نکته که سرانه مصرف لبنیات توسط مردم ایران حتی اگر روغن پالم هم در آن نباشد به طور متوسط پایین است، به مضرات و آسیب هایی که در اثر مصرف نکردن لبنیات متوجه جامعه ایران می شود اشاره می کند و می گوید؛ تاثیر بد صحبت های وزیر بهداشت نه تنها مشکلی را حل نکرده بلکه مشکلی هم به مشکل های قبلی اضافه کرده است. او معتقد داست که اگر یک یا چند نفر مرتکب انجام تخلفی شده اند وزیر نباید با ندانم کاری، اشتباه در نحوه مطرح کردن این مسئله و رها کردن آن به امان خدا، همه تولیدکننده های شیر و لبنایت را زیر سوال ببرد.

او با اشاره به مشکلاتی که گهگاه در حوزه لبنیات سبب ایجاد تشویش و نگرانی اذهان عمومی می شود و ارجاع ریشه این مشکلات به کارکردهای ناصحیح وزارت بهداشت، یکی از علل مهم در بروز تخلفات از سوی دامداران یا کارخانه های تولیدکننده لبنیات را تعزیری کردن نرخ این محصولات می داند و معتقد است؛ با تعزیری کردن نرخ قیمت ها غیرمستقیم به تولیدکننده ها می گوییم که هر طور می خواهند تولید کنند فقط باید مقدار مشخصی محصول داشته باشند بنابراین زمانی که فروشنده از فروش محصلاتش سود نداشته باشد به فکر بالا بردن کمیت به جای کیفیت می افتد حال چه با پالم باشد یا وایتکس(مواد سفیدکننده و ضدعفونی کننده شیمیایی) برای کم کردن بار میکروبی شیر.

به اعتقاد نائب رئیس جامعه دامپزشکان ایران با این تفاسیر به نظر می رسد داستانی که وزیر بهداشت صفحه اول آن را ورق زده است سری دراز دارد؛ جنجال و حاشیه ای که شاید پشت آن داستان های دیگری بوده اند و با این اتفاق نادیده گرفته شده اند.

اشتراک گذاری :
نظرات کاربران
ارسال نظر
نظرات بینندگان
سعید
Iran (Islamic Republic of)
دوشنبه ۲۷ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۷:۱۰
این همه به ادم فشار میارن بعد میگن چرا جوونها میرن معتاد میشن خب !
یک روز پالم تو شیر میکنن
یک روز گاوها انتی بیو تیک میخورن
حتما پس فردا میگن این گاوها دورهمی هم میگرفتن و .. بله خب.
یک ایرانی
Iran (Islamic Republic of)
دوشنبه ۲۷ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۷:۳۳
ای بمیرید همه باهم که زره زره مارا می کشید (مقصرین) ، این از لبنیات ، سموم بسیار باقیمانده در سبزیجات و انواع میوه ها ، این هوای آلوده . داروهای آنچنانی ، هورمون های گوناگون در گوشت مرغ و گاو و گوسفند . بانک ها ی ناسالم اقتصاد پر از فساد . فساد اداری بیداد کننده . رشوه ، اخاذی ، رشد بزه کاری ، رشد طلاق ، و در نهایت سرطان شده اپیدمی این روز های مملکتمان . مسئولین اگر اعتقادی دارید به فریاد برسید مردم عادی کاری از دستشان بر نمی آید . نه می توانند جلوی فساد در شیر و گوشت و سبزیجات و... را بگیرند نه ترمزی باشند برای مفسده در اقتصاد و ..... ، راهکار و انواع قدرت ها در دست شما هاست است و بس چه تشویقی ، چه تنبیهی .
ترا به هرکه می پرستی حذفش نکن که مردیم از درد های فراوان در این وانفسای زندگانی
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
سه‌شنبه ۲۸ مرداد ۱۳۹۳ - ۰۱:۵۲
مرده حسابی وزیرم که اسم اونا را نگفت مملکت ما همش شده لاپوشونی نگو نگو پس کی همه دستشون تو یه کاسست یا مال اقازاده هاست مردم موش ازمایشگاهی شدن لبنیات - هوا- اب- ابمعدنی- کلیه مواد خوراکی میوه روغن و هر چی به فکرت برسه امواج مغناطیسی پارازیت وووو خر تو خریه این گفتنه وزیز هم بدون اعلام اسامی و محاکمه فایده نداشت بعد توی ترسو میگی نگو