"شاراک" همچنان پیگیر تامینمالی "قشم"
به گزارش گروه تحقیق بورس نیوز، پتروشیمی شازند (پتروشیمی اراک) در گزارش و اطلاعات صورتهای مالی میاندورهای ۹ ماهه منتهی به آذرماه سال جاری، موفق به کسب سود خالص ۱۹.۲۷۷ میلیارد ریالی شده که در مقایسه با سال گذشته ۱۲۶ درصد افزایش سود را به ثبت رسانده، همچنین در ازای هر سهم نیز میزان سودی برابر با ۲.۳۹۱ ریال را ارائه کرده است.
جمع درآمدهای عملیاتی "شاراک" طی این دوره ۹ ماهه بیش از ۷۰ هزار میلیارد ریال گزارش شده که رشد ۴۲ درصدی را نسبت به دوره مشابه سال گذشته شاهد بوده، مجموع فروش «پتروشیمی شازند» از ابتدای سال مالی تا پایان آذرماه برابر با ۷۷.۷۴۷ تن بوده که در مقایسه با سال گذشته با ۴ درصد افزایش فروش مواجه بوده است.
صورت وضعیت مالی میاندورهای ۹ ماهه منتهی به آذرماه سال جاری "شاراک"
پتروشیمی شازند، در گزارش اطلاعات صورت وضعیت مالی میاندورهای ۹ ماهه منتهی به آذرماه، مجموع «داراییهای غیر جاری و جاری» خود را بالغ بر ۶۷.۵۶۸ میلیارد ریال به ثبت رسانده که نسبت به سال گذشته رشد ۴۹ درصدی را تجربه کرده، «موجودی مواد و کالا» "شاراک" طی این دوره ۹ ماهه با رشد ۱۳ درصدی بالغ بر مبلغ ۱۳.۱۳۵ میلیارد ریال گزارش شده است.
میزان سرمایه و اندوختههای قانونی پتروشیمی شازند مبالغی به ترتیب ۸.۰۶۴ میلیارد ریال و ۸۰۶ میلیارد ریال را ارائه کرده که این دو در مقایسه با سال گذشته بدوت تغییرات باقی مانده است.
سود انباشته گزارش شده "شاراک" در پایان ۹ ماهه منتهی به آذرماه بالغ بر ۲۱.۶۵۹ میلیارد ریال ارائه شده که ۶۱ درصد افزایش سود را به دنبال داشته است.
روند مبلغ فروش "شاراک" در پایان ۹ ماهه آذرماه
پتروشیمی شازند در پایان دوره ۹ ماهه منتهی به آذرماه سال جاری، میزان درآمدی که از فروش محصولات خود کسب کرده برابر با ۷۰.۳۷۵ میلیارد ریال گزارش شده که نسبت به پایان سال مالی گذشته افزایش درآمد ۴ درصدی را به ثبت رسانده، همچنین نسبت به دوره مشابه سال گذشته ۴۲ درصد افزایش را تجربه کرده است.
پتروشیمی شازند در پیش بینی خود از ۳ ماهه منتهی به اسفندماه سال جاری، مبلغ حاصل شده از فروش محصولات برابر با ۲۲.۹۴۸ میلیارد ریال است که برآورد سودی بالغ بر ۶.۳۵۳ ریال را در ماههای آینده خود میبیند.
اهداف و راهبردهای آتی مدیریت در خصوص تولید و فروش
الف - شناسایی، طراحی و تولید محصولات جدید بر اساس نیاز مشتری و بر اساس شرایط شرکت.
ب - کنترل هزینههای قیمت تمام شده محصولات و تولید محصولات با ارزش افزوده بیشتر بر اساس برنامه ریزیهای هفتگی و ماهانه.
پ - استفاده بیشتر از خط لوله جهت انتقال مواد اولیه مورد نیاز شرکت با توجه به افزایش هزینه حمل.
ت - شناسایی منابع جدید جهت خرید قطعات و لوازم یدکی مورد نیاز تولید با توجه به محدودیتهای ناشی از تحریم.
ث- خرید مواد اولیه با تخفیفات مناسب جهت به حداقل رساندن قیمت تمام شده محصولات و افزایش سود شرکت.
پیشبینی "شاراک" از تغییرات نرخ فروش محصولات
پتروشیمی شازند در مورد افزایش نرخ محصولات در ۳ماهه آتی منتهی به اسفندماه، تصوری فراتر از متوسط نرخ فروش در ۹ماهه سال ندارد.
طرح پتروشیمی قشم
در پایان نباید فراموش کرد که یکی از مهمترین برنامههای شرکت برای دوره ۳ ماهه منتهی به ۱۳۹۹/۱۲/۳۰، پیگیری جهت اجرای طرح شرکت صنایع پتروشیمی بین الملل قشم بوده که این امر منوط به مشارکت سایر سهامداران در افزایش سرمایه و همچنین نهایی شدن مراحل تأمین مالی شرکت مذکور است.
بیشتر بخوانید: