بورس‌نیوز(بورس‌خبر)، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
شنبه ۱۱ بهمن ۱۳۹۳ - ۰۸:۴۷
کد خبر : ۱۴۳۳۵۳
ایسنا: سخنگوی وزارت خارجه آمریکا گفت که درباره انتخاب غلامعلی خوشرو، به‌عنوان نماینده دائمی ایران در سازمان ملل، هیچ نظر و واکنشی ندارد. به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت خارجه آمریکا، جن ساکی، سخنگوی وزارت خارجه این کشور در نشست خبری خود با خبرنگاران در پاسخ به سوالی درباره انتخاب غلامعلی خوشرو به‌عنوان نماینده ایران در سازمان ملل گفت: «ما در آن زمان درباره کاندیدای قبلی پیشنهاد شده مواضع خود را اعلام کردیم و گفتیم که چرا درباره آن فرد نگرانی‎هایی داریم.
ما نیز گزارش‌هایی دریافت کردیم که ایران غلامعلی خوشرو را به‌عنوان نماینده دائمی خود در سازمان ملل معرفی کرده، اما در این باره هیچ نظر و واکنشی ندارم.» او در برابر اصرار خبرنگار مبنی بر این که آیا انتظار می‌رود او بتواند در نیویورک در سمت جدید خود فعالیت کند، گفت: «ما درباره ویزا صحبت نمی‌کنیم. من چیزی در این مورد ندارم که به شما بگویم. اجازه دهید ایرانیان درباره این روند صحبت کنند.» وزارت خارجه ایران روز چهارشنبه اعلام کرد که غلامعلی خوشرو به‌عنوان نماینده ایران در سازمان ملل منصوب شده است. خوشرو اخیرا به‌عنوان سفیر ایران در سوئیس به این کشور عزیمت کرده بود. همچنین وزارت خارجه ایران با اعلام این خبر گفت: «جمهوری اسلامی ایران همچنان مراتب اعتراض خود را نسبت به عدم صدور روادید برای نماینده معرفی شده قبلی اعلام می‎دارد و پیگیر رویه‎های غیرحقوقی دولت میزبان از طریق ساز و کارهای قانونی در سازمان ملل در دستور کار نمایندگی دائم جمهوری اسلامی ایران خواهد بود.»

موسویان: خوشرو، دیپلماتی مجرب و کارکشته است
در عین حال دیپلمات سابق ایران گفت که علی خوشرو انتخاب مناسبی برای نمایندگی ایران در سازمان ملل است؛ زیرا اساس ذهنیت دیپلماسی او، بهبود روابط ایران و جهان است. حسین‌موسویان درمورد انتخاب علی خوشرو به‌عنوان نمایندگی ایران در سازمان ملل به «ایرنا» گفت: «او از دیپلمات‌های مجرب و کارکشته وزارت امور خارجه است و سابقه مسوولیت‌های مهمی در کار بین‌الملل در پرونده خدمات دیپلماتیک خود دارد. در نمایندگی نیویورک کار کرده، هم سازمان ملل و هم آمریکا را می‎شناسد.» او ادامه داد: «اساس ذهنیت دیپلماسی او، بهبود روابط ایران و جهان است؛ زیرا خوشرو جناح بازی‏های سیاسی در روابط خارجی را مغایر منافع ملی ایران می‎داند.» به گفته موسویان، خوشرو در ابتدای دولت احمدی نژاد، خود تصمیم گرفت بازنشسته شود چون به سیاست خارجی او اعتقادی نداشت؛ بنابراین وارد دعواهای سیاسی داخلی بر سر سیاست خارجی نشد و گوشه نشینی را انتخاب کرد. دیپلمات سابق ایران اضافه کرد: «حدود 6 ماه بود که نمایندگی مهمی مثل نیویورک بدون سفیر بود بنابراین معرفی سفیر جدید کار درستی بود؛ زیرا ما در حساس‌ترین مقطع کار بین‎المللی نباید نمایندگی مهم خود را بدون سفیر نگه می‎داشتیم و در این مواقع باید مصالح کلان کشور را در نظر داشت.»


اشتراک گذاری :
نظرات کاربران
ارسال نظر
نظرات بینندگان
علیرضا
Iran (Islamic Republic of)
شنبه ۱۱ بهمن ۱۳۹۳ - ۲۲:۳۶
سلام:امریکاباقبول نکردن ابوطالبی حرفش را به کرسی نشاند وبه همین صورت سایر حرفهایش را هم به کرسی مینشاند.اگر نگویید عقب نشینی تاکتیکی بوده است.