بورس‌نیوز(بورس‌خبر)، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
دوشنبه ۱۵ دی ۱۳۹۳ - ۰۸:۳۲
کد خبر : ۱۴۱۸۶۴

روزنامه کیهان در سرمقاله امروز خود نوشت: عدالت اجتماعی و انتظار عمومی برای برخورد با «مفاسد اقتصادی» آرزوی بزرگی است که تحقق آن، برخلاف آنچه برخی وانمود می‌کنند دست‌نیافتنی نیست و تنها نیازمند عزمی راسخ، دستی پاک و هوشمندی مومنانه است. مشکلات و گرفتاری‌های عمومی چیزی نیست که کسی از آن بی‌خبر باشد و برای اطلاع از آن، نیازمند تشکیل کمیته و کارگروه باشد! راه‌حل بسیاری از مشکلات نیز آشکار است و به نظر می‌رسد تشکیل مجامع و کارگروه‌های عریض و طویل و پرطمطراق، غیر از اتلاف وقت و صرف ‌هزینه نتیجه درخور توجه دیگری نداشته باشد.

به عنوان نمونه‌ای ساده در جلوگیری از مفاسد اقتصادی روند شکل‌گیری یک مفسده اقتصادی است. واضح است که یک فساد عظیم جز در سایه یک حرکت برنامه‌ریزی شده توام با همدستی برخی افراد و عوامل آلوده در سیستم، امکان بروز و ظهور پیدا نمی‌کند. اما چگونه است که به جای بستن راه‌های تخلف و فساد در نخستین گام‌های شکل‌گیری همه و همه منتظر می‌مانند تا یک فساد به تمامی شگل بگیرد و جامعه را دچار مشکلات عدیده و لاینحل کند و بعد تازه یک به یک سر و کله افراد و دستگاه‌های مسئول پیدا می‌شود!؟ مشکل چیست که به جای اقدام قاطع در همان ابتدای کار، منتظر بروز فاجعه می‌مانند؟! آیا باندهای قدرت و ثروت مانع اجرای به موقع قانونند؟ آیا رسانه‌های اجاره‌ای با هیاهو و جنجال هر صدای عدالتخواهی را خاموش می‌کنند؟! و آیا چون عده‌ای همه مسائل و مشکلات ملی و مردمی را از دریچه جناحی و حزبی می‌بینند، کار به اینجا رسیده است؟! می‌توان چشم به روی حقیقت بست و مردم را با مشکلات تنها گذاشت! می‌توان برای حل مشکل مردم پیشنهاد برگزاری سالی یک رفراندوم داد! می‌توان با ادبیاتی عامه‌پسند خود را پیشتاز مبارزه با فساد نامید و روزانه به مردم وعده‌‌های تازه داد! اما با این کارها حقیقت تغییری نمی‌کند. مبارزه با فساد نه نیاز به حرکات نمایشی و فرمایشی دارد و نه نیاز به تولید انبوه قانون! نیاز به همت عالی دارد. بدون استثناء در همه مواردی که فسادی شکل گرفته یک اتفاق مشترک رخ داده است و آن اینکه مردم زیان اصلی را دیده‌اند و دزدان و رندان ناجوانمردانه آن را به حساب نظام گذاشته‌اند! خروجی محتوم و غیرقابل انکار چنین وضعی چیزی می‌تواند بی‌اعتمادی و دلسردی مردم از اجرای عدالت باشد! با آنکه هزاران کارمند و مدیر ارزشی و پاکدست خالصانه و صادقانه به خدمت خلق مشغولند اما متأسفانه باید گفت این مفاسد بیشتر به چشم می‌آید، خصوصاً وقتی مشاهده می‌شود که چشم‌‌هایی که باید همیشه بیدار باشند، در خوابند و دیر بیدار می‌شوند! به این چند نمونه توجه کنید تا آثار سوء این تاخیر را بهتر به خاطر آورید:
1- قائم‌مقام بانک مرکزی اعلام کرده نقدینگی کل کشور 670 هزار میلیارد تومان است و 15 درصد آن یعنی 94هزار میلیارد تومان آن در اختیار 6 مؤسسه مالی غیرمجاز است! یک بار دیگر عدد را بخوانید! یعنی در روز روشن و با عدد و رقم دقیق این اتفاق وحشتناک در حال رخ دادن و حتماً در حال توسعه و فربه شدن است و ظاهرا وظیفه بانک مرکزی، تنها اعلام آن است! وقتی برای یک کار ساده همه جور سند و مدرکی لازم است، چگونه 6 مؤسسه غیرمجاز مالی با این سرمایه شگفت شکل گرفته و کسی جلوی آن را نگرفته است؟ و اگر ثروت مردم توسط اینها به غارت و یغما رفت تکلیف چیست؟! اگر آنها با برنامه‌ریزی سعی در به هم زدن آرامش اقتصادی جامعه بکنند، چه کسی جلودار آنهاست؟!
