در خصوص مطالبه سود نقدی می توانید به دادگاه شکایت کنید
یکی از سهامداران در خصوص مطالبه سود نقدی خود و ارسال اطلاعات طی دفعات زیاد سوالی را مطرح نموده است:
پرسش:
باسلام . بنده از شركت قند شيروان قوچان ، بجنورد از مجمع تابستان 92 مطالبه سود نقدي دارم با اينكه چند صد بار اصلاعات خودمو ارسال كردم و تماس هاي متعددي گرفتم اما جواب درستي به بنده نميدهند چه بايد كنم ؟ متشكرم
پاسخ دادستان بورس:
طبق قوانین و مقررات بازار اوراق بهادار شرکت ها حداکثر طی هشت ماه پس از برگزاری مجامع عادی سالیانه صاحبانسهام مهلت دارند سود مصوب را به سهامدارانشان پرداخت کنند.همچنین مطابق تبصره ۳ ماده ۵ دستورالعمل انضباطی ناشران پذیرفته شده در بورس تهران، شرکت ها موظفند سود متعلق به سهامداران را به حساب بانکی که اعلام نموده اند، واریز نمایند در صورتی که شرکتی سود سهام اعلام شده خود را به هر یک از سهام داران در مهلت مشخص شده پرداخت ننماید.
سهامدار می تواند با مراجعه به سازمان بورس یا از طریق سایت شکایت خود. شکایت خود را به مدیریت نظارت بر ناشران و یا مدیریت پیگیری امور تخلفات ارایه نمایند تا موضوع در دست رسیدگی قرار گیرد و در صورت پیگیری و عدم واریز سود سهامدار، موضوع به هیأت داوری ارجاع خواهد شد.
پس از آن هیأت داوری نیز براساس ماده ۱۵ قانون توسعه ابزارها و نهادهای مالی جدید، سود متعلق به سهامداران را از شرکت دریافت و به حساب سهامدار مربوطه واریز خواهد شد. همچنین می توانید غیر از مراجعه به بورس به دادگاه عمومی مراجعه و اصل سود به همراه خسارات تاخیر و قانونی را مطالبه نمایید.
متاسفانه پول حق تقدم های مپنا با مراجعه به بانک سپه در حساب نبود و این شرکت هنوز بعد از چندین ماه هیچ اقدامی نکرده است.خواهشمندیم کمک کنید تا حق خود را بستانیم.