بورس‌نیوز(بورس‌خبر)، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
سه‌شنبه ۲۱ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۶:۲۰
مستطيل شيشه اي تالار

خداوند با صابران است

همین دیروز بود که در خبر مستطیل شیشه ای تالار گفتیم، بدترین سم برای بورس همین روندهای یک روز مثبت دو روز منفی هست همچون پتکی بر سر اعتماد و اطمینان سهامدار پایین می آید.
کد خبر : ۱۳۰۰۹۵
نویسنده :
آموخته
با اتمام ساعات معاملات روز دوشنبه 93.05.21 شاخص بازار اول ( تالار اصلي ) با 90 واحد افت به رقم 54985 واحد رسيد. همین وضعيت را در شاخص بازار دوم (تالار فرعي) شاهد هستيم بطوريكه شاخص تالار فرعي در اين روز با ثبت 39 واحد کاهش عدد 145627 واحد را تجربه كرد. شاخص كل بورس نيز در روز جاري با 92 واحد افت به رقم 74455 واحد رسيد.

همچنین در این روز فولاد خراسان با 40 واحد افزایش شاخص، بیشترین تأثیر مثبت را بر جا گذاشت و در مقابل معدنی و صنعتی چادرملو با 62 واحد کاهش، بیشترین تأثیر منفی را بر روی شاخص داشت.

شاخص فرابورس نیز با 0.40 واحد افت به رقم 791 واحد رسید.

در این شرایط امروز پتروشیمی جم با 0.54 واحد رشد شاخص فرابورس بیشترین تأثیر مثبت را برجا گذاشت و در مقابل سهامی ذوب آهن اصفهان با 0.31 واحد کاهش آن، بیشترین تأثیر منفی را بر این نماگر در پی داشت.

گفتني است ارزش كل معاملات در بازار بورس به رقم 1091 میلیارد ریال و ارزش کل معاملات در بازار فرابورس به رقم 443 میلیارد ریال رسید.

همین دیروز بود که در خبر مستطیل شیشه ای تالار گفتیم، بدترین سم برای بورس همین روندهای یک روز مثبت دو روز منفی هست که همچون پتکی بر سر اعتماد و اطمینان سهامدار پایین می آید. روند این روزهای بورس آدم را یاد ضرب المثل در باغ سبز نشان دادن می اندازد.

مطمئن باشید تداوم کوتاه مدت این روند همچون تیر خلاص بر پیکر بازار سرمایه خواهد بود، فقط کافیست تا به اهالی تالار این موضوع القا شود که روندهای مثبت بورس مقطعی و تنها فرصتی است برای خروج از سهام موجود در پرتفوی با مزیت 4 درصد بالاتر از روز گذشته و در این شرایط است که دیگر هیچ رقبت و انگیزه ای برای اهالی بازار برای خرید سهام باقی نمی ماند.

بنابر گزارش بورس نیوز واقعیت اینگونه اتفاقات در بازار سرمایه آن است که برآیند چنین بازارهایی با این روند برای سرمایه گذارانشان فقط کسب زیان است چراکه حداقل کسانی که دیروز با دیدن جو مثبت بورس یکبار دیگر اعتماد کرده و برای خرید سهام اقدام کرده اند همین امروز در اکثر سرمایه گذاری های خود با زیان مواجه شده اند.

می دانیم روند خسته کننده ای را در بازار سرمایه شاهد هستیم، از انتظار کشیدن های طولانی به تنگ آمده ایم، همه چیز خوب است، آمار و ارقام امیدوار کننده است، رییس جمهور هم که امروز از نقش پررنگ بازار سرمایه در تأمین مالی شرکت های بزرگ گفت، پس چرا دماسنج جور دیگری است، چیز دیگری را نشان می دهد! حال تنها چیزی که برایمان باقی مانده کلام خداوند است

"والله مَعَ الصابرین": "و خداوند با صابران است"

اشتراک گذاری :
نظرات کاربران
ارسال نظر
نظرات بینندگان
سهامدار
Iran (Islamic Republic of)
سه‌شنبه ۲۱ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۷:۰۷
با سلام
لطفا در خصوص دپارس و میزان تعدیل اعلامی و برنامه افزایش سرمایه ان مصاحبه و یا گزارشی تهیه نمایید.

با تشکر
ناصر
Iran (Islamic Republic of)
سه‌شنبه ۲۱ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۸:۲۵
بیشتر کارشناسان می گفتند با آمدن روحانی بازار قابل تحلیل تر می شود و دیگر خبری از سفته بازی نیست ببین بازار چقدر بی تحلیل شده که مجبوری به خاطر اینکه چیز دیگه ای نداری بگی از آیات خداوند در تحلیلات استفاده کنی....
بهرام
Germany
سه‌شنبه ۲۱ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۹:۴۲
سلام - خسته نباشيد - اكثر سهامداران هر روز مطالب شما را دنبال ميكنند - و اكثر قريب به اتفاق آنان از شما راضيند و يه مدت كوتاه كه فقط گزارش بازار را مي نوشتيد موجبات نااميدي دوستارانتان را فراهم كرده بوديد - خواهشا با قدر ت مطالبتان را ادامه دهيد. - حال اگر برخي ها كه عمدابراي نا اميد كردن شما مطالبي قرض آلود مي نويسند زياد توجه نكنيد و محكم به كارتان ادامه دهيد به قول شما - خدا با صابرين است و سود هم مال صابرين است - باور نداريد برويد قيمت و ميزان افزايش سرمايه سهمهايي همچون خودرو - خاور - خپارس - وصندق - غدير - شبندر - و ... طي يك و نيم سال گذشته را مرور كنيد - اين رالي در بورس همچنان ادامه دارد و اگر كسي سود مي خواهد فقط صبر كند. با تشكر.
سهامدار جزء
Kazakhstan
سه‌شنبه ۲۱ مرداد ۱۳۹۳ - ۲۰:۱۸
با سلام و احترام
لطفا در مورد صندوق سرمایه گذاری اطلس اطلاعاتی در اختیارمان قرار دهید که آیا این صندوق مجمع سالانه دارد و تصمیمی برای اختصاص سود به سرمایه گذاران در نظر دارد؟
با تشکر
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
سه‌شنبه ۲۱ مرداد ۱۳۹۳ - ۲۲:۰۹
سهامدارعمده کچادتاکی عرضه کننده خواهد بود؟
حافظ
Iran (Islamic Republic of)
چهارشنبه ۲۲ مرداد ۱۳۹۳ - ۰۰:۲۰
درود بر شما.
البته که خدا با صابرین است و به نوعی دیگر بگویم اگر امید به خدا نداشتیم کارمان به بیمارستان و تیمارستان میکشید ولی برادر من کاش خداوند عمر نوح صبر ایوب و گنج سلیمان به ما بده.
مطالبتان اکثرا امیدوار کنندس اما بازار در طول 8ماه گذشته چیز دیگه ای رو نشون میده.
خدا عمرتون بده
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
چهارشنبه ۲۲ مرداد ۱۳۹۳ - ۰۰:۴۰
تقصیر سهامداران عمده است که وقتی دوشنبه بازار داشت مثبت می شد، شروع به عرضه کردن و صفهای خرید رو عرضه کردن
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
چهارشنبه ۲۲ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۳:۰۰
کسانی که در بورس فعالیت می کنند همگی ول معطلند. اینجانب به شخصه در بانک های صادرات و تجارت و شپنا کلی ضرر کردم. صبح که رفته بودم زمین بخرم از شنیدن قیمت ها دود از کله ام بلند شد