2- مدیرکل آموزش ‌و پرورش تهران اعلام کرده در شهر تهران بیش از 950 مؤسسه غیرمجاز آموزشی با گردش مالی بالغ بر 200 میلیارد تومان در سال فعالیت می‌کنند! 33 مؤسسه پلمب شده و برای 17 مؤسسه دیگر پرونده تشکیل شده است. او گفته برای پلمب هر مؤسسه 7 ماه زمان لازم است یعنی اگر هیچ مؤسسه غیرمجازی اضافه نشود حدود 14سال دیگر شاهد پلمب همه آنها خواهیم بود! البته اعلام کرده که تضمینی برای عدم فعالیت مجدد مؤسسات پلمب شده هم وجود ندارد! در این زمان چه کسی مسئول محتوای فکری و علمی این مؤسسات است و فرزندان مردم با چه کسانی سر و کار دارند؟!
3- سال‌ها قبل و در دوره کارگزاران سازندگی، یک مرکز تجاری در قلب تهران ساخته می‌شود. مردم با اتکا به اسناد قانونی و جواز اتحادیه و دیگر شرایط قانونی مغازه‌های این مرکز را می‌خرند. در آنجا کاسبی رونق می‌گیرد، مردم مالیات می‌دهند، حق بیمه و عوارض شهرداری می‌پردازند. چند سال بعد طبقه هفتم این مرکز با 2000 متر زیربنا ساخته شده و به اشخاص واگذار می‌شود. و... اما ناگهان پس از مدت‌ها فعالیت و بعضاً چندین بار نقل و انتقال اعلام می‌شود که طبقه هفتم این مرکز تجاری غیرقانونی ساخته شده و باید تخریب شود! و بعد هم در مقابل چشم کسانی که هستی و زندگیشان را برای خرید آن مغازه‌ها داده‌اند، تخریب می‌شود! خریدار بیچاره چه تقصیری دارد؟! اگر سازنده تخلف کرده و عده‌ای در شهرداری با او تبانی کرده‌اند و او توانسته در روز روشن یک طبقه دو هزار متری بسازد، چرا مردم تاوان بدهند؟ اگر تخلف بوده چرا روز اول و حین ساخت جلویش گرفته نشده؟ چرا حتی همین امروز هم با سازنده و عوامل تبانی‌کننده برخوردی نمی‌شود و فقط به آخرین حلقه زنجیره اکتفا می‌شود؟ به راستی اگر این وضع را بپذیریم، دیگر می‌توان برای اسناد رسمی و معاملات املاک ارزش و اعتباری قائل بود؟!
