آمار جرائم تحت تاثیر مواد مخدر در کشور
قدیرزاده با بیان اینکه اعتیاد خانوادهها را نیز درگیر میکند،ادامه داد: ازهر هفت نفر یک نفر درگیر اعتیاد است و 65 درصد جرائم با این موضوع در ارتباط قراردارند.
عضو گروه مطالعات اعتیاد مرکز تحقیقات پزشکی قانونی گفت: 45 درصد زندانیان بهطور مستقیم با مواد مخدر در ارتباط هستند.
به گزارش فارس، محمدقدیرزاده ظهر امروز در کنفرانس علمی یکروزه پیامدهای سوء مصرف مواد مخدر و راونگردان و پیشگیری از آن در مرکز آموزشی درمانی فرشچیان همدان اظهارکرد: در حال حاضر در کشور ما مصرف شیشه به شدت جایگزین هروئین شده و وضعیت نگرانکننده است.
وی افزود: طبق آمار رسمی از 216 هزار و 785 زندانی در کشور 96 هزار نفر به طور مستقیم با مواد مخدر در ارتباط هستند.
قدیرزاده با بیان اینکه اعتیاد خانوادهها را نیز درگیر میکند،ادامه داد: ازهر هفت نفر یک نفر درگیر اعتیاد است و 65 درصد جرائم با این موضوع در ارتباط قراردارند.
این درمانگر اعتیاد با اشاره به اینکه 92 درصد نگرانی جامعه در زمینه اعتیاد است، یادآور شد: مواد مخدر کل کشور را احاطه کرده است بطوریکه 65 درصد همسرآزاری،30درصد کودکآزاری،35 درصد سرقتها و 25 درصد قتلها بصورت مستقیم و غیرمستقیم با مواد مخدر ارتباط دارند.
وی اظهارکرد: تاکنون 400 کارگاه تولید شیشه در کشور منهدم شده است.
قدیرزاده افزود: سالهای گذشته اولین ماده مخدری که در ایران مصرف میشد تریاک بود وهروئین به عنوان دومین ماده مخدر مصرفی در کشور قرارداشت در حالی که امروز شیشه جایگزین هروئین شده است.
وی با بیان اینکه مضرات مصرف تریاک کمتر از شیشه است، ادامه داد: سیاستهای غلط در آن زمان باعث افزایش قیمت تریاک شد و همین موضوع باعث شد مصرفکنندگان به سمت مصرف ششیشه روی بیاورند.
عضو گروه مطالعات اعتیاد مرکز تحقیقات پزشکی قانونی تاخیر در تصویب قانون مبارزه با روانگردانها در کشور را یکی از عوامل موثر در دامنگیر شدن معضل اعتیاد کشور دانست.
وی با اشاره به سونامی روانگردانها تصریح کرد: ماده مخدر "شیشه" با موادی ارزان قیمت و به سادگی در لابراتوارهای غیرقانونی و زیرزمینی به روش فوقالعاده خطرناک تولید میشود و سوء مصرف آن در خاورمیانه و ایران روبه گسترش است.
قدیرزاده با بیان اثرات منفی مصرف "شیشه" برروی مغز انسان اظهارکرد: بالاترین مراجعات به اورژانسهای روانپزشکی است چرا که مصرف آن علاوه بر ایجاد توهم ،موجب ایجاد هضیان در فرد میشود و به همین دلیل آمار خودکشی و دیگر کشی در این افراد بالا است.
وی افزایش گرایش به مصرف "شیشه" در کشور را زنگ خطری برای وزارت بهداشت عنوان کرد و گفت: خانمهای شیشهای در ایران روبه افزایش است چرا که متاسفانه بسیاری از بانوان به منظور کاهش وزن و لاغری از این ماده استفاده میکنند و در بسیاری از باشگاههای ورزشی بانوان مورد استفاده قرار میگیرد.
ارسال نظر
اخبار روز
خبرنامه