دو راهکار برای افزایش قدرت خرید متقاضیان مسکن
عضو هیأت نمایندگان اتاق بازرگانی با بیان این مطلب در گفتگو با خبرنگار بورس نیوز عنوان کرد: رشد اقتصادی کشور در وهله اول موجب افزایش ظرفیت پس انداز افراد جامعه و رشد قدرت خرید متقاضیان خواهد شد که امیدواریم این امر با موفقیت دولت در اجرای برنامه های تدوین شده برای خروج از رکود تحقق یابد.
احمد ترک نژاد به راهکار دوم اشاره کرد و گفت: امکان به کارگیری نقدینگی موجود در جامعه و به عبارت بهتر امکان اعطای تسهیلات مناسب از لحاظ میزان، نرخ بهره پرداختی و مدت زمان بازپرداخت آن را می توان به عنوان عامل دوم برشمرد.
وی افزود: نامه ای مشترک از سوی وزیر مسکن و رییس بانک مرکزی جهت اعطای تسهیلات مناسب بانکی به متقاضیان تدوین شد که طی آن به دلیل عدم کفایت میزان نقدینگی صندوق پس انداز مسکن درخواست شد تا از منابع عمومی نیز جهت تأمین نقدینگی این صندوق استفاده شود.
برهمین اساس می توان گفت رشد اقتصادی کشور در کنار فراهم آوردن بسترهای مناسب برای اعطای وام بانکی مناسب با شرایط متقاضیان خرید مسکن می تواند موجب افزایش تقاضا برای خرید مسکن و ایجاد رونق در بازار آن شود.
این مقام مسئول به لزوم افزایش تقاضای سرمایه گذاری در کنار رشد تقاضای مصرفی در بازار مسکن اشاره کرد و ابراز داشت: با توجه به عدم افزایش قیمت مسکن برخلاف رشد قابل توجه قیمت نهاده های ساخت و هزینه های دستمزد، در بهترین شرایط سرمایه گذاران در این حوزه می توانند هزینه های ناشی از عملیات ساخت و خرید زمین را پوشش دهند و اکنون تردید و دودلی برای تزریق نقدینگی به این صنعت میان سرمایه گذاران وجود دارد که این مشکل نیز با بهبود وضعیت اقتصادی کشور مرتفع می گردد.
عضو هیأت
نمایندگان اتاق بازرگانی در خصوص وضعیت آتی بازار مسکن تصریح کرد: اغلب کارشناسان
این حوزه بر وجود حباب قیمتی در بازار مسکن طی اواخر سال 91 و اوایل سال 92 معتقد
بودند که به نظر می رسد اکنون حباب قیمتی در بازار مسکن بطور کامل تخلیه شده است.
حال آنکه پیش بینی می شود تا پایان امسال اتفاق خاصی در روند این بازار رخ ندهد.
ترک نژاد در خاتمه به فعالان حرفه ای در صنعت ساختمان، سرمایه گذاری مستمر را توصیه کرد و اظهار داشت: تجربه سال های گذشته نشان داده که در صورت سرمایه گذاری مستمر در این حوزه می توان بازدهی مناسبی را کسب کرد، این در حالی است که سرمایه گذاران می بایست به تغییر سلیقه و افزایش سطح آگاهی متقاضیان نیز توجه کنند و فعالیت هایی در حوزه طراحی و ساخت، بازاریابی و فروش انجام دهند تا بتوانند پاسخگوی نیازهای متقاضیان باشند.
قبل از تحریم ها که دلار حول و حوش ۱۰۰۰ تومان بود قیمت خانههای خوب در حد ۵۰ الی ۷۰ میلیون بود در حال حاضر همان خانهها شده حدود ۱۷۰ الی ۱۸۰ میلیون و ارزش پول و درآمد مردم هم نصف شده حالا به نظرتان میشه با این تورم افسار گسیخته خانه خرید.
قیمت بنای معمولی متری 1 میلیون تومان به گواه سازندگان میباشد
سازندگان و محتکران مسکن به جای بدهکار کردن مردن تحت عنوان افزایش توان خرید ،تمام هم وغمشان را در کاهش قیمت مسکن بکار ببرند
نگاهداری واحتکار مستغلات بدون استفاده،باید با هزینه بالا باشد مثل مالیات عوارض و....
صنعت وسایر محرکها سود اوری باید رونق پیدا کندو مسکن از یک کالای سرمایهای ودرامد زا خارج شود
مسکن جایگاه نهاد خانواده است بنیانهای یک خانواده وجامعه در این مکان ایجاد میشود
مسکن نباید جایی برای سوداگری باشد
مرد مومن کاری کنید قیمت مسکن بیاد پایین وگرنه وام با سود بالا به چه درد من کارمند می خوره اینم یک جور سیاست میخوان تا آخر عمر بدهکارشان باشیم
فقط با پایین آمدن نرخ دلار و بهره بانکی میتوان اقتصاد بیمار را نجات داد
بالابودن نرخ دلار فقط به نفع تجار و بازرگانان میباشد
که از نرخ بالای ازر حمایت میکنند حتی ارزش پولی کشور جنگ زده عراق و همچنین افقانستانی که اصلان صادرات ندارد بیشتر از کشور ما بااین همه معادن ونفت وصنایع میباسد
مطمئن باشید که بازار مسکن با این جور برنامه ها نه تنها از رکود خارج نخواهد شد بلکه در ورطه سقوط و کاهش اساسی قرار خواهد گرفت که بنفع همه مردم بجز دلالان و سفته بازان مسکن است.
مردم عادی توانایی خرید همین ملک ها را ندارند. بسیاری از بنگاهها از عید به اینطرف فقط 1 یا 2 معامله مسکن داشته اند. خیلی از انها قید بنگاه داری را زده اند زیرا دیگر این کار درامد ندارد. همین ماه شهریور که بگذرد مسکن با شیب بیشتری سقوط و کاهش خواهد داشت.
یک جو اجتماعی راه افتاده که مردم نسبت به قیمت مسکن اعتراض دارند و حداقل قیمت ان باید 50 درصد کاهش یابد.
بورس نیوز عزیز لطفا سانسور نکن