4- با یک شایعه دروغین و بی‌اساس، جلوی تولید ملی در عرصه بنزین پتروشیمی گرفته می‌شود و راه واردات بنزین بی‌کیفیت خارجی باز می‌شود! میلیاردها دلار صرف واردات بنزینی می‌شود که نه‌تنها هیچ تأثیری در کاهش آلودگی‌ها ندارد، بلکه در مواردی حاوی مواد سمی و آلاینده و خطرناک است! رانت و سود واردات در جیب چه کسی می‌رود که یک تنه می‌تواند تولید ملی را متوقف و هوای شهرها را خفه کند؟ مردم نه می‌توانند بنزین تولید کنند و نه می‌توانند جلوی واردات بنزین را بگیرند. آنها صبورانه منتظر اقدام قانونی دستگاه‌های ناظر هستند. بیش از یک سال است اسنادی حاکی از دروغ بودن ادعاهای رئیس سازمان محیط‌زیست و... منتشر شده و متقابلاً آنها هم به ادعاهای خود پافشاری می‌کنند. این وسط چه کسی زیان می‌کند جز مردم؟! اعزام حدود 400 نفر در روز به بیمارستان به دلیل مشکلات حاد تنفسی برای ورود دستگاه قضایی و دیگر مراجع قانونی به این موضوع و جلوگیری از یک فساد عظیم کافی نیست؟! چه عددی حساسیت مسئولین را برمی‌انگیزد؟!
5- یک شرکت ساختمانی- بازرگانی، بدون طی مراحل قانونی شروع به «شهرسازی» در مناطق مختلف کشور می‌کند. آگهی‌های تبلیغی آن به شکل خسته‌کننده‌ای تمام وقت از صداوسیما پخش می‌شود، تمام فرودگاه‌ها و ترمینال‌ها زیر بار تبلیغ آن می‌رود برخلاف بدیهی‌ترین و ابتدایی‌ترین الزامات قانون تجارت و مقررات شرکت‌ها، سهام آن با قیمت‌های عجیب و غریب فروخته می‌شود. پس از چند سال تبلیغ و سهام‌فروشی و درگیر کردن جمع کثیری از مردم و صنایع در پروژه‌های مختلف آن شرکت، ناگهان دفاتر عرضه سهام تعطیل و کار متوقف می‌شود! شرکتی که 2 تا سه هزار میلیارد سرمایه داشته بنا به برخی آمارها حدود 90 هزار میلیارد تومان سهام واگذار کرده است! از بدهی چند هزار میلیاردی شرکت به نظام بانکی سخنی نمی‌گوئیم و تنها این پرسش را مطرح می‌کنیم که اگر فسادی صورت گرفته، چرا روز اول جلوی آن گرفته نشد و امروز تکلیف مردمی که در این شرکت سرمایه‌گذاری کرده‌اند چه می‌شود؟
می‌توان به این فهرست ده‌ها مورد دیگر افزود می‌توان از بابک زنجانی که در دوره سازندگی و اوایل دهه هفتاد بابت دلالی دولتی! روزی 17 میلیون تومان به جیب می‌زده سخن گفت، می‌توان از برداشت غیرقانونی 4 میلیارد و یکصد میلیون دلار از صندوق توسعه ملی و تکذیب و تهدید رسانه‌ها و نهایتا افشای سند آن تخلف گفت و...
اما فهرست کردن این موارد چه فایده‌ای دارد؟! مردم انتظار مبارزه جدی و قاطع در همان گام اول شکل‌گیری فساد را دارند. در مقابل مسئولان می‌توانند چه کنند؟! می‌توانند مثل جناب معاون اول رئیس‌جمهور، به تکذیب اصل تخلف و تهدید افشاکنندگان بپردازند، می‌توانند همایش و نمایش و کنگره برگزار و حتی تقاضای پیام از رهبر معظم انقلاب هم بکنند! اما بهترین کار ممکن همان است که رهبر انقلاب در پاسخ به این تقاضا بیان داشته‌اند. ایشان در پاسخ به تقاضای پیام برای «همایش ملی ارتقای سلامت نظام اداری و مقابله با فساد» (که 17 آذرماه سال جاری برگزار شد) پس از تحسین نفس اهتمام به مبارزه با فساد فرمودند: «این سمینار و امثال آن بناست چه معجزه‌ای بکند؟ مگر وضعیت برای شما مسئولان سه قوه روشن نیست؟ باتوجه به شرایط مناسب و امیدبخشی که از لحاظ همدلی و هماهنگی و همفکری بین مسئولان امر وجود دارد، چرا اقدام قاطع و اساسی انجام نمی‌گیرد که نتیجه را همه بطور ملموس مشاهده کنند؟ توقع من از آقایان محترم این است که چه با سمینار و چه بدون آن تصمیمات قاطع و عملی بدون هرگونه ملاحظه‌ای بگیرند و اجرا کنند.»
اکنون چه می‌توان گفت؟ با این رهنمود صریح و قاطع رهبر انقلاب و نمونه‌هایی تلخ از مشکلات مردم که فقط به دلیل عدم اقدام به موقع، تبدیل به پرونده‌های ناراضی‌ساز ملی شده است، هیچ نگفته‌ای باقی نمانده است. شاید صراحت این نوشتار تلخ بوده و منجر به تکدر شود اما امام علی(ع) پیشوای همه ما به مالک اشتر اینگونه فرمودند: «باید برگزیده‌ترین مشاوران نزد تو کسانی باشند که سخن حق بر زبان می‌آورند، هرچند حق تلخ باشد... به پرهیزکاران و راست‌گویان بپیوند و از آنان بخواه که تو را فراوان نستایند. زیرا ستایش آمیخته به تملق سبب خودپسندی می‌شود...»


اشتراک گذاری :
نظرات کاربران
ارسال نظر
نظرات بینندگان
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
دوشنبه ۱۵ دی ۱۳۹۳ - ۰۸:۵۷
چرا کیهان زمان دولت قبل این سرمقاله رو نداشت !!!!!!!!
ناشناس
دوشنبه ۱۵ دی ۱۳۹۳ - ۱۸:۱۱
حرفت رو قبول دارم ولی ماهی رو هر از آب بگیری تازس
جواد
سه‌شنبه ۱۶ دی ۱۳۹۳ - ۰۲:۰۰
دولت قبل اشنا و دولت فعلی غریبه
حسین
سه‌شنبه ۱۶ دی ۱۳۹۳ - ۰۲:۰۶
نمیدانم چرا کیهان در این دولت مو را از ماست میکشه بیرون ولی در دولت قبل به خواب زمستانی رفته بود
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
دوشنبه ۱۵ دی ۱۳۹۳ - ۰۹:۰۵
مطلب درست و دقیق است اگر چه نویسنده آن کیهان یا هر کس دیگر باشد.
ناشناس
دوشنبه ۱۵ دی ۱۳۹۳ - ۱۵:۴۵
موضوع اینه که این روزنامه حتی شیشه را هم پاک نمیکنه . اگر هم یک قسمتهایی از آن حق هم باشه مطمانا ایشان نتیجه ناحق خواهند گرفت و من معمولا مطالب ایشان را نمی خوانم فقط بهوای کامنتهای هموطنان عزیز این قسمت را مطالعه کردم چون اگر حرف حقی هم باشه تو کامنتها است
ناشناس
دوشنبه ۱۵ دی ۱۳۹۳ - ۱۷:۴۳
اتفاقآ مطلب کاملآ نادرست و مثل همیشه مغرضانه ست...
جواد
سه‌شنبه ۱۶ دی ۱۳۹۳ - ۰۲:۳۴
بنزین تولیدی داخل مردم را خفه میکرد در دولت قبل از افتخار صادرات ان گفت ولی در تانکر دوم به کردستان عراق برگشت خورد
حسن
Iran (Islamic Republic of)
دوشنبه ۱۵ دی ۱۳۹۳ - ۰۹:۲۱
برخلاف این مقاله طبقه 7 علاالدین در دروران سازندگی ساخته نشده است.
بنزین در تمامی کشورها در پالایشگاه بنزین تولید می شود نه در مجتمع پتروشیمی.
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
دوشنبه ۱۵ دی ۱۳۹۳ - ۰۹:۳۰
بنزین سمی پتروشیمی چه ربطی به فسادهای مالی داره؟ بنزین حاوی بنزن سرطانزا رو هیچکس یادش نمیره، بنزینی که وقتی میسوخت فقط یکی از اثراتش احساس سوزش و خفگی بود. یادتون میاد مردم ماسک میزدند و اورژانس در سطح شهر در حالت آماده باش برای کمک به مردم بود؟
ناشناس
دوشنبه ۱۵ دی ۱۳۹۳ - ۱۰:۰۱
مگه الان نیست ؟ هفته قبل 300 نفر رفتن اورزانس
مردمي
دوشنبه ۱۵ دی ۱۳۹۳ - ۱۰:۴۸
ربطش به اينه كه چه كسي بنزين را وارد ميكنه اونوقت سودش چقدر ميشه ؟ وارد كنندش هم انوقت همونيه كه ميگفت الودس و ماسك بزنيم ؟و الن هم ميانكاله را داره ميفروشه ؟
ناشناس
دوشنبه ۱۵ دی ۱۳۹۳ - ۱۰:۵۲
مگه الان بنزین وارد می کنند مردم احساس سوزش نمی کنند؟ از سال پیش تا الان چند بار مدارس تهران بدلیل آلودگی هوا تعطیل شد؟
رازقی
Iran (Islamic Republic of)
دوشنبه ۱۵ دی ۱۳۹۳ - ۰۹:۴۳
اگر در مورد روزنامه کیهان بخواهد عدالت اجتماعی اجرا شود که اوضاعش قمر در عقرب است. پس همان بهتر که اجرا نشود چون حمایت کیهان از دولت قبل که نماد بسیاری از فسادها شد در ذهن ها باقی مانده است.
ناشناس
دوشنبه ۱۵ دی ۱۳۹۳ - ۱۰:۵۳
چرا کامنت های بی ربط می زارید، مشکلاتی که توی این مقاله ذکر شده چه ربطی به این دولت و اون دولت داره که همه چیز رو جناحی می کنید
امید
Iran (Islamic Republic of)
دوشنبه ۱۵ دی ۱۳۹۳ - ۰۹:۴۶
حرفیست درست و حق ، خواهشاً نگید که کیهان گفته چون حرف حق جناح نمیشناسد حال چه از طرف کیهان و چه از طرف شرق
ناشناس
دوشنبه ۱۵ دی ۱۳۹۳ - ۱۳:۲۸
حداقل این بار کیهان راست می گه.
امیدواریم بیشتر از این نوع بنویسه.
پرانک
دوشنبه ۱۵ دی ۱۳۹۳ - ۱۵:۴۴
موضوع اینه که این روزنامه حتی شیشه را هم پاک نمیکنه . اگر هم یک قسمتهایی از آن حق هم باشه مطمانا ایشان نتیجه ناحق خواهند گرفت و من معمولا مطالب ایشان را نمی خوانم فقط بهوای کامنتهای هموطنان عزیز این قسمت را مطالعه کردم چون اگر حرف حقی هم باشه تو کامنتها است
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
دوشنبه ۱۵ دی ۱۳۹۳ - ۱۰:۱۱
یک نمونه دیگه فساد سه هزار میلیاردی خاوری و دوستانش بود که نمی دونم چرا کیهان فراموش کردش!
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
دوشنبه ۱۵ دی ۱۳۹۳ - ۱۰:۱۷
اقای شریعتمداری 8 سال احمدی نزاد خواب بودی؟!! این مسئولینی که در دوره ی مدیریت خودشون با فساد برخورد می کنند شرف دارند به کسانی که 8 سال سرکار بودند و وقتی رفتند گند همه چیز بالا اومد
جواد
سه‌شنبه ۱۶ دی ۱۳۹۳ - ۰۲:۴۲
تازه از خواب بیدار شده و نوشته هاش هم قره قاطی هست
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
دوشنبه ۱۵ دی ۱۳۹۳ - ۱۰:۲۱
جالبه همه موارد هم ريشه در دولت سازندگي داره حتي بابك زنجاني و اشاره اي به فساد فراگير 8 سال دولت محبوب ايشان نمي شود كه بزرگترين اختلاس ها و فسادها به گواهي آمار در اين دوران رخ داد و فرهنگ زير ميزي و رشوه به صورت فراگير رشد كرد !!!!
سهند
Iran (Islamic Republic of)
دوشنبه ۱۵ دی ۱۳۹۳ - ۱۰:۳۲
برادر کبهان...
حرفهایت صحیح!وشکی در حرف منطقی شما نیست...ولی گره زدن همه این مشکلات به دوران سازندگی سیاسی و غیر منطقی است..هرچند این شرکتها در دوره های قبل تشکیل شده است ولی زمینه فساد همه اینها در دولت کریمه مورد پشتیبان جنابعالی و همکاران بوجود امده است...شما اگر بفرمایید هفتصد میلیارد دلار درامد نفتی در طی هشت سال دولت قبلی کجا و چگونه صرف شده است خیلی ممنون خواهیم شد..
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
دوشنبه ۱۵ دی ۱۳۹۳ - ۱۰:۵۲
حاجی خیلی خوبه که نسبت به همه چیز در همه زمان حساس باشی نه دوران رفقات که دائم به فکر تسخیر فضا و کرات بودید ولی از فساد دم نمی زدید.
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
دوشنبه ۱۵ دی ۱۳۹۳ - ۱۱:۱۴
متاسفم برای کسانیکه تا اسم کیهان میاد خون جلوی چشماشونو میگیره و وجدان خودشونو به مصالح جناحی میفروشن و حقایق رو نادیده میگیرن جوری که اگه کیهان بگه صبحه میگن شبه !
بهنام
Iran (Islamic Republic of)
دوشنبه ۱۵ دی ۱۳۹۳ - ۱۱:۱۹
بورس نیوز باز ساعت 11 صبح شد شروع کردی به کوبیدن پدیده الی ساعت 14 بعد ازظهر . این خبر هم مربوط میشه به دیروز . دقت کردین هر موقع در مورد پدیده خبری میاد هر مادر مرده ای میاد و اظهار فضل و افاضات میکنه تا بلکه اون ته ته دیگ یه چیزی بهش برسه . از دادستان و قاضی و وکیل و فرمانداری و استانداری و نماینده مجلس و شهرسازی و امور اراضی و کشاورزی و دامداری گرفته و الی ماشاالله . راستی بورس نیوز دروغ گو تو که میدونی حنای روزنامه ی کیهان دروغگو در نزد ملت رنگ که هیچ حتی بو هم نداره .برو و فساد بورس خودت و بانکها رو بچسب که 80 هزار میلیارد از 20 نفر طلب کارند ولی کی که بره دنبالشون نگران پول ما نباش برو عزیز دل برادر به بانکها هم بگو اگه 80هزار میلیاردشون رو بگیرن وضع مالیشون بهتر میشه . یه روز میای به مجوز پدیده گیر میدی یه روز از لحاظ شرعی گیر میدی یه روز کل فساد مملکت رو با همکاری عالیجناب کیهان به پدیده نسبت میدی . همه ی اینها واسه منحرف کردن ذهن مردم از فساد 3 هزار میلیاردی و 12 هزار میلیاردی و 25 هزار میلیاردی و امثال خاوری و زنجانی که پول نفت و تامین اجتماعی رو هاپولی کردن و فسادهای غیره می باشد نفت شد 50 دلار و نقدینگی بورس ریاکار و بانکهای ربا خوار اومده پایین کی بود کی بود پدیده مسئول تمام فسادهای این مملکت بود خوب بهونه ای اوفتاده دستتون بیچاره پدیده که حتی یک نفر هم از سهامداراش شاکی نیستند و پول بیت المال رو هم که بهش ندادن پس واسه چی عدد دروغین و توهم زای 94 هزار میلیارد رو بهش میچسبونید خدا اون دنیا حق و حسابتون رو میزاره کف دستتون ما که میدونیم پشت این ماجراها دست بانک ها و بورسی ها توش هست خدا ازتون نگذره که دارین با آینده و زندگی 150 هزار نفر از این ملت بازی میکنید.
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
دوشنبه ۱۵ دی ۱۳۹۳ - ۱۱:۲۰
آقای شریعتمداری عزیز من هم چند فهرست از چند صد موردی که در زمان احمدی نژاد اتفاق افتاد رو هم به لیست شما اضافه میکن
میتوان به برداشت غیر قانونی شبانه از بانک مرکزی. فساد گسترده مالی معاون اولش م.ر. فساد گسترده در تامین اجتماعی توسط مرتضوی. فساد3هزار میلیاردی. پس ندادن خودروهای ریاست جمهوری ووووو.....
طرفدار عدالت
دوشنبه ۱۵ دی ۱۳۹۳ - ۱۵:۰۱
1،200،000،000 یورو پول نفت رو به کی دادن؟
غدیر
سه‌شنبه ۱۶ دی ۱۳۹۳ - ۰۲:۴۹
برداشت 20 میلیارد در ساعتهای اخر دولت قبل(احمدی نژاد) که استرداد شد این کیهان فکر میکنه مردم از پشت کوه امدن نه بابا اشتپ میکنی
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
دوشنبه ۱۵ دی ۱۳۹۳ - ۱۱:۲۲
حاجی خیلی خوبه که نسبت به همه چیز در همه زمان حساس باشی نه دوران رفقات که دائم به فکر تسخیر فضا و کرات بودید ولی از فساد دم نمی زدید.
مردمي
دوشنبه ۱۵ دی ۱۳۹۳ - ۱۱:۳۱
نه اينكه الان اقاي عطريانفر ميخواد جهان را رهبري كنه؟
محسن
Iran (Islamic Republic of)
دوشنبه ۱۵ دی ۱۳۹۳ - ۱۱:۴۷
مال مردم ببري ، چو مالت ببرند !
بانگ و فرياد بزني كه مسلماني نيست.
مسعود
Iran (Islamic Republic of)
دوشنبه ۱۵ دی ۱۳۹۳ - ۱۲:۱۱
اول باید خود روزنامه کیهان اصلاح بشه...
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
دوشنبه ۱۵ دی ۱۳۹۳ - ۱۳:۳۴
بالاخره این پدیده بیچاره بخش حتی کوچکی ازنقدینگی جامعه راجذب کرده یانه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟/پس اینقدر بهش ور نرید!!!!!
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
دوشنبه ۱۵ دی ۱۳۹۳ - ۱۳:۵۱
ایا تا به حال روزنامه کیهان کارمندان وزارت ارشاد را برای تطبیق تیراژ روزنامه با سهمیه کاغذ دریافتی به چاپخانه روزنامه راه داده حتی برای یک دفعه، این را هم به فهرست فوق اضافه کنید.
شهروند
Iran (Islamic Republic of)
دوشنبه ۱۵ دی ۱۳۹۳ - ۱۴:۵۱
من تا به حال چند بار در موضوعات بورس نیوز اعلام کردم و الان دوباره اعلام میکنم الان در سعادت آباد تهران همین قضایا در حال تکرار هست و پروژه های مختلف ساختمانی با انواع تخلف و اضافه بنا در حال ساخت می باشد ولیکن تا به حال بورس نیوز به خودش حتی زحمت نداده گزارشی در این باره تهیه کند
ارجمندي
Iran (Islamic Republic of)
دوشنبه ۱۵ دی ۱۳۹۳ - ۱۵:۰۸
اين كيهان كينه و عداوتش باهاشمي و خاتمي و...راببينيد....همه ديگه ميدانند فساد بابك زنجاني كي بود و چطور بود اما اينها فقط به استناد يك مصاحبه تكذيب شده از خود بابك ميگن روزي 17 ميليون سود به جيب ميزد؟؟؟ بابا شما ديگه كي هستين؟ يه دونه از فساد دولت احمدي نژادو مثال ميزدي مي مردي؟
مراد علی
Iran (Islamic Republic of)
دوشنبه ۱۵ دی ۱۳۹۳ - ۱۶:۰۵
مگه بابک زنجانی چند سالش است. اوایل دهه هفتا یعنی حدود بیست سال قبل . بیست سال قبل بابک زنجانی حدود ده سال سن داشت. چرا می خواهید حقیق را وارونه جلوه می دهید. چرا ابا دارید که بابک زنجانی نماینده چه کسی و محصول سود مدیریت چه کسی بوده است؟
در ضمن واحدهای پاساژ علاالدین همه به اجاره واگذار شده است و حتی یک واحد هم فروحته نشده است.
البته نفس مقاله از این دست خوب است ولی از طرح حقیقت را وارونه جلوه ندهیم. اغراض سیساسی باید حذف شوند. برادر حسین
راستین
Iran (Islamic Republic of)
دوشنبه ۱۵ دی ۱۳۹۳ - ۱۷:۴۲
جالبه!.می گه در دوران سازندگی علا الدین ساخته شده اما نمی گه ذر دوره ی کی طبقه ی 7 اضافه شده!!...نمی گه پدیده در دوره ی کی شروع به کار و فروش سهام کرده!.می گه زنجانی در دوره ی سازندگی دلار می فروخته(((که فقط مونده نوربخش خدابیامر از گور بگوید که این موضوع کذب است))) اما نمی گوید در دوران کی این آقای زنجانی نفت مملکت رو می فروخته...اقای شریعتمداری اتقوا الله...
فاضل مدینه فاضله
Iran (Islamic Republic of)
دوشنبه ۱۵ دی ۱۳۹۳ - ۱۸:۱۰
بسمه تعالی
بحث این است که همه می خواهند خوبیها را خوب بگویند وهمانند اسفنج اطلاعاتی باشند واقعا چه کسی بیخبر از چنین مسائل می باشد؟ در واقع همه مطلعند ولی دلشان میخواهند محبوب همه گان باشند نه مجری قانون خوب است گزارشی از کارهای روزانه مدیران تهیه شود آنوفت معلوم می گردد ادارات چگومه مدیریت مشوند 1- صبحانه کاری به اتفاق همکاران تا سنت معصومینا دا گردد2-امضای اجازه ادامه تحصیل همکاران برای اشاعه علم 3-اجازه مرخص همکاران برای ساخت خانه ویا خرید وفروش و..4-عیادت از همکاران بازنشسنه و..ملاحظا ه می فرمایید که به همه امور انسانی واخلاقی مدیران ما پایبند هستند الا به شرح وظایف
امینی
Iran (Islamic Republic of)
سه‌شنبه ۱۶ دی ۱۳۹۳ - ۰۹:۰۶
شما که تبلیغ پدیده را همیشه دیدید. ان زمان چرا در روزنامه به مردم هشدار ندادید . اگر شما دغدغه مردم را دارید یک نفر را برای رضای خدا فقط برای افشای مفسدان اقتصادی که تازه ریشه دوانده وبه مردم سرایت نکرده استخدام کنید بدون طرداری از حزبی